سوال شما مکررا در پست های قبلی تکرار و تکرار شده لطفا 10 صفحه آخر را مطالعه کنید
آقا مشکلی نداره از این بابت دیگه مگه می خوای بیشتر از 16 یا 32 بهش وصل کنی!!! من که به هر دستگاهی 16 وصل کردم بدون مشکل اجرا کرده..
سوال شما مکررا در پست های قبلی تکرار و تکرار شده لطفا 10 صفحه آخر را مطالعه کنید
آقا مشکلی نداره از این بابت دیگه مگه می خوای بیشتر از 16 یا 32 بهش وصل کنی!!! من که به هر دستگاهی 16 وصل کردم بدون مشکل اجرا کرده..
سلام! یه دی وی دی پلیر تا 60 هزار تومن که خوب باشه چی هست؟
این مدل از فیلیپس مدل خوبی هست با توجه به بودجه شما »:
Philips DVP3850
قیمت : 60 تا 65 هزار تومان
سلام به دوستان عزیز
من میخوام همین مدل 3588فیلیپس رو بخرم مدلی بالاتر از این هست که امکانات بیشتری داشته باشه؟ و تازه تو تهران آدرس خرید هم نیاز دارم میخوام هفته آینده بیام تهران و بخرم.
همین مدلی که انتخاب کردی دستگاه خوبی هست ولی در مورد آدرس اگه بخوای می تونی بیای خیابان جمهوری و راه بهتر اینه که از طریق سایت chare.ir خرید کنی نه وقت می گذاری و نه اینکه هزینه رفت و آمد می دی.... چون احتمال داره یه وقت مدلی که در نظر داری تو فروشگاه مورد نظر موجود نباشه و کلی رفت و آمد بی خودی داشته باشی.
سلام یه دی وی دی پلیر با قیمت حدود 100 تومن که کارائوکه داشته باشه و WMV و MKV پخش کنه معرفی کنید مدلهای LG
9570 یا 9560 کارائوکه دارن؟ چه فرمتهایی رو پخش میکنن؟ اگه مارکهای دیگه ای این 3 تا چیز با هم دارن معرفی کنید
یا یک دی وی دی مولتی مدیا پلیر معرفی کنید چون مولتی مدیا پلیرها اکثرا درایو دی وی دی ندارن یه مدلی معرفی کنید که تو تهران باشه و بشه از جای مشخص خرید
مثلا یه چیزی مثل این
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Renoir; 28-07-2011 at 10:58.
سلام
آقا بیچاره شدم
dvd قبلیم پدرم رو دراورد
1 dvd کار درست که اکثر فرمت ها رو ساپورت بکنه و فلش هم بخوره و بازم بگم کار درست باشه و با خط و خش هم زیاد مشکل نداشته باشه و زیر نویس فارسی هم اجرا بکنه و قیمتش هم تا 60-70 تومن باشه تاچند سال دیگه هم سرپا باشه و رو بورس رو بهم بگید دمتون خیلی گرم
لطفا بچه کار درستا وکار بلدا جواب بدن
منتظرم
در ضمن میخوام با تلوزیونم که led sumsong 40in مدل 6960 هستم سازگاری داشته باشه
من همچنان پشت مانیتور منتظرم
Last edited by sangol; 28-07-2011 at 13:03.
آیا دی وی دی پلیری چیزی هست با قیمت مناسب که فایلهای mkv رو باز کنه و فول hd هم باشه؟
دی وی دی پلیر نداریم که قابلیت پخش فول اچ دی داشته باشه
يه مدل ال جي هست كه MKV پخش ميكنه و امكان ارتقاء sd به hd در ظاهر داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)