سلام بچه ها...
احتياج شديدي به پروداكت كد فارسي 6303اي كلاسيك (استيل) دارم...
خيلي خيلي ممنون...
موقع اپديت زبون فارسي پريد...
سلام بچه ها...
احتياج شديدي به پروداكت كد فارسي 6303اي كلاسيك (استيل) دارم...
خيلي خيلي ممنون...
موقع اپديت زبون فارسي پريد...
سلام دوستان من موقع آپدیت با این پیغام روبرو میشم برای حل مشکل باید چیکار کنم؟ pleas note that your mobile service provider, oprator or carrier may not have approved the lastest nokia denice frimware available. new software may become availble at a later date so pleas check again soon.click my nokia to register for notification of new software availability. برای آپدیت گوشی نیازی هست که توی سایت نوکیا ثبت نام کرد؟ مگه سایت نوکیا خرابه که این پیغامو میده؟ برای رفع مشکلش باید چیکار کرد؟ __________________
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز.
من 4 ماه پیش گوشی نوکیا 5250 گرفتم.
ولی کیفیت پخش موسیقی به وسیله هندزفری زیاد خوب نیست.
آپدیت آنلاین انجام دادم و کلیه مراحل هم موفقیت آمیز بود، ولی کیفیت پخش صدا تغییری نکرد.
شما راه دیگی ای رو برای حل این مشکل میشناسین ؟
برنامه ای هست که با نصب اون کیفیت پخش از طریق هندزفری بره بالا ؟ یا مثلا Codec خاصی که به دردش بخوره ؟
ضمن اینکه من گوشیم قبلا فارسی داشت، ول الان فارسی نداره.
و اینکه هنوز آپدیت فارسی برای این گوشی نیومده... آیا راه دیگه ای هست که فارس رو بشه برگردوند ؟
ممنون.
سلام این مشکل را چه طور درست کنم انتی ویروس را حتی پاک کردن فایر وال را دیس کردم در کل هر کاری شد کردم ولی نشد
![]()
من گوشی را آپدیت کردم ولی زبان فارسی نداره! x2 کاری نمیشه کرد؟!
Last edited by ahriman323; 29-06-2011 at 23:12.
باید کد تولیدت را عوض کنی
از این سایت استفاده کن دنبال فریم ور فارسب بگرد بعد پردکت کد را با نرم افزار فونیکس عوض کنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mh.mahmoudi68; 30-06-2011 at 11:34.
کدومشو باید بگیرم؟!
RM-618 MEA-8 BLUE FARSI
RM-618 MEA-8 RED FARSI
RM-618 MEA-8 PURPLE FARSI
RM-618 MEA-8 CHROME FARSI
RM-618 MEA-8 FULL PURPLE FARSI
RM-618 MEA-8 ORANGE FARSI
همه را دانلود کن بعد با فونیکس آپدیت کن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mh.mahmoudi68; 01-07-2011 at 18:58.
سلام دوستان
من با حدود 143 مگ دانلود، نوکیا 5800 خودمو آپدیت کردم، فقط مشکلم اینه که بعد از آپدیت صفحه کلید QWERTY کامل از لیست کیبورد ها حذف شده! چکار کنم ؟!!! من فقط با اون راحتم :(
---------------
خوب ... مشکلم حل شد![]()
Last edited by mr.net; 02-07-2011 at 16:21.
دوستان به چندطریقی میشه ازطریق اینترنت خود گوشی اپگرید انجام بدم؟
---------- Post added at 01:56 AM ---------- Previous post was at 01:55 AM ----------
دوستان به چندطریقی میشه ازطریق اینترنت خود گوشی اپگرید انجام بدم؟گوشی N85
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)