من طبق صحبت شما برنامه +Gps رو آپدیت کردم ... ولی نوشت 7 روز اعتبار داره ... درسته ..؟
.
ولی من بازم تغییری توی سرعت کانکت شدن ندیدم .. اصلاً بازم کاکنت نمیشه ..
من طبق صحبت شما برنامه +Gps رو آپدیت کردم ... ولی نوشت 7 روز اعتبار داره ... درسته ..؟
.
تو محیط باز امتحان کردی؟من طبق صحبت شما برنامه +Gps رو آپدیت کردم ... ولی نوشت 7 روز اعتبار داره ... درسته ..؟
.
مال من تو خونه کانکت نمی شد
رفتم دم در خونمون کانکت شد
من فقط اسمارت کام رو نصب کردم.بعد از 5 دقیقه وصل میشه.
یه نرم افزار واسه تایپ فارسی اس ام اس میخوام. اگه میدونید لطفا معرفی کنید
یه سول دیگه : چجوری میتونم با برنامه samsung pc stadio گوشی رو آپدیت کنم ؟؟
من ورژن 7 این نرم افزارو دارم.
ممنون
Last edited by S E V E N; 30-07-2009 at 17:15.
سلام دوستان
دوستانی که ngage رو نصب کردن با کدام کلاینت و کدام روش نصب کردن؟اگه میشه لینک بدین تا ما هم نصب کنیم تا از این بی حوصلگی در بیایم.(البته بگم خودم گشتم و یه روش تو همین فروم پیدا کردم (فکر کنم آقا بهادر تاپیک زده بود) ولی کار نکرد و شاید حدود 20 مگ فایل دانلود کردم که بی فایده موند)
اتفاقاً من طبق روش آقا بهادر عمل کردم و بازیهام فول اجرا میشن .... بدون هیچ مشکلی ...
واسه هارد ریست باید چیکار کرد ؟؟؟
مثل روش نوکیا عمل کردم ولی نشد.
منم با همون که تو فرومه ان گیجو نصب کردمسلام دوستان
دوستانی که ngage رو نصب کردن با کدام کلاینت و کدام روش نصب کردن؟اگه میشه لینک بدین تا ما هم نصب کنیم تا از این بی حوصلگی در بیایم.(البته بگم خودم گشتم و یه روش تو همین فروم پیدا کردم (فکر کنم آقا بهادر تاپیک زده بود) ولی کار نکرد و شاید حدود 20 مگ فایل دانلود کردم که بی فایده موند)
برای من جواب داد
بدبخت شدم . اون پچ که قبلا واسه فول شدن بازی انگیج توو نوکیا استفاده میشد رو الان رو گوشیم ( 8510 ) نصب کردم . گفتم شاید بازیا فول بشن . ولی الان گوشی سرعتش شده در حد صفر . باتریش رو هم که در میارم و میذارم . گوشی روشن میشه ولی وحشتناک کند شده . یعنی وقتی منو رو میزنم 2 دقیقه بعد میره توو منو . تازه توو منو هم که میرم اینور اونور نمیتونم برم .
کد 7370 هم زدم ولی درست نشد . چیکار کنممممممممممممممم ؟؟؟
واسه هارد ریست باید چیکار کرد ؟؟؟
مثل روش نوکیا عمل کردم ولی نشد.
سلام دوستان
من ميخوام گوشي رو آپديت كنم و تايپ فارسي هم واسم مهم نيست فقط ميخوام فارسي نشون بده.
يه سوال : DJHL 1 كه همه از باتريش تعريف ميكنن فارسي هم داره ؟ سرعتش چطوره ؟؟؟
كلا بين اين سه تا كدوم بهتره كه هم فارسي فقط نشون بده و هم باتريش و سرعتش خوب باشه :
ZXIE 2
DJHL 1
XXIB 2
؟؟؟؟
خواهشا جواب بديد.
ببین دوست من , فریمور گوشی من DJHL1 هست ... هم فارسی میگیره و هم تایپ میکنه ..
.
از نظر باتری هم من باهاش مشکلی نداشتم ... سرعتش که واقعاً خوبه چه توی باز کردن منوها و چه توی بازیها یNGAGE
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)