تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 227 از 1126 اولاول ... 127177217223224225226227228229230231237277327727 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,261 به 2,270 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوستان. اقا چند وقت پیش یکی از درایوهای لپ تابم اجازه نمی داد که روش چیزی کپی کنم اما بعد یه مدت خودش خوب می شد. و می تونستم کپی کنم روش. اما الان یه درایو دیگه هم همین جوری شده خودش خراب میشه خودش خوب میشه. مشکلش چیه؟ چه جوری درست میشه؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    سوال: نرم افزاری سریعتیر از hdd regenerator جهت رفع بدسکتور در حالت بوت وجود داره؟
    خییییییییییییلی کنده لامصب. یه هفته وقت می خواد تا کل هارد 320 گیگ من رو درست کنه!!!
    سلام
    سریعتر از این سراغ نداریم ممکنه که اصلا نتونه چیزی رو درست کنه
    ضمنا هاردی که بدسکتور بیافته به نظر من هیچ ارزشی نداره چون ممکنه دوباره بدسکتور توش بیافته (حتی اگه هم کامل تعمیر بشه دیگه ضریب اطمینانش 100 درصد نیست)
    من یه هارد داشتم سیگیت 1.5 ترا پر آرشیو فیلم و کارتون بد سکتور افتاد روش مثل ترک روی شیشه زیاد شد تا جاییکه هارد کلا مرخص شد (خوشبختانه بک آپ گرفتم)
    ببینم هارد شما سیگیته ؟؟؟؟
    Last edited by ata.royalfalcon; 09-12-2010 at 23:35.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان. اقا چند وقت پیش یکی از درایوهای لپ تابم اجازه نمی داد که روش چیزی کپی کنم اما بعد یه مدت خودش خوب می شد. و می تونستم کپی کنم روش. اما الان یه درایو دیگه هم همین جوری شده خودش خراب میشه خودش خوب میشه. مشکلش چیه؟ چه جوری درست میشه؟
    سلام
    یکم دقیقتر توضیح بدین مثلا چه اروری میده اونو عینا اینجا بنویسین تا دوستان بهتر بتونن راهنمایی کنن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام
    یکم دقیقتر توضیح بدین مثلا چه اروری میده اونو عینا اینجا بنویسین تا دوستان بهتر بتونن راهنمایی کنن
    وقتی می خوام فایلی رو درایو کپی کنم اجازه کپی نمیده و پیغام زیر می یاد:

وقتی هم یکی از نرم افزارهای نصب شده روی این درایور رو اجرا می کنم پیغام زیر رو میده

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وقتی می خوام فایلی رو درایو کپی کنم اجازه کپی نمیده و پیغام زیر می یاد:

وقتی هم یکی از نرم افزارهای نصب شده روی این درایور رو اجرا می کنم پیغام زیر رو میده
    سلام دوست عزیز توی عکس دومی خودش نوشته
    please run the chkdsk
    برو تو my computer بعد روی درایو مربوطه راست کلیک کن بعد properties بعد برو قسمت tools بعد دکمه check now رو بزن ببین چی میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوست عزیز توی عکس دومی خودش نوشته
    please run the chkdsk
    برو تو my computer بعد روی درایو مربوطه راست کلیک کن بعد properties بعد برو قسمت tools بعد دکمه check now رو بزن ببین چی میشه
    سلام دوست عزیز. این کار رو کردم. n بار هم کردم. cheak disk نمی تونه درستش کنه. یعنی اصلا خطایی پیدا نمی کنه که بخواد درستش کنه. !!!!

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزیز. این کار رو کردم. n بار هم کردم. cheak disk نمی تونه درستش کنه. یعنی اصلا خطایی پیدا نمی کنه که بخواد درستش کنه. !!!!
    من پیشنهادم اینه که نرم افزار Hard Disk Sentinel نصب کنی تا ببینی آیا هارد مشکل اساسی داره یا نه
    (مثلا بد سکتور)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگه سلامتی هارد رو 100 در صده پیشنهادم اینه که تمام درایوها رو فرمت کنی و ویندوزو عوض کنی و سون نصب کنی
    البته قبلش از اطلاعات مهم بک آپ بگیر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من پیشنهادم اینه که نرم افزار Hard Disk Sentinel نصب کنی تا ببینی آیا هارد مشکل اساسی داره یا نه
    (مثلا بد سکتور)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگه سلامتی هارد رو 100 در صده پیشنهادم اینه که تمام درایوها رو فرمت کنی و ویندوزو عوض کنی و سون نصب کنی
    البته قبلش از اطلاعات مهم بک آپ بگیر
    ممنون. اقا من دانلود ونصبش كردم. بلافاصله بعد از نصب تو همون صفحه اول نرم افزار ژيغام داده همه چي ok هستش. يعني ديگه لازم نيست تست كنم؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون. اقا من دانلود ونصبش كردم. بلافاصله بعد از نصب تو همون صفحه اول نرم افزار ژيغام داده همه چي ok هستش. يعني ديگه لازم نيست تست كنم؟؟؟؟
    بذار يه خورده بگذره مثلا با سيستمت كار بكن مثلا فيلم نگاه كن يا بازي كن بعداً ....
    اگه باز هم همه چي OK هست كه هارد مشكلي نداره
    پس فكر كنم براي اينكه از شر پيغامها خلاص شي بهتره كه همه پارتيشنهارو فرمت كني و ويندوز سون نصب كني

پروفشنال yaghob.boss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    مغز رایانه - CPU

پيش فرض

سلام دوستان من دو هارد روی سیستم دارم یکی 80 گیگ یکی 1ترابایت . از هارد یک ترابایتی یه صداهایی میاد بیرون و لرزش زیادی داره چیکار کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •