قسمت جدید هم اومده ...دوستانی که دانلود کردند بگن که آیا باز هم فیلر هستش یا نه از فیلر در اومده !!!
قسمت جدید هم اومده ...دوستانی که دانلود کردند بگن که آیا باز هم فیلر هستش یا نه از فیلر در اومده !!!
این قسمت بعلاوه قسمت بعد آخرین فیلرا هستن!!!...
ایول اصلاً فکر نمی کردم چنین تاپیکی هم باشه
این انیمیشن به فارسی هم دوبله شده؟یا زیر نویس فارسی داره؟از کجا میشه تهیه کرد؟
بله که وجود داره ...طرفداران 2 آتیشه ای هم داره !!! ..... دوبله فارسی که من ندیدم و پیدا هم نکردم اما زیر نویس فارسی داره و بچه های فروم های انیمه براش خیلی زحمت کشیده ..اما هر جا که دانلود کنی تقریبا زیر نویس انگلیسی رو به صورت هارد ساب داره ...من که بعد از 20 قسمت اولیه به بعد تا اینجا همش رو زیر نویس انگلیسی دیدم ..حالش خیلی بیشتره .....اگه می خوای بخری که بهترین جاها همون فروم های انیمه هستش که نمیشه اینجا لینک گذاشت ...اگه هم مکی خواد دانلود کنید بگو تا لینک سایتش رو برای دانلود با کیفیت های و حجم های مختلف برات بفرستم ..............
راستی یه سوال قسمت جدید اخر این هفته میاد.... ایشا الله دیگه فیلر ها تموم میشه ؟؟؟؟؟؟؟
مانگا هم که رسید به گارا و تسوچیکاگه 2 !!!!! باید جالب تر از نبرد کاکاشی باشه ...مال کاکاشی که خیلی خشک بود یه تنه همه رو ترکوند .... نبرد کانکورو بهتر بود بار عاطفی بیشتری هم داشت !!!!!!!!
ناروتو 525:
با تشکرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آره نامرد کابوتو چیمارو چه افرادیرو احضار کرد این دفعه !!! سوناده و دان هم که دوباره دارن به هم می رسن ..
نبرد فقط نبرد بابای گارا با گارا!!!!!!!!!! چه میشه هفته بعد ؟!!!!!!!!
اون دوتا برادرا دیگه کی هستن که چاکراشون اندازه نه دم هستش !!!!!!!!
تسوچیکاگه دوم هم که دیگه ته شخصیت مرموز هستش !!!!
بابی اون رایکاگه هم که احضار شد .. فقط خداییش جای جیرایا یا میناتو خالی هستش !!!
خدا کنه زود تراز فیلر در بیاد انیمه و برسه به این قسمت ها که من فوق العاده در کفشم !!!!!!!!!!
بله ناروتو دوبله شده....نزدیک 3 یا 4 ماهه که تو بزار پخش شده، دوبله افتضاح داره، به جای اینکه از سری اول شروع کنن از شیپودن شروع کردن....بنظرم دوبلشو نبینی بهتره چون از خنده روده بر میشی.....ایول اصلاً فکر نمی کردم چنین تاپیکی هم باشه
این انیمیشن به فارسی هم دوبله شده؟یا زیر نویس فارسی داره؟از کجا میشه تهیه کرد؟
از همه مهمتر اخرش بود.زتسوی سیاه که محافظ ساسکه هست خودشو نشون داد و این یعنی که مادارا میخواد ساسکه رو به جنگ فئودال لردها بفرسته.با تشکر
بابا مردیم.........
آخرین قسمت ویدئویی که از ناروتو شیپودن اومده رو از کجا میتونم دانلود کنم؟!
چرا خدا نکنه !!!!بابا مردیم.........
از همه جا ... تورنت ، هات فایل ، رپید شیر ، مدیا فایر ، سایت های انیمه فارسی مثل دنیای انیمه و بهشت انیمه هم لینک های مستقیم و غیر مستقیم دارن که می تونی بری .. عضویت هم فکر نکنم بخواد و لینک ها نمایش عمومی هستش .....آخرین قسمت ویدئویی که از ناروتو شیپودن اومده رو از کجا میتونم دانلود کنم؟!
سایت های انیمه خارجی مثل
البته باید توش ثبت نام کنی که رایگانه ....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قسمت 196 هم اومده ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)