کلا دو سه روزه اینترنت اورمیه مشکل داره مال همه شرکت ها من ترکانتم روزا خوبه ولی شبا بدجوری افت میکنه
کلا دو سه روزه اینترنت اورمیه مشکل داره مال همه شرکت ها من ترکانتم روزا خوبه ولی شبا بدجوری افت میکنه
اینکه افت سرعت و ... داشته باشه یه مشکل هست و اینکه اصلا وصل نشه یه مشکل دیگه. من اصلا نمی تونم وصل شم.
قبل این مشکل، من هم شب ها افت سرعت داشتم. حدود 20 روزی می شه اینطوری شده.
تا 3 بعد ظهر سرعت خوب بود. 3 تا 9 شب قابل تحمل بود و بعد اون عملا بلا استفاده می شد.
قابا توجه مشترکین مخابرات
این 20% تخفیفی که موقع خرید اشتراک حضوری وجود داشت الان تو قسمت شارژ ماهیاته تو سایتشون هم اعمال میشه
آره مال منم دقیقا همینطوریه تا ساعت سه حدودا خوبه بعد اون قطعی ها شروع میشه دقیقا الان سه هفته ای میشه که اینطوری شده تقریبا بعد قضیه سفارت انگلیس نمیدونم قضیش چیه ؟! دیوونه شدمتا میایی یه سایت رو باز کنی اولا هی رفلش میشه کامل لود نمیشه بعد سرعت خیلی پایینه . خدا لعنتشون کنه زنگ میزنم به پشتیبانی میگه از مودم منم هی روشن خاموش میکنم تا درست بشه این دوستمون تو صفحه قبل گفت که اشکال از منه باور کردم فکر کردم واقعا مشکل از مودم منه .
نمیدونم چرا فقط ارومیه اینطوریه خسته شدیم از این شهر فلاکت زده هیچیش درست نیست یه ماه پیش رفتم یه فلش مموری سونی 16 گیگ خریدم 36 تومن اونم از نمایندگی الان تو سایت فروشگاهی دیدم زده 28 تومن !
ماه پیش رفتم مودم قیمت کردم 10 تومن گرون تر از سایت فروشگاهی قیمت میگه حالا شما قیمت سایت فروشگاهی رو یه چند درصدی هم گرون تر حساب کنید .
خداییش دیگه یواش یواش از ارومیه بدم میاد همه به فکر سر کیسه کردنن هیچ کس به فکر کیفیت نیست فقط سود بیشتر
دیگه دارم به فکر مهاجرت می افتم
سلام، دوستان من یه مشکلی پیدا کردم
متاسفانه از دیروز تا الان اینترنتم قطع شده و این پیغامو میده 651
( مودم شما ( يا ساير دستگاههاي اتصال دهنده ) خطايي را گزارش كرده است . ( خطا از طرف مودم بوده است )
اینترنتم هم ماله مخابراته، زنگ زدم دوستم میگه ماله من کار میکنه
اگه مشکل از مودمم باشه بگید چطوری میتونم درستش کنم
حالا جالب اینجاست وقتی 192.168.1.1 رو هم میزنم وارد اطلاعات مودم هم نمیشه
یه بارم اینجوری شده بود ولی فرداش دوباره کار کرد
دلیل بروز خطای 678 چیه در حالت کلی؟ معنی پیام اینه که سرور به شما جواب نمی ده ولی من سیم تلفن رو از پریز کشیدم باز هم همین خطا رو داد. فکر می کنم اصلا نمی تونم با سرور ارتباط برقرار کنم. ممنون می شم دوستان با تجربه کمکم کنن.
سلام دوستان
پس از 1 ماه و اندی تلاش و تکاپو ( خراب کردن دیوار اتش, منهدم کردن انتی ویروس , سیم کشی مستقیم از درب منزل تا اتاق, تشریف فرمایی مسول فنی مکس نت به منزل ,تعویض پورت در مرکز مخابرات) سرویس دیسکاوری مکس بیشتر از 110 سرعت نداد که نداد! و به یکی از عجایب جهان اضافه شد بنا به گفته مسولین فنی خط , سرویس و..... شرایط کاملا مساعد برای این سرعت را دارا است و دلیل افت سرعت بر همگان پوشیده و جز نوادر عالم هستی مکس میباشد و این دیسکاوری نامرد بی دلیل و بی جهت با من بد تا کرد
منم قصد کوچ کردن از دیسکاوری به سرویس قبلی خود مکس توربو را دارم
دیسکاوری نامرد(1024~2048)
![]()
متاسفانه سرعت منم اومده پایین نه به اندازه مال شما
در ضمن حرف صفحه قبلی رو شوخی کردم، چون منم زنگ می زنم میگن از آنتی ویرسته، از ویندوره؛ از این چرت و پرتا![]()
1- سیم تلفن رو از مودم جدا کنید
2- وارد تنظیمات مودم بشید
3- مودم رو نرم افزاری رست کنید
4- موقع تنظیم مجدد، مودم رو به حالت PPPoE قرار بدید نه بریج چون مشکل اصلی شما از بریج بودن مودمتون هست، اگر هم مایل هستید از بریج استفاده کنید باید اول ویندوزتون رو عوض کنید چون متاسفانه مشکل با بریج یکی از باگهای ویندوز هست که با تعویضش موقتا مرتفع میشه
** اگر با 192.168.1.1 نتونستید وارد تنظیمات بشید مودم رو دستی رست کنید
Last edited by urumchi; 16-12-2011 at 17:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)