ویندوزم xp sp2 درایور رو تو سایت nvidia پیدا کردم دارم دانلودش می کنم . . . حالا دانلود کنم چه فرقی می کنه ؟ خوب می شه ؟
ویندوزم xp sp2 درایور رو تو سایت nvidia پیدا کردم دارم دانلودش می کنم . . . حالا دانلود کنم چه فرقی می کنه ؟ خوب می شه ؟
من که تغييري رو احساس نکردمویندوزم xp sp2 درایور رو تو سایت nvidia پیدا کردم دارم دانلودش می کنم . . . حالا دانلود کنم چه فرقی می کنه ؟ خوب می شه ؟
ببخشيد با اين سيستم من ميتونم لا اقل medium رو روون بازي کنم ؟
+processor : AMD 2400
VGA Card : geforce 5200 (128m
ram : 512mb
يا برم خدا رو شکر کنم که low هم اجرا ميشه؟
100% فرق می کنه ممخصوصا اگه گرافیکت بالا باشه.
ناراحت نشی pouria ولی با این چیزایی که گفتی شاید تازه شاید medium 640*480 رو بتونی نسبتا روون اجرا کنی!!!راستش بری همون low بازی کنی سنگین تری.
ببخشید اکه جوابتو کامل نگفتم .
armin 08
من نصب کردم تغييري احساس نکردم100% فرق می کنه ممخصوصا اگه گرافیکت بالا باشه.
نه ناراحت چرا؟ناراحت نشی pouria
نخندينا ولي همين رو هم نتونستم روون اجرا کنم فريم فريم بود فک کنم سيستمم اشکال داره آخه دوستم تقريباً سيستمش همينه ولي medium ؤو روون بازي ميکنه ولي من نه!ولی با این چیزایی که گفتی شاید تازه شاید medium 640*480 رو بتونی نسبتا روون اجرا کنی!!!
ها؟!!!!!!!!!!!راستش بری همون low بازی کنی سنگین تری.
خدا ببخشهببخشید اکه جوابتو کامل نگفتم .
armin 08
الان دارم دانلود می کنم لامصب 43 مگابایته !
خداکنه درست بشه . . . نصب کنم درسته ؟ دیگه باید چی کار کنم ؟
خيلي خندم گرفت از اين حرفت
من كه اون پچو واسه تو نذاشته بودم تويي كه فرق FPS 40 رو با FPS 72 نمي دوني
شايد فكر مي كني خيلي سرت ميشه
دوسته عزيز فكر نكنم اينجا بذارم آخه بعضيا خيلي بي فكرن ...
من كه رفتم 3200 تا عكس از چهره و قيافه ي بازيكنها جمع كردم و تمام اطلاعات سايت هاي ورزشي مثل Goal.com و Football.com و يا Uefa رو جمع كردم تا يه پچ خيلي خوب درست بشه جوابم اينه ...
آخه مگه من احمقم كه براي چنين آدمايي همچين كاري بكنم ...
ميرم خودم بازي مي كنم و به بعضي از دوستان ميدمش ...
منظورم اينه كه ارزش زحمتي كه روش كشيده شده خيلي زياده و اين حرفاي مسخره نيست ...
پچ قبلي كه من گذاشتم بهترين پچيه كه تا حالا براي اين بازي اومده و خودمم هم خيلي چيزاشو درست تر كردم
اين پچ ريتيشن 5 رو داره .... حالا نمي دونم اين دوستمون از چيش خوشش نيومده
باشه پويا اون پچو نمي ذارم![]()
حالا پویا یه چیزی گفت.به دل نگیر .تو که از بزرگای این تاپیکی که نباید ناراحت بشی.منم از طرف پویا ازت عذر خواهی می کنم.
پوریا جان ممنون از جوابت.
باتشکر،
armin 08
ببینم تو نمیخوای بگی که تو لیگ ترکیه رو درست کردی!!!!! یعنی ادعا میکنی همش کار تو بوده!!!!جل الخالق
در ضمن
1- من نمیدونم تو کجا بزرگ شدی و چجوری ادبت کردن ، ولی هر جوری ادبت کردند تو وظیفه داری اینجا محترمانه صحبت کنی.
2- حتی اگه من بی فکر باشم ، من نظرم این بوده که این پچ چندان جالب نیست. حالا شاید از نظر تو و دوستان تو این بهترین پچ برای pes 2008 باشه
3- مطمئنا اگر خودت هم به عنوان یک قاضی به این نگاه کنی ،متوجه خواهی شد که دارای مشکلات بسیاری است.
4- خداحافظ![]()
دوست خوبم اقای ارمین جان!
شما هم بهتر است اون پچ قبلی رو اول نصب کنی ، بعد ببینی که من حرف الکی نمی زنم، و شما هم گول بازار گرمی های این دوستمون رو نمی خوری.
جناب end of world شما هم میتونی اون پچی رو که روش زحمت کشیدی رو واسه dl بذاری و کسانی که خواستند دانلود کنند، شاید هم افراد بی فکری مثل من از پچ شما خوششون نیاد ،ولی شاید بعضی هم مثل این اقاق آرمین ازشخوششون
بیاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)