تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 227 از 254 اولاول ... 127177217223224225226227228229230231237 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,261 به 2,270 از 2539

نام تاپيک: خـــودروهــــای ســـنـــگـــيـــن و اتوبوس

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

1978 Mack R-767ST

2. 2 کاربر از hosseinf722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام

از اساتید چند تا سوال داشتم.یه چند وقتیه تصمیم دارم کمپرسی 10 چرخ بگیرم برای کار 2 شیفت روزا معدن شبا هم داخل شهر آسایش راننده هم خیلی واسم مهمه چون یکی از شیفتا خودم باید برونم.اولویتم صفر هست و کمپرسی اروپایی ولی با توجه به قیمتای نجومی ولو و بنز تو سایر برندا

اساتید چه پیشنهادی دارید نظر تون در مورد ماز که یه شرکت بلاروسیه چیه تو سایتش زده موتور مان آلمان هست و گیربکس zf آلمان رو کاغذ که خوبه . یه شرکت دیگه هست به نام تیراژ دیزل که برند BEIBEN TRUCK چینو وارد میکنه،نکته جالبش ظاهر ماشین هست که عین آکسوره با توجه به

تحقیقی که کردم میگن این شرکت امتیاز پلت فرم آکسور خریده و کلا تحت نظارت و لیسانس مرسدس بنز اقدام به تولید میکنه یعنی آکسور چینی! از اساتید و دوستان تقاضا دارم اگر راهنمایی و پیشنهاد و تجربه ای از شرکتای چینی و مخصوصا این دوشرکت که ذکر کردم دارید بنده را راهنمایی کنید

راستی این دانگ فنگ توپستای قبلی خیلی پیشنهاد شده ولی هم موتور و هم گیربکس و تقریبا همه چیز چینی هست و اگه اشتباه نکنم تحت لیسانس و نظارت هیچ شرکت معتبر اروپایی هم نیست.

به نظرتون الان چی بخرم بهتره که هم ماشین اذیت نکنه و هر چند وقت یکبار تو تعمیرگاه باشه و هم راننده اذیت نشه . با تشکر

لینک شرکت ماز:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لینک شرکت تیراژ دیزل:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by mehdi0313; 04-10-2013 at 11:12.

4. این کاربر از mehdi0313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست عزیز این که شما از یک ماشین چینی مثل دگ فنگ توقع داشته باشی کاره بنز یا ولو برات انجام بده اشتباه ولی امکانات رفاهی خوبی داره(در مدل البرز اصلا پیشنهاد نمیشه خرید کنید چون اذیت زیاد داره)
    از خیلی از راننده ها شنیدم BMC ماشین خوبیه ولی با توجه به قیمتش صرف نمیشکنه بخریش
    الان هم تو بازار عملا راننده های با تجربه تر میرن سراغ خرید هوو تا دنگ فنگ هوو فقط اسمش بد در رفته وگرنه از دنگ فنگ بهتره
    بنز و ولو هم با توجه به قیمت زیادشون خوب خریدشون سخت میشه
    ولی اگز از نظر اصطلاک و خرابی با توجه به ماشین های داخل ایارن نگاه کنی بنز های دماغ داره قدیمی بهترین گزینه ها هستن الان هم که دیدم روشون کولر رو به صورت دستی نصب میکنن هم کولرش خوبه هم بخاریش
    در غیر این صورت به سراغ دنگ فنگ برید اصلا سراغ البرز نرین که واقعا اذیت میشین خصوصا زمستون..اگر تونستین هوو با کارت کمپرسی پیدا کنید چه بهتر
    بقیه برند ها مناسب نیستن اینو تو بازار میتونید پرس و جو کنید معمولا اذیتشون خیلی زیاده
    در مورد ماز هم اصلا طرفش نرین نه امکانات رفاهی خوبی داره نه قدرت و استقامت ماز های قدیم رو...زود موتور میگیره و گیربکس خوبی هم نداره.

