Roze_tanha عزیز اشتباه به عرضتون رسوندن !
آنتی ویروس تمامی ویروس ها و Maleware ها از جمله Spyware و Adware و Trojan و Backdoor و ... رو میشناسه در غیر اینصورت آنتی ویروس به حساب نمیاد !
نود32 تمامی اینها رو شناسایی می کنه .
Roze_tanha عزیز اشتباه به عرضتون رسوندن !
آنتی ویروس تمامی ویروس ها و Maleware ها از جمله Spyware و Adware و Trojan و Backdoor و ... رو میشناسه در غیر اینصورت آنتی ویروس به حساب نمیاد !
نود32 تمامی اینها رو شناسایی می کنه .
من چند وقت بود كه با اين ورژن كار مي كردم ولي وقتي با آپديتهايي كه اومده بود آپ كردم يه دفعه ديدم كه سيستم موقع بالا اومدن هنگ ميكنه.
دوباره يك ويندوز ديگه نصب كردم و كاسپراسكاي و آپديتهاي اون رو نصب كردم كه سيستم هنگ كرد و وقتي ريست كردم باز ديدم كه بالا نمياد. (همينطور صفحه ويندوز ايكس پي ميمونه)
مجبور شدم دوباره ويندوز نصب كنم ولي ديگه اين آنتي ويروس را نصب نكنم. فكر كنم مشكل از آپ ديتهاي اون باشه.
الان ديدم كه اينجور گفتيد احساس كردم كه اين مشكل از همين برنامه باشه. بايد رفت سراغ يك آنتي ويروس ديگه.
در ضمن متاسفانه كد لايسنس اون هر كاري كردم درست نشد و همش پيام لايسنس مياد.
Last edited by matrix10; 24-11-2007 at 14:24.
دوست عزیز
کاسپرسکی در بعضی موارد باعث کند شدن بالا آمدن ویندوز می شود این مشکل عمدتا در ویستا ایجاد شده و بیشتر با
نسخه های اولیه سری 7 اتفاق می افتد من فکر می کنم علت مشکل شما تداخل کاسپرسکی با یکی از برنامه های
موجود روی سیستمتان است به ویژه برنامه های دیگری که هنگام Startup بالا می آیند.
سلام
با توجه به پيغام زير
يعني هيچ راهي نداره kav و kis با هم نصب بشن؟
اگه اينطوريه بهتره کدوم نصب باشه؟
ممنون
![]()
سلام
چطوري ميشه نرم افزار kav رو آپديت کنم بدون اينکه licence ش بپره
ممنون
براي چي هر دو را با هم و در كنار هم ميخواهيد نصب كنيد؟فرق KIS و KAV فقط در فايروال KIS ميباشد كه در KAV وجود ندارد(به همراه آنتي اسپم).شما اگر ميخواهيد از آنتي ويروس كاسپر در كنار يك فايروال ديگه استفاده كنيد از همان KAV استفاده كنيد ولي اگر ميخواهيد از فايروال خود كاسپر استفاده كنيد از KIS استفاده كنيد.
از آپديت دستي استفاده كنيد.ميتونيد آپديتهاي روزانه يا هفتگي را از سايت كاسپرسكي دانلود كنيد.
Kaspersky Internet Security 8.0.0.68 Beta
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من یک بار نرم افزار رو آپدیت کردم (دستی نه) از داخل خود نرم افزار
حالا هر وقت بهش یک licence می دم و به اینترنت وصل می شم
این پیغام می آد
باید چکار کنم؟
ممنون
این یعنی کلیدی(key( که وارد کردی رفته جز بلک لیستها و باید از کلید دیگه ای استفاده کنی
دوتاشون که با هم نمیشه اما اینترنت سیکیوریتی همه امکانات آنتی ویروس رو داره + امکانات جانبی برای امنیت در اینترنت!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)