با برنامه mbm tools . تو تاپيك استاتوس بار بگرد لينكشو پيدا مي كني
با برنامه mbm tools . تو تاپيك استاتوس بار بگرد لينكشو پيدا مي كني
با تشکر از حسین آقا
خواستم بگم گوشی من W950i هستش ، و این هک بدون هیچ مشکلی با یه بار ریست کردن روش جواب داد و کار کرد
شما باید نرم افزار Swiss Mgr رو نصب کنید و برید توی تنظیماتش و گزینه Memory reclaim رو در حالت Level 3 قرار بدید.حالا هر وقت reclaim کنید گوشیتون مثل زمانی میشه که تازه روشن شده.حتی بهتر.چون برنامه های اصلی مثل Main menu رو هم میبنده.
من داشتم تو وب می گشتم به نرم افزاری برخوردم که به نظرم فلش پلیر standalone هست شبیه flash lite برای s60 اما این یکی تحت جاواس و تو همه موبایل ها کار باید بکنه اما یکم گشتم هی به 100تا لینکه دیگه وصل می شد سرم گیج رفت آخر چیزی پیدا نشد اسمش "کاپوچین" بود کسی اگه چیزی دربارش پیدا کرد به ما هم بگه
کافی سرچ کنین flash player for j2me یا همون کاپوچین
یه نرم افزار دیگم راستی به چشمم یه بار خورد اسمش کافئین بود
باسلام
من این هک روانجام دادم وبعداز ری استارت متوجه شدم که درقسمت Recent جای Main Menu خالیه وهیچ چی نوشته نشده ووقتی روش کلیک میکنم مینویسه Not found .لطفا راهنماییم کنید.
ضمنا اسکرین شات ازش داشتم ولی نتونسم اینجا بزارم لطفا به من بگید چه جوری اسکرین شات رو توی پستها بزارم.
باتشکر
هک دوربین بالاخره تست شد؟ مشکلی ایجاد نمیکنه 100% ؟؟
واقعا" کیفیت عکس بالا میره؟!
کیفیت فیلم گرفتن چی بالا میره ؟
نه کیفیت نمیره بالا
این تاپیک تو بخش سونی اریک چیه؟!!
مگه ویندوز موبایل رو p990 نصب میشه؟!!
اگه میشه به ما هم بگین
پس رو P1 هم میشه؟چجوری؟!!!!
Amir من هر چی تو استاسوس بار سرچ کردم mbm یا mbm tools هیچ پستی پیدا نشد میشه لینک این برنامه اینجا بذاری؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)