6. این کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوست عزیز این که شما از یک ماشین چینی مثل دگ فنگ توقع داشته باشی کاره بنز یا ولو برات انجام بده اشتباه ولی امکانات رفاهی خوبی داره(در مدل البرز اصلا پیشنهاد نمیشه خرید کنید چون اذیت زیاد داره)
    از خیلی از راننده ها شنیدم BMC ماشین خوبیه ولی با توجه به قیمتش صرف نمیشکنه بخریش
    الان هم تو بازار عملا راننده های با تجربه تر میرن سراغ خرید هوو تا دنگ فنگ هوو فقط اسمش بد در رفته وگرنه از دنگ فنگ بهتره
    بنز و ولو هم با توجه به قیمت زیادشون خوب خریدشون سخت میشه
    ولی اگز از نظر اصطلاک و خرابی با توجه به ماشین های داخل ایارن نگاه کنی بنز های دماغ داره قدیمی بهترین گزینه ها هستن الان هم که دیدم روشون کولر رو به صورت دستی نصب میکنن هم کولرش خوبه هم بخاریش
    در غیر این صورت به سراغ دنگ فنگ برید اصلا سراغ البرز نرین که واقعا اذیت میشین خصوصا زمستون..اگر تونستین هوو با کارت کمپرسی پیدا کنید چه بهتر
    بقیه برند ها مناسب نیستن اینو تو بازار میتونید پرس و جو کنید معمولا اذیتشون خیلی زیاده
    در مورد ماز هم اصلا طرفش نرین نه امکانات رفاهی خوبی داره نه قدرت و استقامت ماز های قدیم رو...زود موتور میگیره و گیربکس خوبی هم نداره.
    تشکر بابت جواب در مورد تیراژ دیزل و BEIBEN TRUCK نظری نداری یکی از دوستان تو اون شرکت کار میکنه خیلی تعریف میکنه! کمپرسی سهند که ایران خودرو دیزل الان مونتاژ میکنه فک کنم همون هووو کمپرسی باشه خیلی نچسب هست کلا از ایران خودرو دل خوشی ندارم راستی هیوندای چطوره
    Last edited by mehdi0313; 04-10-2013 at 13:13.

8. 2 کاربر از mehdi0313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست عزیز ادم باید ماشینی رو بخره که هم بازار فروش خوبی داشته باشه هم جا افتاده باشه و تعمیرکار و لوازمش زیاد باشه برای یک قطعه کلی دنبال نگردی.خصوصا تو ایران پس بهتون جز هوو و دنگ فنگ پیشنهاد دیگه ای ندارم
    هیوندای ماشینه خوبیه ولی هنوز تو ایران جا نیفتاده و تعمیرکارش کمه شما ننوشتی کجا زندگی میکنی ولی اگر شهر بزرگی باشه خوب طبیعتا تعمیرکارا بهتری میتونی پیدا کنی
    هم سایپا دیزل هم ایارنخودرو دیزل هردوشون از نظر کیفیت واقعا بد هستن نمیشه روی هیچکدومشون حساب باز کرد.اگر تجربه رانندگی دارین و روی ماشین فشار نمیارین من بهتون دنگ فنگ و هوو رو پیشنها میدم

10. این کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام به همگي
    مدتي فرصت نشد اينجا سر بزنم..
    فعلا اينو داشته باشيد !

12. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

من امروز مجبور شدم یه مسیری رو با یه مایلر برم
    یه چیزی که نظرمو جلب کرد به خودش این بود که پدالای کلاچ و ترمز با یه تیکه کش وصل شده بود بهم
    یعنی وقتی که کلاچ می گرفت خود به خود یه خورده هم پدال ترمز می رفت پایین
    دلیل این کار چیه؟

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من امروز مجبور شدم یه مسیری رو با یه مایلر برم
    یه چیزی که نظرمو جلب کرد به خودش این بود که پدالای کلاچ و ترمز با یه تیکه کش وصل شده بود بهم
    یعنی وقتی که کلاچ می گرفت خود به خود یه خورده هم پدال ترمز می رفت پایین
    دلیل این کار چیه؟
    حتما عیب فنی داشته وگرنه اصلا با عقل جور در نمیاد که کسی پدال ترمز و کلاچ رو با هم بگیره

15. این کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

منم چون واسم خیلی عجیب بود سوال کردم ازتون ، خود راننده رو که نمی شد باهاش حرف زد ، به طور خیلی عجیبی عصبانی بود

چه عیب فنی باعث میشه که این کارو کنه؟

وقتی یه پدالو فشار میداد اون یکی به طور کامل پایین نمی رفتا ، یه خورده میرفت

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

منم چون واسم خیلی عجیب بود سوال کردم ازتون ، خود راننده رو که نمی شد باهاش حرف زد ، به طور خیلی عجیبی عصبانی بود

چه عیب فنی باعث میشه که این کارو کنه؟

وقتی یه پدالو فشار میداد اون یکی به طور کامل پایین نمی رفتا ، یه خورده میرفت
    این سوال رو تنها خوده اون ادم میتونه جواب بده اصلا پاسخ قانع کننده ای براش ندارم

18. این کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •