کلا هزینه ها میترکونه دیگه
کاریش هم نمیشه کرد
به نظرم از شرکت های دیگه بگیرین که شبا سرعت رو باز میزارن و رایگانن بهتره
منطقه ما که جز همین داتک جایی رو نداره
کلا هزینه ها میترکونه دیگه
کاریش هم نمیشه کرد
به نظرم از شرکت های دیگه بگیرین که شبا سرعت رو باز میزارن و رایگانن بهتره
منطقه ما که جز همین داتک جایی رو نداره
نوت بوک یا تینکلاینت رو که از آدم نگرفتند ساعتی 30 وات 24 ساعت میشه 720 وات تو 60 روز میشه 43.2 کیلووات ساعت اگر قیمت 85 باشه میشه 3672 تومان .
مجبوریم یک نوتبوک مخصوص دانلود بگیریم دیگه.
البته میشه لباسها رو با کتری اتو کشید سرمون هم به جای سشوار کشیدن با شومینه یا اجاق گاز خشک کنیم فرشها رو هم با جارو دستی تمیز کنیمدر عوض با pc خودمون 24 ساعته دانلود کنیم. میرسیم به اینجا که زندگی برون شهری چقدر لذت داره
![]()
نوتبوک هم هست ولی آخه نوتبوک که جونه اونطوری نداره
زیاد روشن باشه وا میره میپکه ها
راستی بچه ها نوتبوک رو گه 24 ساعته روشن باشه و وصل باشه برق باید باطریش رو در بیارم؟ اگه کمتر چی؟
حالا من برسم با گوشیم یه تستی میکنم دانلود رو و سرعتش رو! ولی آخه پدره گوشی هم در میاد![]()
بالاخره پس از کلی حرص خوردن یه خورده ام خندیدیم . دمت گرم
الان که فکر میکنم میبینم به دردی دچار شدیم که اگر خونه امون هم آتیش گرفته باشه داداش کوچیکه داره کباب میشهو دانلود روی 99 باشه ترجیح میدهیم بشین دانلود تموم بشه
اینها که میگن صرفه جویی کنید سرعت اینترنت رو ببرند بالا هم وقت جوونارو تلف نکنند و هم هرینه ها رو بیارند پایین
---------- Post added at 07:15 PM ---------- Previous post was at 07:12 PM ----------
از مدیران معذرت میخواهم اگر کمی بی ربط باشه ولی :
یادم هست توی خاطرات اسرا میخوندم که یکی از نگهبانهای عراقی ها بهشون گفته بود اگه شما رو ول کنیم با این پنکه سقفی هلی کوپتر میسازید و فرار میکنید. ماشاالله که ایده ها کم کم داره شکل میگیره
![]()
نه خیالت راحت من یک vaio-vgn-ar150 دارم تو این 3 سال که زیاد روشن ممونده هیچیش نشده. تقریبا میشه گفت دسکتاب شده به جای لپتاپ کی حال داره 3.5 کیلو با 17 اینچ رو بگذاره رو دوشش
فقط من رعایت باطریش رو نکردم پکید 30 دقیقه بیشتر شارژ نگه نمیداره. اگر واقعا می خوای نوتبوک واسه اینکار بگیری باطریش رو دربیار همونجا بفروش به طف هیچی نباشه 50 تومن میخرند ازتون دیگه دلشوره خرابی باطری رو هم ندارید.
باید هر وقت شارژش فول شد از برق درش بیارید ولی فکر کنم تو لپتاپهای جدید این عیب رو رفع کردند که باطری over charge نشه.
آقا داریوش ما بخوایم به شما PM بزنیم کی رو باید ببنیم
آخه گوش واسه حرف زدنه چه توقعی دارید ازش نکنید از اینکارهاشما خودت با ماشین سواری 24 ساعته در حال بکسل کردن باشید چی میشه
گوشی واسه اینکارها ساخته نشده
برادر تو پروفایل بگو خواستی پایینش بزن پاک شود
گوشی های جدید مردن اگه نیستن هم باید مرد شن
من که لپ تاپی نیستم ولی دو تا تو خونه هست
حالا باید تست کنیم
در هر صورت من یه سیستمم همیشه on هست داره دانلود میکنه
ولی اوضاع نمور شه باید سیستم دانلود رو عوض کنم
دوستان جديدا پينگه من خيلي داغون شده به پشتيباني كه زنگ زدم گفت دست ما نيس و چون share هستش همينه و كاريش نميشه كرد
باطري لپ تاپ هم اگه هميشه به برق باشه مشكلي پيش نمياد به شرطي كه حدالامكان هفته اي 1 بار از برق بكشين و از باطريش استفاده كنيد .خود من با اين روش 3 ساله دارم از لپ تاپم استفاده ميكنم و هنوزم باطريش عين روز اولشه.
سرعت منم زیاد شده و تقریبا به 30 رسیده .
منم 128 ویژه دارم . (6 ماهه و حجم 42 گیگ )
تو روحشون با این سرویس دهیشون !
خیر سرش 512 هست!
بدجور دارن با کاربرای قدیمی تا می کنن
اثرات زیاد شدن سرعت سرویسهای محدود رو ما داریم می بینیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)