ممنون از راهنماییتون
ممنون از راهنماییتون
سلام دوستان یه دانلود منیجر نصب کردم که تو منوش فارسی نداشت و نداره اماداشتم یه نر م افزارو باهاش دانلود میکردم که نمیدونم دستم کجا خورد که دیدم منوش فارسی شد.میدونمم که اپدیتش نکردم چون یه بار اپدیتش کردم کلا از کار افتاد کسی میدونه چطوری منوش فارسی شده؟/
دانلود منیجرها معمولا خودشون زبان سیستم رو تشخیص میدن و به اون زبان تغییر میکنند
احتمالا باید بتونی از منوی language زبان رو تغییر بدی
سلام
دوستان از وقتی این ویندوز8 رو نصبیدم سرعت دانلودم افتضاح شده چه روزانه و چه شبانه
میخواستم ببینم کسی میتونه راهنمایی کنه درضمن از IDM هم استفاده میکنم
وقتی که اولاش idm نصب میکنی و با idm داری کار میکنی برنامه، ویندوز زبان فارسی شما رو میشناسه و یه پنجره میاد و میگه آیا میخواهید فارسی رو برای idm نصب کنید که شما اوکی کنید خودش دانلود و نصب میکنه.
نبايد اينطور بشه ولي شما از سرورهاي ديگه هم امتحان كنيد ببينيد باز هم اين مشكل برقراره ؟
سرورهاي قدرتمند كه محدوديت دانلود رو اعمال نكنند
سلام
ممنون فقط این لینک که گذاشتین مشکل داره لطفا لینک جدید بذارید![]()
سلام..
خدمت شما..:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.![]()
با سلام... من تعداد زیادی پی دی اف در لیست دانلودم قرار دادم... (2200 تا ) ... و از ساعت 4 صبح شروع به دانلود رو زدم.تا 8:30 دانلود انجام شده... از اون موقع ارور داده... و الانم که رزیوم رو میزنم... بازم پیغام میده که : connection closed by server...
فکر کنم زمان رزیومش تموم شده... راهی هست که من دوباره از اول این لینکا رو اضافه نکنم..؟ یعنی همین لینکام کار کنه؟ آخه 700 تاش مونده... میمیرم بزنم دوباره
سلام اگه ویندوز 7 دارین
مخفی های معمولی و مخفی های سیستمی رو اول بازکنید از foldr option بعدش
به مسیر زیر برین :
C:\Users\your user name\AppData\Roaming\IDM\DwnlData\your user name
و در ایکس پی هم مشابها داریم :
C:\Documents and Settings\your user name\Application Data\IDM\DwnlData\your user name
اونجا فایلها تاجایی که دانلود شدن قابل دسترس هستن منتها شاید نیاز به تغییر نام داشته باشن که خودتون انجام بدین.
موفق باشید.![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)