تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 227 از 1635 اولاول ... 1271772172232242252262272282292302312372773277271227 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,261 به 2,270 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

راستش نظر سایت ها و افراد در درجه ی دومه. شما باید اول مشخصات دوربین رو در نظر بگیرین ببینین در چه حده.
    H10 چند تا کمبود داره که به این سادگی نمیشه ازش گذشت.
    زوم واید 38 میلیمتر که باعث میشه امکان عکاسی واید وجود نداشته باشه.
    محدوده ی دیافراگم 3.5 تا 8 که نا امید کننده س.
    تنظیمات دستی (فوکوس. دیافراگم. شاتر. وایت بالانس) نداره.
    چشمی هم اگه داشت خوب بود.
    این مواردی که گفتم علاوه بر کیفیت پایین عکساش باعث میشه که فاصله ش از h50 خیلی زیاد بشه. البته همین که با این وزن و ابعاد 10x زوم داره خوبه. ولی تو این رده انتخاب های بهتری هست.
    تنظیمات دستی داره.فقط تنظیمات دستی بالانس اتوماتیک رو نداره که حالت a و s میشه.

محدوده دیافراگم از sx110 بهتره.واید این 38 و sx110 36 هستش که اختلاف جزییه.
    ولی اگه یه سری ارتقا بدین خودتونو به طرف بالا،انتخاب های خیلی بهتری رو میتونین داشته باشین.
    Last edited by Senator_F; 19-03-2009 at 01:06.

2. این کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه unforgiven2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بنظر منم دوربيني كه مود مد تقدم شاتر و تقدم ديافراگم نداره و خصوصا تنظيمات وايت بالانس نداشته باشه نمي شه روش حساب كرد. sx110 خيلي بهتره تو اين رنج قيمتي

4. این کاربر از unforgiven2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه lofa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

اگه کسی این سوال منو جواب بده خیلی ممنون میشم
    اینو یکی از بچه های فعال همین تاپیک گفت
    توی همین چند وقت (1 ماه نهایتش) گفته شده
    جناب سناتور این سایت رو معرفی کردن این هم آدرسش
    www.megapixel.net/

6. این کاربر از lofa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

تنظیمات دستی داره.فقط تنظیمات دستی بالانس اتوماتیک رو نداره که حالت a و s میشه.

محدوده دیافراگم از sx110 بهتره.واید این 38 و sx110 36 هستش که اختلاف جزییه.
    ولی اگه یه سری ارتقا بدین خودتونو به طرف بالا،انتخاب های خیلی بهتری رو میتونین داشته باشین.
    البته تنظیمات دستی و مود manual داره. دقیق تر اگه بخوام بگم اینا رو نداره:
    تنظیم دستی وایت بالانس.
    مود A و S.
    فوکوس دستی.

البته حالت اتوماتیکش ظاهرا عکس های خوبی میگیره.
    در هر صورت یه مقدار هم به سلیقه بستگی داره. به نظر میاد فلاش h10 هم از sx110 بهتر باشه. ولی تنظیمات دستی کنان بهتره. کیفیت ساخت sx110 هم به مراتب بهتره. دیافراگم H10 (بر طبق گفته ی خود سایت سونی) 3.5 تا 8 هست. شما اینو با کنان مقایسه کن (2.8 تا 4.3) و به من یه توضیحی بده که بر چه اساسی میگین محدوده ی دیافراگم سونی بهتره.
    ایشون یه انتخاب دیگه هم دارن که هم لنز واید داره, هم کیفیت ساختش از هر دوی اینا بهتره و هم فیلمبرداری HD داره. Panasonic TZ5. البته اون هم مثل سونی تنظیمات دستی زیاد نداره. و ماکروش هم چنگی به دل نمیزنه ( 5cm ). ولی بین این سه تا تنها دوربینی هست که لنز واید و HD داره.
    Last edited by prowler88; 19-03-2009 at 13:34.

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

البته تنظیمات دستی و مود manual داره. دقیق تر اگه بخوام بگم اینا رو نداره:
    تنظیم دستی وایت بالانس.
    مود a و s.
    فوکوس دستی.

البته حالت اتوماتیکش ظاهرا عکس های خوبی میگیره.
    در هر صورت یه مقدار هم به سلیقه بستگی داره. به نظر میاد فلاش h10 هم از sx110 بهتر باشه. ولی تنظیمات دستی کنان بهتره. کیفیت ساخت sx110 هم به مراتب بهتره. دیافراگم h10 (بر طبق گفته ی خود سایت سونی) 3.5 تا 8 هست. شما اینو با کنان مقایسه کن (2.8 تا 4.3) و به من یه توضیحی بده که بر چه اساسی میگین محدوده ی دیافراگم سونی بهتره.
    ایشون یه انتخاب دیگه هم دارن که هم لنز واید داره, هم کیفیت ساختش از هر دوی اینا بهتره و هم فیلمبرداری hd داره. Panasonic tz5. البته اون هم مثل سونی تنظیمات دستی زیاد نداره. و ماکروش هم چنگی به دل نمیزنه ( 5cm ). ولی بین این سه تا تنها دوربینی هست که لنز واید و hd داره.

عید همگی مبارک باشه.
    ایشاللا سال خوب و پر برکتی برای همه باشه.
    دوست گلم اولا عیدت مبارک.
    در مورد محدوده دیافراگم،دو تا عدد ارائه میشه که هر کدوم گویای مطلبی هستن.
    عددی که کوچیکتره،گویای حداکثر مقدار گشودگی دیافراگم هستش که هرچی کوچیکتر باشه،معنی اش اینه که لنز قدرت عبور نور بیشتری رو داره و میشه از دیافراگم گشادتر و در نتیجه سرعت شاتر بیشتری استفاده کرد.این حالت دو معنی داره یکیش استفاده از این ویژگی توی محیط های کم نور هستش که با افزایش سرعت شاتر امکان لرزش و خراب شدن کاهش پیدا میکنه.دومش هم در عکاسی ورزشی که لزوم بالا بودن سرعت شاتر وجود داره هستش.تا اینجا برتری با کنون هستش ولی نکته مهمی که هستش اینه که در شرایط نوری یکسان،اگر احیانا دیافراگم گشادتر لازم باشه،میشه به راحتی با افزایش یک درجه iso،به مقصود مورد نظر رسید.ومشکل اصلی تر عمق میدان هستش.

عدد دوم که عدد بزرگتر هستش،بیانگر حداقل مقدار گشودگی دیافراگم است.این مقدار،تاثیر خیلی شدیدی روی عمق میدان داره.مقاله عمق میدان رو همینجاها یه جایی گذاشته بودم یادم نیست دقیقا کجا بود.

حالا بررسی رو به خودتون واگذار می کنم.اختلاف عدد کوچیکتر بین این دو لنز ،یک پله هستش.ولی اختلاف عدد بزرگتر،خیلی بیشتر از 4-3 پله هستش.و نوردهی رو میشه با iso حل کرد ولی عمق میدان رو اصلا.

قدرت شرکت کارل زایس توی همین نکته هستش.کیفیت شیشه لنزها یک بحث جدا که هیچ شرکتی به پای این نمیرسه،بحث تکنولوژی کوچک کاری هم یه بحث جدا.
    شما تصور کنین لنز به اون کوچیکی سریt رو که چطوری رنج دیافراگم یه SLR رو بطور باور نکردنی توی یه همچون لنزی جا کرده.و دقت عملکردی که داره.

9. 3 کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

منم سال نو رو تبريك ميگم و اميدوارم سال پر از موفقيت و سلامتي براي تك تكتون باشه.

11. 4 کاربر از ebi66_boukan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lofa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان سلام

سال تازه بر همه شما مبارك
    اميدوارم سال تازه به همه تون خوش بگذره و لبالب باشه از موفقيت و سرور

13. 4 کاربر از lofa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه unforgiven2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

نوروز باستانی بر همه دوستان مبارک باد

15. 4 کاربر از unforgiven2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

دوست گلم اولا عیدت مبارک.
    در مورد محدوده دیافراگم،دو تا عدد ارائه میشه که هر کدوم گویای مطلبی هستن.
    عددی که کوچیکتره،گویای حداکثر مقدار گشودگی دیافراگم هستش که هرچی کوچیکتر باشه،معنی اش اینه که لنز قدرت عبور نور بیشتری رو داره و میشه از دیافراگم گشادتر و در نتیجه سرعت شاتر بیشتری استفاده کرد.این حالت دو معنی داره یکیش استفاده از این ویژگی توی محیط های کم نور هستش که با افزایش سرعت شاتر امکان لرزش و خراب شدن کاهش پیدا میکنه.دومش هم در عکاسی ورزشی که لزوم بالا بودن سرعت شاتر وجود داره هستش.تا اینجا برتری با کنون هستش ولی نکته مهمی که هستش اینه که در شرایط نوری یکسان،اگر احیانا دیافراگم گشادتر لازم باشه،میشه به راحتی با افزایش یک درجه iso،به مقصود مورد نظر رسید.ومشکل اصلی تر عمق میدان هستش.

عدد دوم که عدد بزرگتر هستش،بیانگر حداقل مقدار گشودگی دیافراگم است.این مقدار،تاثیر خیلی شدیدی روی عمق میدان داره.مقاله عمق میدان رو همینجاها یه جایی گذاشته بودم یادم نیست دقیقا کجا بود.

حالا بررسی رو به خودتون واگذار می کنم.اختلاف عدد کوچیکتر بین این دو لنز ،یک پله هستش.ولی اختلاف عدد بزرگتر،خیلی بیشتر از 4-3 پله هستش.و نوردهی رو میشه با iso حل کرد ولی عمق میدان رو اصلا.

قدرت شرکت کارل زایس توی همین نکته هستش.کیفیت شیشه لنزها یک بحث جدا که هیچ شرکتی به پای این نمیرسه،بحث تکنولوژی کوچک کاری هم یه بحث جدا.
    شما تصور کنین لنز به اون کوچیکی سریt رو که چطوری رنج دیافراگم یه slr رو بطور باور نکردنی توی یه همچون لنزی جا کرده.و دقت عملکردی که داره.
    من هم فرا رسیدن سال نو رو به شما و همه ی بچه های این فروم تبریک میگم و امیدوارم سالی سرشار از موفقیت براتون باشه.
    حرف شما درسته. ولی در مورد این ارقام و اعداد باید اعتراف کنم که هم منو به اشتباه انداخت و هم شما رو...
    عدد اول معمولا حداکثر میزان گشودگی دیافراگم در حالت واید هست و عدد دوم هم حداکثر میزان گشودگی دیافراگم در حالت تله.
    مثلا برای Panasonic LX-3 اعداد 2.8-2.0 یعنی در حالت واید محدوده ی دیافراگم بین 2 تا 8 هست و در حالت تله بین 2.8 تا 8.
    ولی سایت سونی هیچ اشاره ای به دیافراگم در حالت تله نکرده و این اعدادی که گفته در حالت واید هست. من فکر کردم منظورش تله هست.
    ولی باز هم با این وجود دیافراگم کنان بهتر هست:
    H10 : Wide= 3.5-8
    Tele= 4.4-8
    SX110 : Wide= 2.8-8
    Tele= 4.3-8
    و تجربه به من ثابت کرده که 2.8 با 3.5 خیلی فرق میکنه و دست آدم برای عکاسی بازتره. و این خیلی بهتر از اینه که حساسیتو ببریم بالا و شاهد افت کیفیت باشیم.
    Last edited by prowler88; 20-03-2009 at 16:59.

17. 2 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Mimi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    خیلی دور خیلی نزدیک

پيش فرض

سلام.من هم سال جدید رو تبریک میگم و امیدوارم سالی باشه با عکس هایی شیرین برای شما و دوربین هاتون!
    من بین چند راهی گیر کردم.بودجه ام 450 هست تقریبا.خودم به عکاسی علاقه خیلی بیشتری دارم نسبت به فیلم بردای.
    خواستم نظر اساتید رو بدونم که یک دوربین عکاسی با فیلم بردای HD که زوم اپتیکال و دیجیتال در حد x15 الی 20x داره بهتره یا یک دوربین فیلم برداری که علاوه بر فیلم برداری با کیفیت خیلی بهتر یک دوربین چند مگا پیکسلی داره با یک زوم دیجیتال و اپتیکال فوق العاده.
    قابلیت زوم برای من خیلی مهمه.چون خودم تجربه عکاسی با دوربین های فیلمبرداری رو ندارم سوال میکنم.
    1-اگه زوم دیجیتال روی حالت حد اکثر باشه اون موقع میشه باز هم عکس گرفت؟کیفیت عکس ها چطور در میاد؟
    2-دوربین های فیلم برداری تو این رنج قیمت و کمی بالاتر چه مقدار زوم اپتیکال دارن؟
    3-من الان یک دوربین کانن Power Shot SD870 IS دارم که از زومش خوشم نمیاد و محدوده.دوربین های مثل Fujifilm FinePix S100fs یا Panasonic Lumix DMC-FZ28 یا Sony CyberShot DSC-H50 یا Sony Cybershot DSC-HX1 میتونن در حالتی که حد اکثر زوم رو دارن فوکوس دستی انجام بدن تا آدم عکس دلخواهش رو هم بگیره؟
    4-در این دوربین هایی که نام بردم مثلا با حافظه 4گیگ چه مدت میشه فیلم برداری کرد؟
    5-و باز هم چون تجربه عکاسی با دوربین هایی با این میزان زوم رو ندارم اگر مثلا دوربین حد اکثر زومش رو داشته باشه مثلا اگه ماه در حالت کامل باشه عکسی بگیره که ماه به طور کامل صفحه رو بگیره؟
    خیلی ببخشید که اطلاعاتم کمه و زیاد سوال کردم.
    ممنون.
    Last edited by Mr.Mimi; 20-03-2009 at 22:00.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •