تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 227 از 1004 اولاول ... 127177217223224225226227228229230231237277327727 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,261 به 2,270 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

اگه نباشه جاش خالی می مونه AmirSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Urmia

پيش فرض

کلا دو سه روزه اینترنت اورمیه مشکل داره مال همه شرکت ها من ترکانتم روزا خوبه ولی شبا بدجوری افت میکنه

2. 2 کاربر از AmirSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Colton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

کلا دو سه روزه اینترنت اورمیه مشکل داره مال همه شرکت ها من ترکانتم روزا خوبه ولی شبا بدجوری افت میکنه
    اینکه افت سرعت و ... داشته باشه یه مشکل هست و اینکه اصلا وصل نشه یه مشکل دیگه. من اصلا نمی تونم وصل شم.

قبل این مشکل، من هم شب ها افت سرعت داشتم. حدود 20 روزی می شه اینطوری شده.

تا 3 بعد ظهر سرعت خوب بود. 3 تا 9 شب قابل تحمل بود و بعد اون عملا بلا استفاده می شد.

4. 2 کاربر از Colton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

قابا توجه مشترکین مخابرات
    این 20% تخفیفی که موقع خرید اشتراک حضوری وجود داشت الان تو قسمت شارژ ماهیاته تو سایتشون هم اعمال میشه

6. 3 کاربر از fsh_num7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

اینکه افت سرعت و ... داشته باشه یه مشکل هست و اینکه اصلا وصل نشه یه مشکل دیگه. من اصلا نمی تونم وصل شم.

قبل این مشکل، من هم شب ها افت سرعت داشتم. حدود 20 روزی می شه اینطوری شده.

تا 3 بعد ظهر سرعت خوب بود. 3 تا 9 شب قابل تحمل بود و بعد اون عملا بلا استفاده می شد.
    آره مال منم دقیقا همینطوریه تا ساعت سه حدودا خوبه بعد اون قطعی ها شروع میشه دقیقا الان سه هفته ای میشه که اینطوری شده تقریبا بعد قضیه سفارت انگلیس نمیدونم قضیش چیه ؟! دیوونه شدم تا میایی یه سایت رو باز کنی اولا هی رفلش میشه کامل لود نمیشه بعد سرعت خیلی پایینه . خدا لعنتشون کنه زنگ میزنم به پشتیبانی میگه از مودم منم هی روشن خاموش میکنم تا درست بشه این دوستمون تو صفحه قبل گفت که اشکال از منه باور کردم فکر کردم واقعا مشکل از مودم منه .

نمیدونم چرا فقط ارومیه اینطوریه خسته شدیم از این شهر فلاکت زده هیچیش درست نیست یه ماه پیش رفتم یه فلش مموری سونی 16 گیگ خریدم 36 تومن اونم از نمایندگی الان تو سایت فروشگاهی دیدم زده 28 تومن !
    ماه پیش رفتم مودم قیمت کردم 10 تومن گرون تر از سایت فروشگاهی قیمت میگه حالا شما قیمت سایت فروشگاهی رو یه چند درصدی هم گرون تر حساب کنید .
    خداییش دیگه یواش یواش از ارومیه بدم میاد همه به فکر سر کیسه کردنن هیچ کس به فکر کیفیت نیست فقط سود بیشتر
    دیگه دارم به فکر مهاجرت می افتم

8. 2 کاربر از ittools بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام، دوستان من یه مشکلی پیدا کردم
    متاسفانه از دیروز تا الان اینترنتم قطع شده و این پیغامو میده 651
    ( مودم شما ( يا ساير دستگاههاي اتصال دهنده ) خطايي را گزارش كرده است . ( خطا از طرف مودم بوده است )

اینترنتم هم ماله مخابراته، زنگ زدم دوستم میگه ماله من کار میکنه
    اگه مشکل از مودمم باشه بگید چطوری میتونم درستش کنم
    حالا جالب اینجاست وقتی 192.168.1.1 رو هم میزنم وارد اطلاعات مودم هم نمیشه

یه بارم اینجوری شده بود ولی فرداش دوباره کار کرد

10. این کاربر از Pi_Ro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

12. این کاربر از fsh_num7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Colton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دلیل بروز خطای 678 چیه در حالت کلی؟ معنی پیام اینه که سرور به شما جواب نمی ده ولی من سیم تلفن رو از پریز کشیدم باز هم همین خطا رو داد. فکر می کنم اصلا نمی تونم با سرور ارتباط برقرار کنم. ممنون می شم دوستان با تجربه کمکم کنن.

پروفشنال milad_heartsick's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    UrMiA

پيش فرض

سلام دوستان
    پس از 1 ماه و اندی تلاش و تکاپو ( خراب کردن دیوار اتش, منهدم کردن انتی ویروس , سیم کشی مستقیم از درب منزل تا اتاق, تشریف فرمایی مسول فنی مکس نت به منزل ,تعویض پورت در مرکز مخابرات) سرویس دیسکاوری مکس بیشتر از 110 سرعت نداد که نداد! و به یکی از عجایب جهان اضافه شد بنا به گفته مسولین فنی خط , سرویس و..... شرایط کاملا مساعد برای این سرعت را دارا است و دلیل افت سرعت بر همگان پوشیده و جز نوادر عالم هستی مکس میباشد و این دیسکاوری نامرد بی دلیل و بی جهت با من بد تا کرد
    منم قصد کوچ کردن از دیسکاوری به سرویس قبلی خود مکس توربو را دارم

دیسکاوری نامرد(1024~2048)

15. این کاربر از milad_heartsick بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    urmiyə

پيش فرض

آره مال منم دقیقا همینطوریه تا ساعت سه حدودا خوبه بعد اون قطعی ها شروع میشه دقیقا الان سه هفته ای میشه که اینطوری شده تقریبا بعد قضیه سفارت انگلیس نمیدونم قضیش چیه ؟! دیوونه شدم تا میایی یه سایت رو باز کنی اولا هی رفلش میشه کامل لود نمیشه بعد سرعت خیلی پایینه . خدا لعنتشون کنه زنگ میزنم به پشتیبانی میگه از مودم منم هی روشن خاموش میکنم تا درست بشه این دوستمون تو صفحه قبل گفت که اشکال از منه باور کردم فکر کردم واقعا مشکل از مودم منه .

نمیدونم چرا فقط ارومیه اینطوریه خسته شدیم از این شهر فلاکت زده هیچیش درست نیست یه ماه پیش رفتم یه فلش مموری سونی 16 گیگ خریدم 36 تومن اونم از نمایندگی الان تو سایت فروشگاهی دیدم زده 28 تومن !
    ماه پیش رفتم مودم قیمت کردم 10 تومن گرون تر از سایت فروشگاهی قیمت میگه حالا شما قیمت سایت فروشگاهی رو یه چند درصدی هم گرون تر حساب کنید .
    خداییش دیگه یواش یواش از ارومیه بدم میاد همه به فکر سر کیسه کردنن هیچ کس به فکر کیفیت نیست فقط سود بیشتر
    دیگه دارم به فکر مهاجرت می افتم
    متاسفانه سرعت منم اومده پایین نه به اندازه مال شما
    در ضمن حرف صفحه قبلی رو شوخی کردم، چون منم زنگ می زنم میگن از آنتی ویرسته، از ویندوره؛ از این چرت و پرتا

17. این کاربر از exreme بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

حالا جالب اینجاست وقتی 192.168.1.1 رو هم میزنم وارد اطلاعات مودم هم نمیشه
    دلیل بروز خطای 678 چیه در حالت کلی؟ معنی پیام اینه که سرور به شما جواب نمی ده ولی من سیم تلفن رو از پریز کشیدم باز هم همین خطا رو داد. فکر می کنم اصلا نمی تونم با سرور ارتباط برقرار کنم. ممنون می شم دوستان با تجربه کمکم کنن.

1- سیم تلفن رو از مودم جدا کنید

2- وارد تنظیمات مودم بشید

3- مودم رو نرم افزاری رست کنید

4- موقع تنظیم مجدد، مودم رو به حالت PPPoE قرار بدید نه بریج چون مشکل اصلی شما از بریج بودن مودمتون هست، اگر هم مایل هستید از بریج استفاده کنید باید اول ویندوزتون رو عوض کنید چون متاسفانه مشکل با بریج یکی از باگهای ویندوز هست که با تعویضش موقتا مرتفع میشه

** اگر با 192.168.1.1 نتونستید وارد تنظیمات بشید مودم رو دستی رست کنید
    Last edited by urumchi; 16-12-2011 at 17:39.

19. 4 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •