sorato negah konin ba baps3 majbor shodam injori ax begiramo beza ram copy nadare
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
sorato negah konin ba baps3 majbor shodam injori ax begiramo beza ram copy nadare
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by elyasbbc; 25-01-2010 at 07:37.
ممنون الیاس جان ولی من یه مشکل بزرگتری دارم...
من اصلا سخت افزارش رو ندارم.. یعنی اون سوکتی که باید جای کارت شبکه باشه سوکت نداره.. باید برم سخت افزارشو بگیرم خودم بیام نصب کنم..
داش حسین خوب با usb چرا نصب نمی کنی؟؟؟
ماهی چقدر می دید؟
شما کدوم سرویس رو گرفتید؟
256-6g پارس وی-مرکز 2
من 3 ماه گرفته بودم ماهی 35 الان شده 29 تومن-ارزون کردن
دیشب سرعتم افتضاح بود.
1گیگ بیشتر دانلود نکرد.
بقیه چطور بودن؟
واسه من که حداقل یک سوم افت داشت.
سلام دوستان.من يك هفته اي ميشه از Adsl استفاده ميكنم.سرويس 128. بر اساس چيزايي كه تو تايپيكهاي شما خوندم تصميم گرفتم كه از انديشه سرويس بگيرم.خونمون بلوار ديلمانه.با پيش شماره 776.
واقعا ناراضيم.
.
سرعت واقعا افتضاحه.معمولترين صفحات رو كند باز ميكنه.نوسان سرعت هم توش خيلي زياده.بخدا ديال آپ كمتر نوسان سرعت داشت.اينجا 10 دقيقه خوبه.بعد 20 دقيقه بد ميشه.بعدم به مدت چند دقيقه كاملا سرعت به صفر ميرسه و تمام صفحات و دانلودهاي موجود دي سي ميشن.(اين صفر شدن سرعت واقعا اعصابمو بهم ميريزه )
.
سرعت دانلود هم افتضاحه.يعني تو كادري كه براي دانلود هست روزها حداكثر 10 كيلوبايت در ثانيه و شبها حداكثر 5 كيلوبايت در ثانيست.اين تست هاي speed.net و غيره با واقعيت هيچ تطابقي نداره.واقعيت اون چيزيه كه دركادر دانلود موجوده.
.
مثلا من يه فايل 6 مگابايتي رو چند روز پيش از خونه دانلود كردم.30 دقيقه طول كشيد.همونو رفتم از يه كافي نت كه از پارس وي سرويس ميگيره دانلود كردم .ظرف كمتر از 5 دقيقه تموم شد.
فقط الان فكر ميكنم كه كاملا در انتخاب " انديشه " اشتباه كردم.ولي از يه طرفم از پارس وي هم هنوز مطمئن نيستم.
.
نميدونم چيكار كنم
راهنمايي كنيد لطفا...
آخه شنیدم با USB یه سری گرفتاری داره..
امروز یه کارت شبکه گرفتم 6500.. DFE-520TX ولی یکی بهم گفت که سرعت این کارت شبکه پایینه و جدیدا 550 هم اومده..
شماها اطلاعی ندارین ؟؟
راستی یه مشکل دیگه هم دارم..
وقتی توی صفحه Internet Explorer اون شماره 192.168.1.1 رو میزنم هیچی باز نمیشه..
باید وقتی سیستم راه افتاد و کارت شبکه رو راه انداختم اون کد رو بزنم یا ربطی به اون نداره ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)