سلام. واسه باند 718 آمپ پایونیر gm-6300f مناسبه؟؟ این آمپ روی 4 اهم 2 تا 150 وات میده. ولی این باند توانش 80 واته! یوخت نترکونتش؟؟
سلام. واسه باند 718 آمپ پایونیر gm-6300f مناسبه؟؟ این آمپ روی 4 اهم 2 تا 150 وات میده. ولی این باند توانش 80 واته! یوخت نترکونتش؟؟
خب دوست من چرا اون مدل رو بگیری ؟مدل GM-5300T رو بگیر بهتره...یا 330 ...rms پایونیر از اونی که میگه پایینتره...البته این جدیدا...
دوستان و اساتید ....امیر جان . حسین جان و حمید جان....به من یه ساب 8 یا 10 اینچ با مگنت کوچیک معرفی کنید...قیمت ارزون...وات زیادی نمیخوام...مگنتش مهمه که باریک باشه...یه مدل پایونیر هست اما فکر کنم گرونه...زیر صندلی خودم میخوام باکس کوچیک با یه ساب کوچیک بسازم.زیاد جا هست...حدود 4 5 اینچ....بیخود پول این ساب زیر صندلی ها رو ندم...یه سری ساب کوچیک چینی هست اما خبر ندارم چجوریه....
ببینید :
یه چیزی تو این مایه ها میخوام.اگه مارک دار باشه بهترهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان به خصوص حمید خان
جواب این پست مارو بدید ممنون میشم
عجله دارم
آقا رضا(صادقی) ازت خبری نیست
بیا یه کمکی به ما کن.
اصلا الان من یه جفت 718 ex دارم با یه پخش jvc میخام آمپلی ببندم چی ببندم خوبه؟
رفتیم سر خونه اول
دوستان اگه راحی برایه مخفی کردن آمپلی دارید بگید ممنون میشم نمیشه این آمپلی و جایی به غیر از صندوق بست ؟
یا یه جایی بست که این دزدا نیان بکنن ببرن؟
Last edited by isbn; 24-02-2010 at 21:09.
به نظر بنده فقط پايونير GM 3300
يكي از آمپهايي هست كه خيلي خوب با كنوود مچ ميشه في هم 78 تومن هست و دو تا 60 وات هم ميده
دوستان همين تاپيك هم تجربه اينو دارن
در مورد پست 2259 اگه اشب زنم
منظور داش حمید رو نفهمیدم که ضعیفه یعنی چی؟ 718 که 80 وات هست و PCX 540 هم چهار کانال 80 وات هست کامل تغذیه میشه و از کیفیت ساخت عالی هم بر خوردار هست
Last edited by رضا صادقی; 25-02-2010 at 00:10.
سلام
اساتید 1 سوال
آمپهای 4 کاناله ساند استریم بهترند یا اینفینیتی ؟؟
نظرتون در مورده آمپ infinity 7541a refrence چی هست ؟
البته کره ایش
کلآ اینفینیتی همه چیش خیلی بالا تر از ساند استریم هست...اینفینیتی جزو هارمن کادون هست (مثل jbl)نوشته شده توسط آرنولد بابام زینگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساند رو میشه با پایونیر مقایسه کرد که از پایونیر بهتره...
دوستان امروز تو این سیستمی های یکی امپ سونی ازینا که روش خط خطه بسته بود به 718 عجب عالی بود...یعنس کیفیت تو صدای بالا رو میگم....به نظر من جای پایونیر سونی بگیرید...نمیدونستم انقدر توپه
یعنی رضا جان شما نظرت اینه gm 3300 ببندم pcx 540 نبندم ؟
شما که اول نظرت رو pcx 540 بود.
بین این دو بگو کدوم دیگه کلا خلاص شیم![]()
اگه بخوای بعدا یه جفت دیگه ببندی همون PCX 540 رو بگیرو به سیستم فروش بگو که سیم های اون یه جفت دیگه رو بکشه و برا اضافه کردن یه جفت دیگه راحت باشی
من گفم پایونیر چون فکر کردم فقط میخوای یه جفت ببندی
شخصا از کیفیت ساخت علی ساند استریم PCX540 خبر دارم در خریدش شک نکن البته با گارانتی بگیرش فکر کنم اسرا الکترونیک هست
تازه اوم آمپ پایونیر دوتا 60 وات میده ولی این یکی چهار تا 80 وات میده![]()
Last edited by رضا صادقی; 25-02-2010 at 09:28.
سلام رفیق تشکر من برا ماشین 2 جفت بانده 1073 بالاخره خریدم دیروز زنگ زدم تهران که امروز برام بفرستند شد 2 جفتش 415نوشته شده توسط آرنولد بابام زینگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آمپ رو هنوز نگرفتم و آمپ خودمون در مغازه داریم . 2 تا آمپ داریم که فکر کنم بهتره بقیه س :
یکی آمپ ساند tra4.960 که روی 4 اهم 4*120 میده
یکی آمپ اینفینیتی 7541a سری refrence که روی 4اهم 4*111 میده
برا 2 جفت dls1073 میخام به نظرتون کدومش بهتره ؟
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)