من درایور جدید گرافیکم رو گرفتم ولی روی ویندوز درست نصب نمی شه درایور هم مال ویندوز 7 و 64 bit هم است(ویندوزمم 64 بیت هستش) از خود سایت nvidai گرفتم.
من درایور جدید گرافیکم رو گرفتم ولی روی ویندوز درست نصب نمی شه درایور هم مال ویندوز 7 و 64 bit هم است(ویندوزمم 64 بیت هستش) از خود سایت nvidai گرفتم.
چرا خودت میگیری
خود ویندوز 7 اگه آپدیتش کنی درایو کارت گرافیکتو می گیره
مال من هم فقط نسخه ای که رو dvd کارتمه نصب میشه ، دیگه چراشو نمیدونم!
منظورت اینه ویندوز رو از سایت مایکروسافت آپدیت کنیم؟ بدونه آپدیتم میشناسه ، ما میخوایم درایور اصلیه که ماله خود کارته نصب کنیم![]()
کسی میدونه چطوری لاگانه 7 رو عوض کنیم؟
شما براي پاک کردن ويندوز 7 اين کارها رو انجام بدين:
با ويندوز xp بالا بياين.
ديويدي ويندوز 7 رو تو درايو بذارين
توي Run تايپ کنين:\boot\bootsect.exe /nt52 ALL /force
( D مطابق با درايو ديويدي شما تغيير ميکنه)
سيستم رو ري استارت کنين.
داخل xp که شدين پوشه هاي باقيمانده از 7 رو پاک کنين.(program files,windows,users)رفت صفحه قبل... خیلی برام مهمه ! نمیتونم رو XP کار کنم...
salam.dostan man nemitonam to windows7 farsi ro peyda konam???va nemitonam farsi benevisam.chi kar konam???
قاطی نشون نمیده, جاشون عوض شده
برای این کار میتونی روش زیر رو دنبال کنی
روی ساعت و تاریخ در قسمت تولبار چپ کلیک کن و گزینه ی آبی Change date and time settings رو انتخاب کن, تو همون صفحه Change date and time رو بزن و بعد دوباره در قسمت آبی گزینه ی Change Calendar settings رو کلیک کن و در سربرگ Date و Date formats گزینه ی yyyy-dd-mm رو هرجوری که دلت خواست انتخاب کن.
♥
----------------------------
Please Delete This Post
Last edited by DJ POLESTAR; 30-10-2009 at 13:08.
سلام دوست عزیز
من فکر کردم شما فقط xpو 7 دارین.
مهم نیست درست میشه.شما با دی وی دی 7 (فکر کنم با دی وی دی ویستا هم بشه) سیستم رو بوت کنین و به قسمت repair برین(زمانی که صفحه کلید انتخاب شد و..گزینه install now رو دیدین ، پایینش گزینه reapir... رو بزنین) حالا اولین گزینه (repair startup فکر کنم بود)رو بزنین.کارش که تموم شد ری استارت کنین.
احتمال زیاد مشکل حل میشه اگه نشد بگین.
سلام دوستان یه مشکل کوچولو اذیت کن دارم .
وقتب میخام عکس بزارم این گزینه میاد بعد باید هر دفعه کلیک کنم تا بتونم عکس بزارم به چه صورت غیر فعال میشه :
اینم عکیش :
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)