کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
NIS 2012 در آزمایش Performance 2011 محک خورد و با سربلندی این آزمون رو پشت سر گذاشت!
در این آزمایش NIS 2012 RTM شرکت داشت.
البته سیمانتک میگه ما هنوز نسخه RTM نداریم! شاید یه نسخه RTM مخصوص به لابراتوار داده باشن.
آزمونهای زیر برای همه آنتی ویروسها انجام شد.
Norton Internet Security 2012 موفق شد حتی بالاتر از ESET قرار بگیره و مقام اول رو کسب کنه.
![]()
Last edited by *Batman*; 14-08-2011 at 06:07.
سلام
دوستان میشه لطف کنین و آموزش فارسی کار و نحوه نصب symantec endpoint را روی سرور و کلاینتها توضیح بدین. اگر نسخه مناسب و سبک و بدون نیاز به کرک هم سراغ دارین معرفی کنین. بسیار منشکرم
سلام .
من Symantec Endpoint Protection 11.0.2000.1567 رو روی ویندوز 7 نمیتونم نصب کنم .
ورژن جدیدتری رو باید استفاده کنم ؟
سلام.
اطلاعات بیشتر :Symantec Endpoint Protection 11.0 Release Update 5 (RU5) or higher is supported on Windows 7 and Windows Server 2008 R2
سریال Norton Internet Security 2011 خواهشآ بزارین اینا هیچ کدوم کار نمی کنن ! نمی خوام از کرک استفاده کنم
![]()
این سریال ها برای امروزه ، منتها صبح شیر شده شاید تا الان بلوک شده باشه ، بازم سریال گذاشته میشه.
قصد تکرار نداشتم ولی چون خیلی مهمه مجبور شدم تکرار کنم،شاید برین صفحات بعدی و خبری نشه!!!
key nis 120 days 16 august 2011
key 360 120 days 16 august 2011کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mohsen_1363; 16-08-2011 at 21:04.
قبلا یکی از دوستان این وعده رو داده بود. که فعلا انجام نشده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)