تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 227 از 607 اولاول ... 127177217223224225226227228229230231237277327 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,261 به 2,270 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

اگه نباشه جاش خالی می مونه mro229's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    پکن

پيش فرض

دوستان من جدیدترین نسخه این بازیو با دوبله می خوام میشه معرفی کنین ؟ خواهشا کامل باشد

سیستم من این هست بازی روی اون چطور اجرا میشه ؟

گرافیک 1گیگ 9500
    رم 4 گیگ
    سی پی یو core2 7500

دوست عزیز جهت اطلاع عرض کنم این بازی نیست... ممکنه به عنوان گیم در لیست برنامه های مایکروسافت قرار گرفته باشه اما اگر بخواید با این نرم افزار بازی کنید باید خیلی زود با اون خدا حافظی کنید. اگر واقعا به پرواز کردن با هواپیما علاقه دارید از این نرم افزار استفاده کنید. البته این توصیه من و دوستانم هست... اگر هم دوست داشته باشید می تونید بازی خطاب کنید و با اون بازی کنید...
    به هر حال تصمیم با خودتونه...
    در ضمن سیستم شما برای اجرای این برنامه کافیه و به خوبی اجرا می شه...
    موفق باشید و سر بلند...

اگه نباشه جاش خالی می مونه TOOMY-2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دوستان من جدیدترین نسخه این بازیو با دوبله می خوام میشه معرفی کنین ؟ خواهشا کامل باشد

گرافیک 1گیگ 9500
    رم 4 گیگ
    سی پی یو core2 7500

من دیگه نمیدونم چی بگم

خوب اخه یکی نیست بگه اگه میخواین بازی هواپیما بکننین برین HAWX بخرین حد عقل به اسمش توجه کنید که

نوشته Simulator

پروفشنال dani.flight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

گرافیک 1گیگ 9500
    رم 4 گیگ
    سی پی یو core2 7500
    فقط يک نسخه فارسي هست که بهش ميگن نسخه ي نوين پندار که فقط روي 3 کامپيوتر ميتونيد نصب کنيد و اگر ميخوايد بازي کنيد اين نسخه بد نيست اما اگر ميخوايد به صورت حرفهاي باهاش کار کنيد بايد از خير دوبله بگذريد "" سيستم شما هم مناسب هست

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

گرافیک 1گیگ 9500
    رم 4 گیگ
    سی پی یو core2 7500
    کاملترین نسخه FSX Accleration PACK هستش که شما باید اول Microsoft Flight Simulator X رو تهیه کنید که در دو DVD به فروش میرسه و بعد دو DVD دیگر به نام Accleration Pack رو بخرید و روی اولی نصب کنید.
    فروشگاههای معمولی هم این نسخه ها رو دارند.
    من دیگه نمیدونم چی بگم

خوب اخه یکی نیست بگه اگه میخواین بازی هواپیما بکننین برین HAWX بخرین حد عقل به اسمش توجه کنید که

نوشته Simulator
    زیاد سخت نگیر.
    تمام بازیها به نوعی یک نرم افزار سرگرم کننده هستند.
    مهم نیست که کسی به چه منظور میخواد از FSX استفاده کنه. در هر صورت هدف درست استفاده کردن هست که این تاپیک به این منظور ساخته شده.
    بنده خدایی هم که تاپیک رو باز کرده خب اومده توی انجمن بازی های ویدئویی و توقع یه نرم افزار رو نداره.
    موفق باشید.

5. 2 کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه TOOMY-2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

14

زیاد سخت نگیر.
    تمام بازیها به نوعی یک نرم افزار سرگرم کننده هستند.
    مهم نیست که کسی به چه منظور میخواد از FSX استفاده کنه. در هر صورت هدف درست استفاده کردن هست که این تاپیک به این منظور ساخته شده.
    بنده خدایی هم که تاپیک رو باز کرده خب اومده توی انجمن بازی های ویدئویی و توقع یه نرم افزار رو نداره.
    موفق باشید.
    نه دوست عزیز من توقع ندارم که همه به چشم نرم افزار نگاه کنن

اما ببینید خود شما هم دارید اشتباه میکنید

نرمافزار هم با سیمولیتور فرق میکنه

من میگم هر کی میاد توی تایپیکی که بالای 200 صفحه داره و 100 % خیلی بحث ها شده حد عقل چند صفحه آخر از

این تایپیک رو بخونه

این توقع زیادی ؟

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

نه دوست عزیز من توقع ندارم که همه به چشم نرم افزار نگاه کنن

اما ببینید خود شما هم دارید اشتباه میکنید

نرمافزار هم با سیمولیتور فرق میکنه

من میگم هر کی میاد توی تایپیکی که بالای 200 صفحه داره و 100 % خیلی بحث ها شده حد عقل چند صفحه آخر از

این تایپیک رو بخونه

این توقع زیادی ؟
    نه من قبول دارم که شما درست میگی.
    ولی میگم یکم دوستانه تر.
    من خودم هم تو خیلی پستها FSX رو بازی خطاب کردم. علتش هم اینه که خیلی ها فکر میکنند یه نرم افزار پیچیده و سنگین و گیج کننده هستش ولی خب وقتی ببینن بازی خطاب میشه متوجه بعد سرگرم کننده و جالب FSX هم میشن.

خیلی از دوستای من وقتی میبینن برای یه پرواز خیلی خیلی ساده (از نظر اونها) باید 50 صفحه مطلب رو بلد باشند میگن برو بابا دلت خوشه از این شهر بلند میشی میری اون شهر میشینی آخرش چی میشه؟ تازه حرفشون وقتی بهت زور داره که میگن میزنی AutoPilot هواپیما خودش بلند میشه و خودش هم میشینه. تو فقط نگاه میکنی...

غیر از این MyTraffic 2010 رو هم داره.
    اگر این دو نرم افزار رو کسی داره با کرک لینکشو بده برا دانلود بزاریم.

این هم سایته:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by ebicross; 20-02-2010 at 13:38.

8. 2 کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

نه من قبول دارم که شما درست میگی.
    ولی میگم یکم دوستانه تر.
    من خودم هم تو خیلی پستها FSX رو بازی خطاب کردم. علتش هم اینه که خیلی ها فکر میکنند یه نرم افزار پیچیده و سنگین و گیج کننده هستش ولی خب وقتی ببینن بازی خطاب میشه متوجه بعد سرگرم کننده و جالب FSX هم میشن.

خیلی از دوستای من وقتی میبینن برای یه پرواز خیلی خیلی ساده (از نظر اونها) باید 50 صفحه مطلب رو بلد باشند میگن برو بابا دلت خوشه از این شهر بلند میشی میری اون شهر میشینی آخرش چی میشه؟ تازه حرفشون وقتی بهت زور داره که میگن میزنی AutoPilot هواپیما خودش بلند میشه و خودش هم میشینه. تو فقط نگاه میکنی...

غیر از این MyTraffic 2010 رو هم داره.
    اگر این دو نرم افزار رو کسی داره با کرک لینکشو بده برا دانلود بزاریم.

این هم سایته:
    من کلا فعلا در حدی نیستم که بتونم اظهار نظر کنم ولی فکر کنم این یکیو دیگه خوب فهمیدم !!!
    چرا اینقدر برخی متعصبانه برخورد می کنید!!!
    یادتون بشه هر کسی از ظن خود شد یارمن ! ( درست گفتم دیگه ؟!!)
    همه دیگه فکر کنم دیدن که شبیه ساز پرواز در تمام مراجع تحت شاخه Video Game ارزیابی میشه..!!! از خود مایکروسافت بگیرید تا Wikipedia و .....!! اما اینکه اسمش Simulator هست صرفا باعث نمی شه که از شا خه بازی ها جدا بشه!! طبیعیه! چیزی که یه چیزیو شبیه سازی می کنه نمیشه گفت که قوری !! باید گفت شبیه ساز...!! و اون دوستانی که میگن این نرم افراز هیجان بازی های کامیپوتریو نداره باید عرض کنم که داره خیلی هم داره!!! البته اگه فقط با call of duty یا crisis مقایسه نکنیم!! خیلی بازی ها هستند که از نظر خیلی ها اصلا هیجانی نداره!! مثلا واسه خود من بازی ها ی استرتژیک به مراتب از این نرم افزار هیجان کمتری داره!!!و یکی از دوستان من که یک گیمر فوق حرفه ای هست و کلی پول بابت سیستمش داده وقتی امکانات این نرم افزارو فهمید کلی راغب شد که رو سیستمش ران کنه با تمام جزویاتی که می شه ایجاد کرد وکلی هم ذوق زده شده...!!! اینم هیجان!!!
    نکته بعدی رو با یک مثال توضیح می دم...حتما اسم نجوم آماتوریو شنیدین...!!! حتما می دونید که علوم کیهان شناسی و نجوم چقدر پیشترفته و تخصصی هست..!! آیا متخصیص برجسته میان بگن که :" آه..این نجوم آماتوری بچه بازیه..!! اصلانجوم نباید این استفاده ازش بشه...!!" آیا کلا انسان هایی رو که فقط می خوان یا تجربه ای داشته باشند یا لذت ببرن از نجوم می کوبند!!! برعکس کاملا هم حمایت می کنند از کسانی که در ستوه مختلف در مورد نجوم مطالعه می کنند از پیرمرد یا پیرزن سالخورده تا بچه 6 ساله!!هرچند مختصر و سطحی!!!!چرا که این کار به گسترش و شناسنادن این علم و علوم مرتبط تو جامعه کمک می کنه!!!هر چند کم ولی اگه همین کم ها مداوم باشه در مجموع خیلی موثر است..!!پس کسی که کمتر وقت می ذاره می ره با FS بازی می کنه و کسی که زحمت می کشه تا حد یک هوانورد واقعی رشد می کنه ( هرچند خیلی زحمت باید کشید!)و هردو لذت می رند از کاری که می کنند!!
    حالا داستان ما هم همینه..!! اول اینکه به عنوان انسان ما حقی نداریم که به کسی بگیم که از این بازی چطور باید استفاده کنه یه نکنه!!( بر اساس قانون حقوق بشر!) ولی می تونیم نظر مون رو بگیم و روشنگری کنیم تا هر کسی با توجه به توانایی ، روحیه ، علاقه ، زمانیو که صرف می خواد بکنه و هدفش تو زندگی از این نرم افزار استفاده تفریحی با عنوان بازی بکنه یا استفاده علمی و تخصصی تحت عنوان نرم افزار شبیه ساز بکنه!! و البته هیچ کدوم ایرادی نداره..!! قرار نیست که کسی می خواد تو فلان رشته متخصص بشه حتما تخصصی این کار رو دنبال کنه..!! از طرفی برخی علاقه آنچنانی دارند که حاضرن کلی زحمت بخاطرش بکشن و تا حد توان تو این کار مسلط بشن و حتی به عنوان تخصص پی گیری کنند!! حتما اساتید تائیید می کنند که این نرم افزار رو می شه براحتی آبخوردن یک بچه 6 ساله انجام بده (که البته 100% در این حالت دیگه شبیه ساز نخواهد بود بلکه بازی محسوب میشه !! ) و هم می شه تا حد بسیار بسیار زیادی شرایط این نرم افزار رو به شرایط واقعی نزدیک کرد که حتی کساییکه اطلاعات و تجربه کمی در مورد پرواز دارند نتونند کارکنند باهاش..!!! ( و این بخاطر قدمت این نرم ا فزار که تا اونجاییکه من می دونم میشه گفتم قدیمی ترین بازی دنیا هست! اینو میشه از گسترشش براحتی حدس زد) پس به نظر من :
    دوستان حرفه ای هم از همه گروها حمایت کنند دسته کم اینه که این نرم افزار بیشتر ار پیش جا میفته حتی اگر کسی به عنوان بازی اون رو تهیه کنه (هر چند با وجود جاهای مثه اینجا یا جاهای دیگه بعیده کسی که میاد اینجا دیگه براحتی از کنا ر این نرم افزار بگذره!! پس حتی اگه یه ذره هم احتمال د اشته باشه که انسان ها با دید بهتری ازاین نرم افزار استفاده کنند خیلی عالی هست!!! لطفا ولی در اولین پست این تاپیک ا در یک پاراگراف یک توضحیح دوستان اضافه کنند که دوستان تازه وارد براساس اون بتونن موضع گیری کنند که از استفاده کاملا سطحی این نرم افزار تا تخصصی ترین مسائل هوانوردی می خوان کجای داستان قرار بگیرند و جایگاه شونو بدونن کجاست وصراحتما بگن که بازی می کنیم یا پرواز ها رو انجام می دیم ( که البته هردوش در جای خودش درسته و نمیشه از این دو گروه ایرادی گرفت..!!) و این قدرت این نرم افزار رو می رسونه که ازیک طفل تا یک خلبان کارکشته می تونند نیاز های خودشون از این نرم افزار بگیرند...
    زیادی حرافی کردم شرمنده....

10. 3 کاربر از joopin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    پکن

پيش فرض

البته حرف هر دو عزیز درسته... نه باید خیلی حساس بود و نه بی تفاوت... البته هیچ کدومش چیزی از ما کم و چیزی به ما اضافه نمی کنه. حساسیت بیش از حد فقط حرص می ده آدم رو و بی تفاوتی هم باعث می شه دیگران به عنوان یک بازی از این نرم افزار استفاده کنند که قاعدتا براشون عمر کوتاهی خواهد داشت... بازی های رایانه ای چون هدف مشخصی دارند و از ابتدا به صورت مرحله مرحله هست و همچنین قابلیت ذخیره یا سیو کردن در هر مرحله رو دارن با این شبیه ساز تفاوت دارن... البته این نرم افزار هم قابلیت سیو کردن داره ولی اینطور نیست که مراحل به ترتیب طی بشن... به همین دلیل کسی که اولین بار با این نرم افزار آشنا می شه و به یوک می گه فرمون اول می ره سراغ 747 و دو بار تیک آف می کنه و وقتی می بینه موقع سقوط ترکید بی خیالش می شه...
    به نظر من یک بار برای همیشه... یک نفر در مورد فرق بازی و شبیه ساز بنویسه و در موردش توضیح بده ... هر وقت کسی اسم بازی رو بورد براش این توضیح رو بذاریم....

نظر؟

12. 3 کاربر از mro229 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    پکن

پيش فرض

فکر می کنم نظر من به نظر جناب جوپین نزدیک باشه...
    نظر دیگران؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

البته حرف هر دو عزیز درسته... نه باید خیلی حساس بود و نه بی تفاوت... البته هیچ کدومش چیزی از ما کم و چیزی به ما اضافه نمی کنه. حساسیت بیش از حد فقط حرص می ده آدم رو و بی تفاوتی هم باعث می شه دیگران به عنوان یک بازی از این نرم افزار استفاده کنند که قاعدتا براشون عمر کوتاهی خواهد داشت... بازی های رایانه ای چون هدف مشخصی دارند و از ابتدا به صورت مرحله مرحله هست و همچنین قابلیت ذخیره یا سیو کردن در هر مرحله رو دارن با این شبیه ساز تفاوت دارن... البته این نرم افزار هم قابلیت سیو کردن داره ولی اینطور نیست که مراحل به ترتیب طی بشن... به همین دلیل کسی که اولین بار با این نرم افزار آشنا می شه و به یوک می گه فرمون اول می ره سراغ 747 و دو بار تیک آف می کنه و وقتی می بینه موقع سقوط ترکید بی خیالش می شه...
    به نظر من یک بار برای همیشه... یک نفر در مورد فرق بازی و شبیه ساز بنویسه و در موردش توضیح بده ... هر وقت کسی اسم بازی رو بورد براش این توضیح رو بذاریم....

نظر؟
    سگ درصد موافقم....یکبار برای همیشه.....چون حیفه واقعا ادما از پتانسیل این نرم افزار نخوان استفاده کنند....زحمت کشیدن بخاطرش می ارزه...حتی اگه نخوای حرفه ات هوانوردی باشه.....به تنهایی تاریخچه ای شاید به اندازه خود هوانوردی داشته باشه این نرم افزار.....اینطوری شاید زحمت developer هم از نظر معنوی تامین بشه از نظر مادی که هیچی..!! بندگان خدا تاراج شدن رفت پی کارش....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •