دوست من:
سنجش چیزی نگفته که کدام کتابها عوض شده،وضعیت من مثل شماست که میخوام برای بار دوم کنکور بدم آیا کتابهای دینی تغیری کرده؟
دوست من:
سنجش چیزی نگفته که کدام کتابها عوض شده،وضعیت من مثل شماست که میخوام برای بار دوم کنکور بدم آیا کتابهای دینی تغیری کرده؟
اگه الان شما بری کتاب دینی دوم رو بگیری مال امسال گیرت میاد در حالی که باید از کتاب 3 سال پیش برای کنکور استفاده کنی
توی این لینک منابع سوالات آزمون به همرا سال چاپ کتاب ها هست....اگه سال چاپ متفاوت بود احتمالا تغییراتی کرده در ضمن تو صفحه ی اول کتاب ها هم نوشته شده که محتوای کتاب تا چه سالی عوض نمیشه....
من چون فعلا از روی کتابای قدیمی میخونم اطلاع ندارم که عوض شدن یا نه...امیدوارم لینک بالایی بهتون کمک کنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by separate; 20-01-2009 at 16:54.
من دینی 2 م گم شده الان بخرم فرق کرده کلا؟
بخرید معلوم میشه!
شما هم پشت کنکوری؟!
...........................................
کتاب درسی شیمی + یک کتاب تست خوب (آبی کانون)
این دو دقیقا حکم پیش غذا و غذا رو داره. حالا اگر به جای دسر ، درسنامه ی مبتکران رو هم بخوری ، سیر سیر میشی.
![]()
من گاج 84 رو دارم توش سوالاي مزخرف پره اين كتابا استانداردن؟!کتاب درسی شیمی + یک کتاب تست خوب (آبی کانون)
این دو دقیقا حکم پیش غذا و غذا رو داره. حالا اگر به جای دسر ، درسنامه ی مبتکران رو هم بخوری ، سیر سیر میشی.
![]()
من کلاً نظرم اینه آدم از همون اول کتاب درسی رو خیلی خیلی خفن مثل دین و زندگی بخونه و تمام نکات حفظیش رو دربیاره و فوت آب بشه، بعدش بشینه روی فقط همون مبتکران (بهمن بازرگانی) کار کنه. [حتی اگه مشکل دارید، کتاب درسش هم خیلی خوبه]
تست های کنکور سالهای قبل هم به صورت مجموعه ای بزنه کافیه.
البته این فقط نظره منه.
اه............. حالم ديگه داره از اين همه كتاب و جزوه و پشتيبان به هم ميخوره كاش كي امشب بخوابم بلند شب ببينم شده 4 تير 88
نگووو این حرفو تروخدا!
در مورده پشتیبان من باهات موافقم....![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)