فرض کنید مجموعهای از اعداد در اکسل وارد کردیم که چاپ اونها چندین صفحه میشه، چطور میشه کاری کرد که در پایین هر صفحه، جمع اعداد هر ستون نوشته بشه؟
فرض کنید مجموعهای از اعداد در اکسل وارد کردیم که چاپ اونها چندین صفحه میشه، چطور میشه کاری کرد که در پایین هر صفحه، جمع اعداد هر ستون نوشته بشه؟
آخه چطور همچین چیزی امکان داره؟!؟!؟ شما میگید که مقدار D3 برابر 3 باشه و در عین حال فرمول If هم در همون سلول D3!!! یعنی D3 هم برابر با 3 هست و هم یک فرمول توش نوشته شده؟
دوستان عزيز كسي جواب ما را نميده؟؟؟؟
ميخواستم بدونم چطوري ميشه از دستورات داس در اكسل استفاده كرد مثلا در يك سل اي پي را نشان بده
يا به محض باز شدن فايل اكسل، يك مجموعه دستور داس را اجرا كنه
پيشاپيش كمال تشكر را دارم.
با سلام دوستان
من چه طور می تونم عددی 16 رقمی در excel 2007 وارد کنم آخه هرچی هم فرمتش رو عوض می کنم همش عدد رو آخر گرد می کنه یهنی آخرین عدد رو 0 در نظر می گیره
سلام به همه دوستان
مي خواستم ببينم مي شود با برنامه اي متشكل از چندين فرمول تو در تو آماري به شكل زير ارائه كرد؟
فرض كنيد در يك شيت اطلاعاتي در 100 رديف حاوي ستونهاي مختلف وارد شده است. اين اطلاعات به سه دسته A , B و C تقسيم مي شوند كه در يكي از ستونهاي وضعيت نشان داده مي شود.
حالا در شيت ديگري مي خواهيم آمارگيري كنيم و در سه ستون تعداد هر كدام از ديتاها را نمايش دهيم.
حالا مي خواهم ببينم مي توان برنامه اي نوشت كه تعداد ديتاهاي سه گانه را پيدا كرده و نمايش دهد؟ البته شايد بگوييد خوب كار راحتتر اينست كه از فيلتركردن براي پيدا كردن تعداد استفاده كني اما مسئله اينست كه اين ديتاها مرتب اضافه و كم مي شوند و اگر برنامه اي باشد كه با تغيير ديتاها خود بخود آمار را تغيير دهد بسيار راحتتر است.
لطفا اگر كسي مي تونه منو راهنمايي كنه و اين برنامه رو برام بنويسه و يا حداقل فرمولهاشو بهم بگه.
ممنون
Last edited by arreh; 10-11-2010 at 14:29.
با سلام
1 سوال دارم که ممکنه در قسمتی در این تاپیک جواب داده شده باشه ولی من تا به حال نتونستم پیدا کنم.
میتونیم برای یک فایل اکسل در یک شیت فهرستی از شیتهای مختلف رو بزاریم با نام اون شیتها و هنگامیکه روی نام مربوطه در صفحه اول کلیک میکنیم بریم تو شیت مربوط به اون نام؟
ممنونم.
سلام
کافیه توی Sheet1 واسه هر شیت یک Button بزارید و سپس به هر باتن عنوان یک شیت را نسبت بدید و سپس در قسمت کد نویسی اون دستور زیر را وارد کنید
با این کار وقتی روی یک Button کلیک کنید به شیت مورد نظر منتقل خواهید شد .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید![]()
سلام
من تعدادی hyperlink وارد شیت کردم .
حالا میخوام کاری کنم که اسم سایت و آدرسش با هم توی یه cell باشه
چجوری میشه اینکار رو کرد ؟
یعنی بدون وارد کردن مجدد آدرس ها ، کاری کرد که آدرس سایت زیر اسمش توی یه cell نشون داده بشه
ویرایش : آفیس 2007 دارم
Last edited by هشت بهشت; 11-11-2010 at 13:35.
با سلام و تشکر از راهنمایی فوری شما
من متاسفانه متوجه نشدم که باید چه کار کنم! در همون شیت اول چه جوری Button بزارم و به هر باتن یک شیت نسبت بدم؟
متشکرم
از Pivot Table استفاده کن.
اگه بلد نیستی بگو تا راهنماییت کنم.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)