تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 227 از 1045 اولاول ... 127177217223224225226227228229230231237277327727 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,261 به 2,270 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام، اول از باید بگم که این خطوط قرمز و سبز هر کدوم به ترتیب غلط ها یا خطا های املایی و گرامری را مشخص می کنه که برای تایپ انگلیسی خیلی می تونه مفید باشه اما در مورد فارسی چون word زیاد با این زبان آشنایی نداره این قابلیت تا حدودی آزار دهندهست برای حذف این خطوط هم باید بگم اولاً بستگی داره شما با کدوم ورژن نرم افزار آفیس کار می کنید ، 2003 یا 2007.
    اگه شما با ورزن 2003 کار می کنید روش کار به این صورته که شما در نوار وضعیت صخقی یک شکی کتاب مشاهده می کنید که با کلیک بر روی اون یک منو باز میشه که دو عبارت:
    check spelling as you type
    check grammer as you type
    یا یه همچین عبارت هایی رو داره و شما باید علامت تیک اون ها رو بردارید.
    و اگر شما با ورژن 2007 کار می کنید روش کار به این صورت هستش که شما بر روی یکی از اون کلماتی که زیرش خط قرمز کشیده کلیک رایت کنید و از منوی باز شده گزینه ی spelling رو انتخاب کنید در پایین صفحه ای که بعد باز میشه دکمه ی option را کلیک کرده و در صفجه ی جدید علامت تیک را از کنار گزینه های زیر بر دارید و و در آهر دکمه ی ok را فشار دهید:
    check spelling as you type
    check grammer with spelling
    check grammer woth spelling

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

ميگه كه با فرمن متني txt ذخيره شود.فقط همين را ميخواد.ممنونم
    ذخيره سازي با فرمت txt هموني هست كه گفتم و حالت ديگه اي نداره

البته يه حالت ديگه هم ذخيره سازي با فرمت rtf هست كه بايد از گزينه rich text format استفاده بشه

موفق باشي

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

به نام خدا
    سلام
    اولااز شما خیلی ممنونم که به سوالات من جواب می دید
    توجه کنید مثلا من یک فایل دارم که توی هارد و توی یکی از درایوهام ذخیره شده و حالا بعد از اضافه کردن مطالبی دیگه موقع saveاون پیغام رو میده
    ضمنا امروز ورد2007 هم نصب کردم بازم مشکل حل نشد
    اگه کمک کنید خیلی به من لطف کردید
    سلام و خواهش

شما تلاش كردي ببيني آيا اون فايل رو كه باز ميكني و تغيير توش ميدي رو ميشه جاي ديگه اي از هارد هم ذخيره كرد يا نه

و دوباره مي پرسم كه ايا پرميشن هاي ويندوز شما اجازه تغييرات در فايلها رو به شما ميده!!؟؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

با سلام
    ميخواستم بدونم چطوري بايد فونت و يا border هاي جديد رو بايد به word اضافه كرد .و سوال ديگه اينكه بوردرهاي جديدي كه ميخوام اضافه كنم بايد با چه فرمتي باشند ؟
    سلام دوست عزيز

در مورد فونت كه شما كافيه فونتهاي جديد رو در قسمت font كنترل پنل كپي كني تا بشه در ويندوز و از جمله در ورد ازش استفاده كرد

در مورد سوال دوم هم تا حالا توي اين تاپيك بحث زياد شده و نتيجه اي هم در بر نداشته

اگه خبري شد در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آموزشش گذاشته ميشه

موفق باشي

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سوال اول : درنرم افزار microsoft word در قسمت : format / bullet and numbering / menubar /

سربرگ outline numbered و سربرگ list styles مال چیه ؟ می شه لینک آموزش این دو سربرگ رو برای من بگذارید؟
    سوال دوم : افزودن شکل به auto shape های word چکونه است ؟ یعنی چطور می شه یه شکل کشید و جز شکل های word ذخیره کرد؟
    سلام دوست عزيز

سر برگ outline numbered براي حالتهاي شماره دهي تو در تو يا چند سطحي هست

مثلا نكات با شماره زني 1 و 2 و 3 و ... انجام بشه و مثلا در نكته شماره 1 چند نكته بصورت الف و ب و ج و د و ..... شماره زني بشه

سربرگ list style هم براي همين موضوع هست و در حقيقت يه سري از ليستها بصورت آماده ترتيب داده شده كه بشه ازش استفاده كرد كه در اونجا ميشه ليست سازي هم صورت بگيره

و در مورد اخر هم بايد بگم اضافه كردن شكل به قسمت autoshape هاي ورد تا اونجايي كه من ميدونم ممكن نيست

موفق باشي

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلام
    يه مشكلي دارم كه نميدونم شما هم داريد يا نه واون انتخواب كلمات و جملات در word و يا انتخواب كلمات و جملات از يك متن در سايتي اينترنتي هست يعني مثلا وقتي ميخوام يه كلمه رو براي كپي يا پاك كردن انتخواب كنم كلمات كنار اونهم انتخواب ميشن و من چندبار بايد باش ور برم تا اون كلمه لعنتي انتخواب بشه
    كي ميدونه اشكال از كجاس؟
    سلام دوست عزيز

توي ورد بايد بگم براي راحت تر شدن انتخاب درگ خودتون رو از ابتداي حرف اول كلمه دلخواه شروع كنيد نه از كمي عقب تر از اون يعني فاصله (اسپيس) قبل از اون

البته بكار بردن دكمه ALT هم در ورد باعث راحت تر شدن انتخاب ميشه

و البته ظرافت در درگ كردن

موفق باشي

داره خودمونی میشه Somia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض فایل کیبورد

سلام
    این متنی که در پایین می یاد از Shvalaie در همین انجمن است:

"تايپ‎ shift+space ‎و يا‎ shift+x ‎و يا همون فاصله‌ي بي‌فاصله (که ما بهش ميگيم‎ sod space ‎يا بخونين ‏سود (مثل سود و زيان) اسپيس اگه املاي انگليسي‌اش اشتباه نباشه!!!)، روي صفحه کيبورد فارسي هستش‎ ‎

براي اينکه اين امکان رو داشته باشم، از توي همين فروم يه فايل کيبورد‎ download ‎کردم و با فايل کيبورد ‏فارسي ويندوز عوض کردم، درست شد‎.‎

صفحه کيبورد با صفحه کيبورد فرق ميکنه چون فايلهايي که ساخته شده توسط شرکتهاي مختلف بوده مثلا ‏همين‎ space ‎روي بعضي از کيبوردها روي‎ shift space ‎هست و روي بعضيها روي‎ shift+x ‎و يا‎ ...
    "

میشه بگین این فایل کیبورد دقیقآ کجاست و روش نصب آن را هم توضیح دهید؟
    ممنون
    سربلند باشید

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلام
    این متنی که در پایین می یاد از Shvalaie در همین انجمن است:

"تايپ‎ shift+space ‎و يا‎ shift+x ‎و يا همون فاصله‌ي بي‌فاصله (که ما بهش ميگيم‎ sod space ‎يا بخونين ‏سود (مثل سود و زيان) اسپيس اگه املاي انگليسي‌اش اشتباه نباشه!!!)، روي صفحه کيبورد فارسي هستش‎ ‎

براي اينکه اين امکان رو داشته باشم، از توي همين فروم يه فايل کيبورد‎ download ‎کردم و با فايل کيبورد ‏فارسي ويندوز عوض کردم، درست شد‎.‎

صفحه کيبورد با صفحه کيبورد فرق ميکنه چون فايلهايي که ساخته شده توسط شرکتهاي مختلف بوده مثلا ‏همين‎ space ‎روي بعضي از کيبوردها روي‎ shift space ‎هست و روي بعضيها روي‎ shift+x ‎و يا‎ ...
    "

میشه بگین این فایل کیبورد دقیقآ کجاست و روش نصب آن را هم توضیح دهید؟
    ممنون
    سربلند باشید
    سلام دوست عزيز

شما براي اينكه مشكل نيم فاصله رو حل كني ميتوني از نرم افزارهاي زير استفاده كني

نرم افزار دوم مشكل حرف ي و ك عربي رو هم حل ميكنه

Persian Activator

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    tray layout

کد:

داره خودمونی میشه Somia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض Auto correct

سلام دوست عزيز

شما براي اينكه مشكل نيم فاصله رو حل كني ميتوني از نرم افزارهاي زير استفاده كني

نرم افزار دوم مشكل حرف ي و ك عربي رو هم حل ميكنه

Persian Activator

کد:
    tray layout

کد:
    استاد خدا قوت
    بابت راهنمایی تون ممنون دومی کار کرد ولی اولی extract نمی شه و error میده، اگه کار tray layout را می کنه که هیچ ولی اگه بدرد می خوره مشکلش از کجا می تونه باشه؟
    حالا من یه فایل ورد دارم که مقدار 40 صفحه اولش رو بدون استفاده از shift space نوشتم برای اصلاح اونا چه کنم؟
    من رفتم توAuto correct تا replace کنم در قسمت replace نوشتم (می کند) در قسمت with نوشتم (می‌کند) تمام تیک ها رو هم زدم، بعد ok را میزنم می یام بیرون.هیچ اتفاقی نمی یفته ؟! مشکل از کجاست؟ اصلآ راهش اینه؟
    ممنون
    سبز باشید

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

استاد خدا قوت
    بابت راهنمایی تون ممنون دومی کار کرد ولی اولی extract نمی شه و error میده، اگه کار tray layout را می کنه که هیچ ولی اگه بدرد می خوره مشکلش از کجا می تونه باشه؟
    حالا من یه فایل ورد دارم که مقدار 40 صفحه اولش رو بدون استفاده از shift space نوشتم برای اصلاح اونا چه کنم؟
    من رفتم توAuto correct تا replace کنم در قسمت replace نوشتم (می کند) در قسمت with نوشتم (می‌کند) تمام تیک ها رو هم زدم، بعد ok را میزنم می یام بیرون.هیچ اتفاقی نمی یفته ؟! مشکل از کجاست؟ اصلآ راهش اینه؟
    ممنون
    سبز باشید
    سلام عزيزجان

نه راهش اين نيست

شما CTRL+H رو بزنو همون كاري كه كردي رو دوباره اينجا تكرار كن

در كادر Find what بنويس: مي كند

در كادر replace with بنويس : مي‌كند

موفق باشي

اون نرم افزار رو هم چك كردم و دوباره آپ كردم

از همونجا دوباره دانلود كن

البته دومي كار اولي رو هم ميكنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •