والا اونقدر هم انگار سخت نیست چون شنیدم بچه های زیر 10 سال هم تو ایکس باکس تمومش کردن!!!
والا اونقدر هم انگار سخت نیست چون شنیدم بچه های زیر 10 سال هم تو ایکس باکس تمومش کردن!!!
سلام
دوستان من امروز evil 5 رو نصب کردم . ولی وارد بازی نمیشه و ارور های زیر رو میده.
ممنون میشم کمکم کنید .
اینم سیستم من :
2.3 core 2 duo
4 gig ram
ati 3650 512
Last edited by Mohammad_ch; 15-09-2009 at 22:08.
با گرافیکgforce 8600turbo و 3گیگ رم cpu doul core*2 e7200
بازی روی بهترین تنظیمات یعنی حداکثر بهراحتی و بدن هیچ افت فریم اجرا میشه !!
حالا که میبینم و دقت میکنم از نسخه کنسولی واقعا هم شفاف تر و هم گرافیک بالاتری داره !!
یه خورده بچرخ و بزن بکش تا نیروی کمکی برسه !بازي گرافبك محشري داره با گيم پلي فوق العاده.
كسي نميدونه همو اول بازي كه 99999999 تا زامبي ميريزه سرت كجا بايد بريم؟
مرحله اولش اينه بقيه رو اصلا نميشه بازي كرد پس
Last edited by mohammad_twe; 15-09-2009 at 22:13.
آقا یه سوال دارم :
آیا evil5 این سایت که واسه فروش گذاشته شده ، نسخه فینال هست ؟//////؟
ابرومونو بردي بابا.
شايد بخاطر اينه كه گزاشتم رو هارد.از اول ميرم مزارم رو نورمال
راستي او بچه ي 10 ساله نبايد بازي ميكردا.چون +18![]()
بله عزیز نسخه اصلی بازی هست و کامل .آقا یه سوال دارم :
آیا evil5 این سایت که واسه فروش گذاشته شده ، نسخه فینال هست ؟//////
به گفته دوستان گرافیک این بازی برای پی سی بهتره تا کنسول.
نور پردازیش خیلی خفنگه!
..............
من که بازی میکنم میگرخم گذاشتم رو easy
مسلسل رو دادم به شیوا خودم با کلت غول اول بازی زیاد مال نبود
10 سالش نیست 6 سالشه باباش یه ایکس باکس واسش گرفته وو کله بازیاش هم +18 عاشق دویل مای کرای و اویله البته از من تقلید کرد همیشه تا منو میدید میگفت اویل 4 بازی کن .
خلاصه من شاکی شدم که اویل شد بچه بازیالبته فکر کنم خالی بسته که تا اخر رفته
کسی که اویل 4 رو نتونه 5 رو هم نمیتونه.
منم گذاشتم رو ایسی حوصله ندارم زامبیا زیاد شن /0گانادو)همینجوری FEAR کردیم.!
آقا لينك رپيد شيرش نيست اين؟
مديا فاير چطور؟ هر كدوم باشه خويه!
hardware
Minimum System Requirments
Processor: AMD Athlon64 X2/Intel Pentium D series
Memory: 1 GB
Hard Drive: 8 GB Free
Video Memory: 256 MB (ATI Radeon HD 2400/NVIDIA GeForce 6800)
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: 9.0c
Keyboard and Mouse
DVD Rom Drive
Maximum System Requirments
Processor: AMD Phenom X4/Intel Core 2 Quad series
Memory: 2 GB
Hard Drive: 8 GB Free
Video Memory: 512 MB (ATI Radeon HD 4800/NVIDIA GeForce 9800)
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: 10
Keyboard and Mouse
DVD Rom Drive
Instructions to Install
1. Unrar.
2. Burn or mount the image.
3. Install the game.
4. Copy over the cracked *******.
5. Play the game
mediafire
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه از سرورهای دیگه خواستین دانلود کنید برین به لینک زیرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکل!!!!!!!!!!
تا مرحله 4 رفتم بعد که میخواد لود بشه chapart 4 _1
این ارور رو میده و از بازی میاد بیرون.!!!! اعصاب قاطی شد
H:\game\RESIDENT EVIL 5\nativePC\Image\Archive\s313.arc"2
filed open file
این یعنی چی چرا نمیتونه اینو باز کنه!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)