از توجهتون خيلي ممنونم .نوشته شده توسط *NashenaS*
از توجهتون خيلي ممنونم .نوشته شده توسط *NashenaS*
من مشكلمو يه جاي ديگه مطرح كردم ولي متاسفانه كسي جواب نداد.
من توکافی نتم برای یوزرهابابرنامه security administrator بشدت محدودیت ایجادکردم یعنی درایوهاروپنهان کردم،run وکنترل پنل روبرداشتم،اجازه استفاده فقط وفقط ازچندبرنامه مثل اکسپلورر ومسنجرروبه یوزرهادادم و...بااین وجود،آی دی افرادتوکافی نتم لو میره میخواستم ببینم چه جوری اینکارومیکنندوچاره اش چیه؟چون اسم کافی نت بددرمیره
آقا اشكان دمتون گرم من تا صفحه 3 خواندم خسته شدم ذخيره كردم تا بعدن بخونم.
آقا اشكان احتمالا شما مخترع هك و هك كردن نبوديد؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!
سلام امید جاننوشته شده توسط omid.com
یه چیزو اشتباه گفته بودی که!
توی صفحه ارسال میل باید جلوی To(به معنی به) ایمیل طرف رو بنویسیم و جلوی from (به معنی از ) ایمیل خودمونو ، که تو برعکسشو گفته بودی.
که یارو توی فیلم اولی رو ایمیل قربانی رو مینویسه و دومی رو یه ایمیل از یه نفر دیگه مینویسه که مجبور نشه ایمیل خودشو بده
در نتیجه ایمیل هکر هیچ جا ذکر نمیشه!!
پس احتمالا کل فیلم رو سر کاری ساختن!
خودت اگر وقت کردی یه امتحانی بکن
اگه فهمیدی تو رو به خدا به من هم بگونوشته شده توسط metax
پس كوش اين برنامه مجيك لوگين براي ياهو مسنجر 8............بچه ها تو رو خدا كمكم كنيد.......
دليلش چيه كه ياهو بعد زا دانلود ياهو مسنجر فايل ستاپ رو پاك ميكنه
سلامنوشته شده توسط sepehr180
دوست عزیز خیلی زود نتیجه گیری کردید
من درست نوشتم شما به معنی کلمه دقت کردید ولی به نفس عمل خیر قرار بر اینه که اطلاعات برای میل شما فرستاده بشه بنابر این جلوی To ایمی خودتون رو مینویسید و الباقی ......
فیلم هم نمیشه اینگونه که شما میگید باشه حداقل کاری که میکنه از طرف هر کسی که بخواهید میتونید برای یک نفر دیگر میل بفرستید و الباقی مطلب نیز بسته به دقت نظرتون داره
موفق باشید
سلامنوشته شده توسط alireza_anb
چند صفحه برگرد و چک کن برنامه مورد نظرتون هست
سلام .منم این مشکلو داشتم. اگه نرم افزاره WindowBlinds رو سیستمش هس بکو پاکش کنه درست میشهنوشته شده توسط kazemfdisk
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)