خیلی خوب شده ... تو چه نوری عکس گرفتید که اینفدر واضح شده ؟
با سه پایه عکس گرفتید ؟
مشکلی هم نمی بینم ... خیلی خوبه ... فقط خوبه از کرم نرم کننده اسفاده کنید یکم سر انگشتتون ترک پیدا کرده![]()
خیلی خوب شده ... تو چه نوری عکس گرفتید که اینفدر واضح شده ؟
با سه پایه عکس گرفتید ؟
مشکلی هم نمی بینم ... خیلی خوبه ... فقط خوبه از کرم نرم کننده اسفاده کنید یکم سر انگشتتون ترک پیدا کرده![]()
Last edited by rostamiani; 07-05-2010 at 17:33.
اشتباه نکنم شما دوربینت 12 مگاپیکسلیه!!
در محل ناخن سفیدیهایی مشاهده میشه که نشان دهنده کمبود کلسیم در فرد و نخوردن ماسته!!( شوخیدم)
عکسهای قشنگیه .![]()
تو نور خورشید و تقریبا سر ظهر بود و بدون سه پایه هم گرفتم
مثل اینکه کادر عکس دومیم رو خوب انتخاب نکردم که همه متوجه انگشت شدند تا اون حشره
اگر دوستان خوششون اومده میتونم یه عکس از کل دستم بزارم تا اساتید و دکترهای بخش مریضیهای دیگمم تشخیص بدهند![]()
اینم عکس ملخ :
Panasonic FZ35
Macro
ISO-80
f/2.8
1/80s
اینم عکس ملخ با انگشت من (نظر دادن درباره انگشت آزاده. این عکس رو فقط برای مقایسه گزاشتم و کادر و ... توش مهم نیست)
لطفا نظرتون رو هم درباره عکس ها بدین![]()
Last edited by rostamiani; 07-05-2010 at 18:00.
سلام
اینم 4100 مین عکس که با H20 گرفتم. (3ماه خریدمش)
رفته بودم یه جایی این صحنه رو دیدم. بیدرنگ این عکس و گرفتم. مرغه تازه اونجا تخم کرده بود.
F 3.5
1/100
Iso-80
take by flash
محتوای مخفی: کلیک کنید
ببخشید ولی فوکوس روی بیل و سطل و ایرانیت و همه چی هست بجز اون تخم مرغ اگر نمی گفتی اونجا هستش شاید کسی متوجش نمیشد
متشکرم
نمیدونم چجوریه تو این جور عکسها از من از فوکوس زیاد ایراد گرفته میشه
اخه از این فاصله اصلا فوکوس اونچنان تاثیری نداره (نه اینکه تاثیر نداشته باشه) . اونم تازه شما از روی یه عکس ریسایز شده متوجه میشید ولی من نمیشم (شاید خنگم)
شایدم همه به مانیتور مربوط میشه. مانیتور من CRT هست.
ممنون میشم بقیه هم نظرشون رو بگن.
با تشکر از VVC جان![]()
مشكل اين عكس فقط فوكوس اون نيست . عكس بايد هدف داشته باشه و سوژه اي كه مد نظرتون هست ، نمود بيشتري داشته باشه . تعدد اشياء داخل عكس باعث شده تا بيننده سردرگم بشه و ندونه دنبال چي داره مي گرده . اگر هم قراره اشياء زيادي داخل كادر باشه چيدمان اونها مهمه . اگه شما توضيح نداده بودي شايد هيچ كس متوجه اون تخم مرغ در اون فضاي تاريك نميشد . اين عكس فوكوس خوبي داره يا نه ، به مونيتور ربطي نداره . خنگي هم كه دور از جون . اين حرفا چيه . عكسهاي خيلي خوبي تا به حال از شما ديديم . فقط بايد بيشتر دقت و تمركز داشته باشي .
جسارت بنده رو ببخشيد . موفق باشيد .
دوست عزیزم من رو ببخش اگه ایرادی گرفتم
ولی اگر منظور و هدف اصلی نشون دادن اون تخم مرغ هست که اونطوری که خودت گفتی همینه
کادر یکم نامناسبه چون اون بیل و سطل اجازه فوکوس روی سوژه اصلی رو ندادند
شاید با حذف کردن اونها یا نزدیکتر شدن به سوژه نتیجه بهتری حاصل میشد
البته بنده یک مبتدی هستم امیدوارم اشتباه راهنمایی نکرده باشم
Last edited by vvc; 07-05-2010 at 19:29.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)