تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 227 از 342 اولاول ... 127177217223224225226227228229230231237277327 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,261 به 2,270 از 3418

نام تاپيک: Assassin's Creed

پروفشنال NimoOol.HD2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تو اتاقم

پيش فرض

finally i finished the Game
    yohoooooooo
    آها ببخشید
    بالاخره بازی رو تموم کردم
    فقط یه چند تایی سوال :
    1.برای چی باید رابرت رو میکشتم ؟
    2. موقعی که الطهیر ، رییسش رو میکشه ، المعلیم چی میگه ؟ نمیتونم باور کنم که دانش اموز ، معلمشو شکست داد ؟؟؟ یه همچین چیزی گفت
    3. بعدش الهیر چی میگه : خداوند بر همه چی قادره ؟ چی گفت ؟؟
    4. گفتید چه کتابایی رو بخریم /؟ در مورد بازی /
    5.این بازی بالاخره سه گانه هست یا نه ؟
    6. ورژن بعدی بازی رو حدودا کی شروع به ساختن میکنن؟

آخر فروم باز silent-assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    سپاهان

پيش فرض

سلام دوستان

من پچ 1.02 را کپی کردم بعد هم کرکش را کپی کردم اما بازی Dont Send میده.
    با 1کرک 1 مشکلی ندارم اما با 1.02 مشکل دارم
    کرک را هم از Game Copy World گرفتم

آخر فروم باز mohsentanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

yohoooooooo
    آها ببخشید
    فقط یه چند تایی سوال :
    2. موقعی که الطهیر ، رییسش رو میکشه ، المعلیم چی میگه ؟ نمیتونم باور کنم که دانش اموز ، معلمشو شکست داد ؟؟؟ یه همچین چیزی گفت
    4. کتاب خداوند الموت حسن صباح البته کتاب های زیادی هست در ضمن ترجمه ذبیح الله منصوری رو بگیرین
    به داستان تغریبا نزدیک هست ولی داستان بازی فراتر از اون کتاب هست
    یه سری سوالاتت رو می تونی تو پست 1 بخونی خیلی چیزها برات روشن میشه

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Santiago Bernabéu Stadium

پيش فرض

سلام
    بازی من تمام مشخصه های بازی اصلی رو داره ولی بازم وسط بازی گیر میکنه چرا ؟؟؟؟
    از سیستمم نیست
    البته فکر کنم
    چون
    نسخه تقلبی بدون هیچ مشکلی تا مموری بلاک 3 رفت
    الانم من مموری بلاک 6 هستم
    اونجا که میری رابرت رو بکشی یه زنی به جاش هست
    1.قضیه اش چیه / چرا زنه ؟
    2.این یارو بود توی جوراسالیم . چرا دستشو قطع کردن ( من که دلم حال اومد ، آخه هی الهیر رو مسخره میکرد و محل بهش نمیزاشت ) دی:..........
    ماله منم مشخصات اصل رو داره اما بعد از یه مدت بازی گیر می کنه و باید ریست کنم !
    CPU: Q6600
    Main : Maximus
    Ram : 4GB
    VGA : 8800 GTS 512
    اشکال از کجاست ؟

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Santiago Bernabéu Stadium

پيش فرض

yohoooooooo
    آها ببخشید
    فقط یه چند تایی سوال :
    خداوند الموت یه کتاب تاریخی در مورد حسن صباح هست.
    داستان بازی خیلی به کتاب الموت نوشته ولادیمیر بارتول شبیه هست.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تو اتاقم

پيش فرض

سیلام
    ببخشید حالا این کتاب رو دارید که دانلود کنم !!!؟؟؟؟
    بی شوخی گفتم بابا

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تو اتاقم

پيش فرض

سلام
    اینو بخونید از یه سایتی گرفتم
    گفته که حشاشین کسایی بودن که حشیش مصرف میکردن
    بخونید و بخندید
    ( البته یه کوچولو از حرفاش راسته )
    «
    سلام بر همگی
    من همین الان دوست دارم که به عنوان اولین چیزی که میخوام بگم حرف آخرم باشه:
    لطفآ بعد از من بی دلیل پست ندید که، تاپیک مسخره بود یا ...خواهش میکنم دلیل بیارید.
    چند نکته باید در باره Assassin's Creedوubi-softو سایت های اخبار بازی فارسی توضیح داده بشه
    1.تا حالا هیچ توجه کردید که در بازی های Ubi-Soft که بعضی وقت شما در نقش یه شخصیت ایرانی یا مسلمان هستید داره ، به خودتون توهین میکنه!

2.تا حالا هیچ توجه کردید که توی سایت های بازی فارسی که نقد یا خبر میدن یا حتی توی انجمناش ، وقتی یه بازی یه گیم پلی یا تریلر خوب ازش منتشر میشه ، مثل :Assassin's Creed (که همش رندر شدس و چیز مشخصی از این بازی در دست نیست)خودش رو میکشن که بگن این بازی خوبه،عالیه،از این بهتر نیست و... و سایت های فارسی هی روش مانور میدن و تبلیغات مجانی میکنن بدون اینکه بهش فکر کنن.

3.یوبی سافت در حالی که میتونه یه سری بازی های ایرانی پسند بسازه در واقع به شعور یه بازیکن ایران توهین میکنه.چرا؟ الان میگم!

4. تا حالا به بازی POP توجه کردید ، بازی ای که برای اولین بار شما توش در نقش یه شخصیت ایرانی بودید (البته بازی های دیگری قبل از این بازی هم بودن ولی من از اونا صرف نظر میکنم.) و شما شخصیت خوب داستان بودید؛ ولی در واقع این طور نبود:

-در این بازی به هیچ وجه در مورد تاریخ تمدن و قدمت ایران توجه ی نشده بود و ایرانی ها بیشتر به یه سری اعراب صحرا نشین شبیه بودند تا به شاه و شاهزاده.

-اینقدر این بازی ضعیف بود که از نظر اصولی شاهزاده ایرانی به هیچ وجه اسم خاصی نداشت یعنی اونا نمیدونستند که چه اسمی مناسبه.
    -اینکه در مورد ایران درست کردن میتونست دو دلیل داشته باشه:
    -1-تمدن های دیگه مثل مصر و یونان قدیم تکراری شده بودند.
    -2-این هم یه روش جدید برای توهین به ایران بود.

5. اسم بازی Assassin's Creed رو که همه بلدیم به فارسی برگردانیم . مطمئنا توی همه سایت ها توضیح دادن که Assassin's Creed یعنی(( آیین کشنده))

الطیر جزو گروه حشاشینه یکی از شاخه های گروه اسماعیلیانه.اسماعیلیان هم یکی از شاخه های اسلامه. اسلام هم یک آیینه : پس اسلام قاتله.
    حشیشیان گروه اند که با مصرف حشیش خود رو مست میکردند و مثلا لذت های بهشت رو احساس میکردن. با این حالت اونا میخوان بگن که مسلمانا و بهشت و جهنم و دنیای دیگرشون همش الکیه و در اثر مواد مخدره....
    حشیشان یه گروه کوچیک بوده ولی اونا میگن همه اونجورین.
    درسته که Jaye Ramond گفته این گروه فقط نام اسلام رو بدوش میکشن ولی به نظر شما مقصود اونها هم همین بود !!! فکر نکنم .

"این بخش از قضیه هم که اونها انگشتانشون رو قطع میکنن" ماله اینه که اون کاری رو که توی POP شروع کردن دارن در بازی AC بصورت گسترده تر انجام میدن.
    مثلا چرا یوبی سافت منترال فقط به این جور داستانها گیر داده.
    7.خیلی جالبه که اونا به راحتی هرچی میخوان به ما میگن بعد همه ی ما هرچی که اونا گفتن تکرار میکنیم در آخر میگیم حتمآ خیر و صلاحی توش بود که اونا گفتن.
    حرف آخر:
    به عنوان حرف آخر اینا چیزایی بودن که باید میگفتم . حالا میخواین خوب برداشت کنید یا بدولی اگه بد برداشت کردید و دلیل داشتید میتونید دلیلتون رو بگید یا PM بفرستید. مگرنه...

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

خب من خوندم حشیش مصرف می کردن که تو ماموریت استرس نداشته باشن
    تو بازی هم یه چیزایی بود از دود می اومد!

آخر فروم باز mohsentanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام
    اینو بخونید از یه سایتی گرفتم
    گفته که حشاشین کسایی بودن که حشیش مصرف میکردن
    بخونید و بخندید
    ( البته یه کوچولو از حرفاش راسته )
    «
    سلام بر همگی
    من همین الان دوست دارم که به عنوان اولین چیزی که میخوام بگم حرف آخرم باشه:
    لطفآ بعد از من بی دلیل پست ندید که، تاپیک مسخره بود یا ...خواهش میکنم دلیل بیارید.
    چند نکته باید در باره Assassin's Creedوubi-softو سایت های اخبار بازی فارسی توضیح داده بشه
    1.تا حالا هیچ توجه کردید که در بازی های Ubi-Soft که بعضی وقت شما در نقش یه شخصیت ایرانی یا مسلمان هستید داره ، به خودتون توهین میکنه!

2.تا حالا هیچ توجه کردید که توی سایت های بازی فارسی که نقد یا خبر میدن یا حتی توی انجمناش ، وقتی یه بازی یه گیم پلی یا تریلر خوب ازش منتشر میشه ، مثل :Assassin's Creed (که همش رندر شدس و چیز مشخصی از این بازی در دست نیست)خودش رو میکشن که بگن این بازی خوبه،عالیه،از این بهتر نیست و... و سایت های فارسی هی روش مانور میدن و تبلیغات مجانی میکنن بدون اینکه بهش فکر کنن.

3.یوبی سافت در حالی که میتونه یه سری بازی های ایرانی پسند بسازه در واقع به شعور یه بازیکن ایران توهین میکنه.چرا؟ الان میگم!

4. تا حالا به بازی POP توجه کردید ، بازی ای که برای اولین بار شما توش در نقش یه شخصیت ایرانی بودید (البته بازی های دیگری قبل از این بازی هم بودن ولی من از اونا صرف نظر میکنم.) و شما شخصیت خوب داستان بودید؛ ولی در واقع این طور نبود:

-در این بازی به هیچ وجه در مورد تاریخ تمدن و قدمت ایران توجه ی نشده بود و ایرانی ها بیشتر به یه سری اعراب صحرا نشین شبیه بودند تا به شاه و شاهزاده.

-اینقدر این بازی ضعیف بود که از نظر اصولی شاهزاده ایرانی به هیچ وجه اسم خاصی نداشت یعنی اونا نمیدونستند که چه اسمی مناسبه.
    -اینکه در مورد ایران درست کردن میتونست دو دلیل داشته باشه:
    -1-تمدن های دیگه مثل مصر و یونان قدیم تکراری شده بودند.
    -2-این هم یه روش جدید برای توهین به ایران بود.

5. اسم بازی Assassin's Creed رو که همه بلدیم به فارسی برگردانیم . مطمئنا توی همه سایت ها توضیح دادن که Assassin's Creed یعنی(( آیین کشنده))

الطیر جزو گروه حشاشینه یکی از شاخه های گروه اسماعیلیانه.اسماعیلیان هم یکی از شاخه های اسلامه. اسلام هم یک آیینه : پس اسلام قاتله.
    حشیشیان گروه اند که با مصرف حشیش خود رو مست میکردند و مثلا لذت های بهشت رو احساس میکردن. با این حالت اونا میخوان بگن که مسلمانا و بهشت و جهنم و دنیای دیگرشون همش الکیه و در اثر مواد مخدره....
    حشیشان یه گروه کوچیک بوده ولی اونا میگن همه اونجورین.
    درسته که Jaye Ramond گفته این گروه فقط نام اسلام رو بدوش میکشن ولی به نظر شما مقصود اونها هم همین بود !!! فکر نکنم .

"این بخش از قضیه هم که اونها انگشتانشون رو قطع میکنن" ماله اینه که اون کاری رو که توی POP شروع کردن دارن در بازی AC بصورت گسترده تر انجام میدن.
    مثلا چرا یوبی سافت منترال فقط به این جور داستانها گیر داده.
    7.خیلی جالبه که اونا به راحتی هرچی میخوان به ما میگن بعد همه ی ما هرچی که اونا گفتن تکرار میکنیم در آخر میگیم حتمآ خیر و صلاحی توش بود که اونا گفتن.
    حرف آخر:
    به عنوان حرف آخر اینا چیزایی بودن که باید میگفتم . حالا میخواین خوب برداشت کنید یا بدولی اگه بد برداشت کردید و دلیل داشتید میتونید دلیلتون رو بگید یا PM بفرستید. مگرنه...

من از حرفات هیچ برداشتی نداشتم کل کل هم نمیکنم که پستم پاک بشه من برات دلیل میارم که از سنگ محکم تره:
    1. باید بگم که شما صد در صد عضو بازی سنتر هستین یا به اونجا سر میزنین و حرفهای شما دقیقا مثل حرف اون یارو که توی فروم زده بود هست و هیچ شکی نیست

و در مورد حشیشیان باید بگم بهت:
    شما تا حالا هیچ فرقه ای رو دیدید که 300 سال عمر کنه و حشیش بکشه کسی که حشیش میکشه حال جنگ کردن داره؟ حال داره شمشیر دست بگیره؟ شما میدونید چقدر فرقه باطنیه مذهبی بودن؟ میدونید که اموزش جنگی و ورزش مثل نماز خوندنشون واجب بود؟ میدونید قدرت بدنیشون چقدر قوی بود؟
    شما معنیه حشیش رو نمیدونید حشیش یعنی دارو فروش نه حشیش کشیدن این هارو عرب ها انداختن توی ایران وخواجه نظام الملک احمق هم تایید می کرد.
    بزرگ ترین دارو فروشان توی جهان همین حشیشیان بودن که توی الموت دارو می کاشتن و با قیمت نازلی می فروختن.
    اولین بیمارستان جهان که بطور رایگان بیماران را مداوا میکردن در شهر الموت تاسیس شد

شما بدون علت یا منبع نظر نمیدادید بهتر بود من منبع محکمی دارم توی کتاب خونه ها هم هست شهر کتاب شعبه های زیادی تو تهران و سایر شهر ها داره
    خداوند الموت حصن صباح بخونش بدردت میخوره
    هیچ کس نمی گه که اونا صلاح میگن وحرفشون درسته اسم پرنس هم من میدونستم ولی یادم رفت
    این فرقه مثل فرقه های دیگه به دست ادم های ناشایست افتاد و ضعیف شد وبعدش هلاکوخان اومد و همه رو از بین برد ونابود کرد
    شما این کتاب رو بخون ببین عرب های وحشی چگونه تمام اثار مملکت رو از بین بردن وکتاب های سرمایه ی مارو سوزاندن و اگر حضرت علی نبود بد تر میکردن
    هیچ میدونستی ایرانی ها به عرب ها نوشتن رو یاد دادن و مصری که الان میبینی برای ایران بود
    و در اخر باید بگم که من این جواب ها وسوالات رو به نرمی نوشتم تا کسی فکر نکنه که من دعوا دارم
    و پیشنهاد میکنم کتابی رو بخونی چون برات واجبه
    در ضمن جواب اون یارو تو بازی سنتر رو دادن و تاپیک هم قفل شده
    من بعد خوندن این کتاب از عرب هامتنفر شدم و ه منو پول سر بگیره به هیچ کدوم از کشور های عربی نخواهم رفت
    امید وارم پاسخ هام محکم باشه وجوابت رو پیدا کردی اگه باز هم نتونستی بفهمی من قسنتی از متن کتاب رو برات تایپ میکنم
    از مدیریت می خوام که این پست رو پاک نکنند و با ویرایش به پست اول ببرند تا اطلاعات غلت بچه ها از بین بره
    من خیلی خوشحال شدم که دوستان رو راهنمایی کردم در مورد این موضوع
    وسلام.
    Last edited by mohsentanha; 28-07-2008 at 11:40.

10. 2 کاربر از mohsentanha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

ببخشید اون که معنیش دارو ه تریاکه نه حشیش

خیلی ها تو جامعه حشیش می کشن و بدن سازی هم می کنن اصلا هم معلوم نیست!

سوما عربا رو بیخیال دیگه بخوام توضیح بدم به تاپیک مربوط نمی شه

شهر مقر اساسینز توی بازی که الموت نیست . ما در مورد بازی حرف می زنیم

طرفداری از پرنس آف پرشیا هم نکن که با اون ریش عربی و چشم های آبی و پوست تیره نژادمونو بردن زیر سوال
    Last edited by *Necromancer; 28-07-2008 at 14:10.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •