1مگ رو با کارت دانشجویی و اشتغال به تحصیل هم میدن؟ یا حتما جواز کسب و این حرفا میخواد؟!
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
1مگ رو با کارت دانشجویی و اشتغال به تحصیل هم میدن؟ یا حتما جواز کسب و این حرفا میخواد؟!
Last edited by arash19200; 01-08-2010 at 01:17.
هیچ گواهی نمیخواد یه مگ پیشگامان نه عوض کردن سرویس هزینه رانژه نمیخاد سرعت دوبرابر که نمیشه گفت ولی خوب خیلی زیاد تر میشه
البته من امروز سرعتم خیلی اومده پایین یعنی خیلی نوسان داره اینجوری سرعتش 20-33-50-60-70
یه دفعه هم دیدی میشه 230-340 برا چند ثانیه
Last edited by farzan311; 01-08-2010 at 11:39.
امرووز زنگ زدم پشتیبانی گفت یه چند وقته که سرویسها رو روی 128 می بندن ولی تا یه هفته دیگه میشه همون یه مگ یعنی اگه 128 بگیری مثل قدیما روی 1 مگ میبندن
شبا 10 دقیقه اولش 200 هست بعدش سرعتش میاد تا 20 ولی از اون به بعد تا صبح آروم آروم میره بالا دوباره
آخه سرویس شبانه نداگستر بین تمام کاربرا share میشه یعنی من که 128 دارم با اون که 2مگ داره شبا سرعتشون یکی هست
2ماه پیش شبا حدود 1.5 گیگ میگرفتم یه شب هم جوگیر شد 2.4 گیگ گرفت که کلی حال کردم ولی الان حدودا شبی 800مگ تا 1 گیگ دانلود میشه
---------- Post added at 03:37 PM ---------- Previous post was at 03:34 PM ----------
کسی سرویس نامحدود بدرد بخور سراغ نداره
داتک بود نمیدونم یا پرنیان نت انگار سرویس نامحدودشون از همه ارزونتر بود حالا خودتون یه نگاهی بکنید --اما نامحدود اصلا نگیر که به هیچ وجه خوب نیست --ارزونترین سرویسو پیدا بکن من با جمعو ضرب ثابت میکنم که خیلییی ضرره و هزنش سرسام آور
---------- Post added at 04:37 PM ---------- Previous post was at 04:32 PM ----------
واسه من امروز بعد از چند روز دوباره هی علامت مثلث زرد اخطار میاد کنار ساعت روی کانکشن وقتی توروبلشاتینگ میزنم که مشکلشو پیدا کنه میگه نمیتونه با dns رابطه پیدا کنه--مشکل از ویندوز نیست چون xp هم همینطور میشه اینترنتو روی گوشی هم که share میکنم همین اتفاق میفته
وقتی dns رو روی dns های جهانی گوگل میزارم اصلا همچین مشکلی ندارم ولی خوب پینگ از اینی که هست آشغالتر میشه ولی خوب به جاش قطع نمیشه
یعنی واقعا این پیشگامان نمیخواد یه فکری واسه این مشکلش بکنه؟چ جوریه بعضی روزا این اتفاق میفته ؟5 روز خوبه 2 روز بد
چرا اینقدر این پینگ پیشگامان زیاده؟
من هرکاری کردم از 800 پایین تر نمیاد
خیلی عجیبه پینگ شما...
برای من که همش روی 300 هست...
شما کدوم منطقه مخابراتی هستید؟
صبا دو هفته است که افتضاح شده روزانه داره روی 10 داره میده
پشتیبانیش هم میگه دیگه برنمی گرده به اون سرعت قبل
300؟؟؟؟؟پیشگامان؟؟؟یا شوخی میکنی یا میخوای دله ما رو بسوزونی ؟من تاحالا کمتر از 450-500 اونم معدود ندیدم
همش بالا 600-700 و 1000 هستچ
مرکز مخابراتی سپاهانشهر
ندا گستر از روزهای خوبش دور شده
سرعت روزانه 128 زیر 15 دانلود میده
پشتیبانی هم میگه دیگه سرعت بالا تر نمیره و مثل قبل نمیشه چون یک سخت افزاری خریدن و در مراکز مخابراتی نصب کردن که سرعت را روی 15 میده و این همیشگیه و دیگه مثل قبل نمیشه
اینا کاربراشون را چی فرض کردن پول حجم دانلود چند برابر جاهای دیگه میگیرند سرعت نصف جاهای دیگه میدن
منم 10 روز دیگه اکانتم تمومه میرم رو شاتل
صبا رفت تو تحریم فعلا فقط شاتل
منم قبلا شاتل داشتم واقعا راضی بودم اما الان صبا گرفتم 128 سرعتم زور بزنه 30 باشه ظهر که اصلا حدود 5 هم رسید !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)