تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 227 از 312 اولاول ... 127177217223224225226227228229230231237277 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,261 به 2,270 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

دوستان از vampire یا خون آشام ها اطلاعاتی بوده یا دارید!
    از خوب خوباش ها یعنی افسانه یه دراکولا به بعد

داره خودمونی میشه ensan_noor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

میلاد جان سلام
    فهمیدم مشکلت چیه
    منم دچار همین مشکل شدم البته نه تا این حد چون جلوش رو میگیرم
    برادرم هم همین طور شده البته خیلی حاد و تقریبا مثل خودم
    بیماری ما چوریه که باعث میشه به مسائلی فکر کنیم که بقیه فکر نمی کنن و از سطح درک و عقلشون خیلی بالاتره و این به علت دید باز و همه جانبه نگر ماهاست مثلا من 2 شب پیش یه فرضیه جدید ساختم:
    از کجا معلوم که چندتا خدا نباشهو این یکی مارو به وجود اورده و می خواد به زور به ما حالی کنه که من یکی هستم زور ماکه بهش نمی رسه برای همین هم داره زور میگه و می خواد از خودش چهره جالبی بسازه ولی این فقط یک فرضیست و جوابی هم براش وجود نداره اگه بهش فکر کنی در نهایت به خودکشی می رسی

تنها راه بهبود بی خیال شدن و قبول کردن همین اوضاع چه خوب و چه بد هست
    باسلام
    باید بگم که برای منم این سوالات مطرح می شه با این که درک و شعور زیادی ندارم ولی میرم دنبال جوابش می گردم و یا اینکه خودم فکر میکنم و حلش می کنم مگه نه اینکه دین تحقیقی هست نه تقلیدی؟؟ مثلا همین سوال شما من که اینطور باخودم کنار اومد که بر فرض چندین خدا باشند هر کدوم یه عالم درست کردند و توش خدایی می کنند خب اخرش چی باید یه خدای واحد باشه که اینها را درست کرده باشه مگه نه اینکه ماخودمون همه از یه انسان واحد درست شدیم و تا این حد گسترش پیدا کردیم . خب این یه دلیل سادست ولس جوابهای علمی و پیچیده زیادی هم وجود داره که چندین سال پیش شنیدم و یادم نیست. پس بهتره منطقی تر باشیم خدایی که اینقدر مهروبون هست چه نیاز داره با ما با زور رفتار کنه اصلا چه نیاز به عبادت ما داره؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

مشكل اينجاست كه همه مثل من و شما نمي تونن باهاش كنار بيان

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام دوستان مجداد
    بچه بهتر نیست یکم با مطالعه بیشتر به مصاف اینگونه سوالات بریم . می دونید شیطون فقط کارش گول زدن با مسائل دنیانیست . مطرح کردن این سوالات کار خیلی راحتی هست برای از بین بدن ایمان . چند وقت پیش یه عالمی داشت دقیقا همین بحثا را مطرح می کردم و میگفت چرا م یرید کتابی می خونید که اصلا در سطح شما نیست هر کسی باید مطالبی درسطح ایمانی خودش بخونه بارها شنیدم که ایمان ابوذر و سلمان در یه سطح نبود و اگه چیزایی که سلمان می دونست ابوذر می دونست ایمانش را از دست می داد. بییایید یکم با قران بیشتر دوست بشیم خودش جوابها را جلومون قرار می ده . اخه یه بچه که تازه وارد دبستان می شه اگه بیاند جلوش درباره جبر و احتمال و هندسه وووو دیگه چیزا بگند که اصلا از همه چیز زده می شه .اول الفبا را یاد بگیریم . خلاصه این فکر ها ربطی به شعور نداره . چرا چرا یکی نمیاد دربارهبدن خودش بحث کنه درباره پیچیدگیهاش درباره اینکه عالم وجود از روی بدن ماساخته شده و حتی 7 چاکرای اصلی روی کره زمین هم هست . خب چرا . بگید دیگه . بازم می گم هر فکری که از ما ایجاد می شه منشا خدایی نداره شیطون خیلی از افکار را به ما القا می کنه. چرا باید همیشه از چیزایی کهمنع می شیم خوشمون بیاد ببینید یکم بیشتر فکر کنید ببینید توی هر سطحی هستید کاملش کنید بعد برید پله بعدی.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مشكل اينجاست كه همه مثل من و شما نمي تونن باهاش كنار بيان
    مشکل کنار اومدن نیست . اگهکسی عقلش را بکار نگیره و بخواد دیوونگی کنه و بدون داشتن ایمان کافی به جنگ این مسائل بره ایمانش راهم روش می ذاره و دو دستی تحویل این افکارش می ده. حداقل بره یه ادم وارد به این مسائل را پیدا کنه اون را هنماییش کنه نه مثل یکی که شنا بلد نیسد بره وسط دریا و تازه اونجا سعی کنه اگه کسی از کنارش با قایق رد شد بپرسه چوری توی اب شنا کنم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

راستی بچه ها اگه کسی می خواد برام من عکس بفرسته ای دی من زیر اواترم قرار داره و منم هر موقعی که توی خواب اگاه بشم اولویت را به اینکار می دم بعد به کار خودم می رسم ولی خودم نمی تونم عکسم را ارسال کنم . ولی در خدمت دوستان هستم . البته نه اینکه مشکل داشته باشم یا عکسم مثل اون عکسی باشه که هواکسز فرستاده بود و ترسناک باشه . علت نفرستادنش این نیست.
    Last edited by ensan_noor; 04-03-2008 at 10:30.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

نمی دونم منظورتون از واضحتر چیه
    بختک همون کالبد اختریتون هست که روی بدن شناور می شه . از چیزی نترسید.

پروفشنال winter+girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خوب من عکسامو واسه جفتتون میفرستم اما بد قولی نکنید این گربه هم عجب حکایتی شده تو خواب منم دیشب بود البته حرف میزد ولی من متاسفانه متوجه نشدم که خوابم راستی این چیز عجیبی نیست منم زیاد از این چیزا تو ذهنمه انقدر فکر میکنم انگار سرم داره از وسط میترکه بعد بی خیال میشم چون از دیوونه شدن خیلی میترسم حرفای انسان_نور رو قبول داارم در ضمن عکس امضاتون یه جوریه اصلا شبیه ببه واقعیت نیست آخه چرا روحش که از بدنشم جدا شده شلوار پوشیده؟؟؟؟خون آشام ها هم من نمیدونم واقعیت داره یا نه اما فکر نکنم اونطور بباشن که تو فیلم ها نشون میده

داره خودمونی میشه Addication_x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

دوست عزیز بهتره شما اول یکم توی تفکرات و شخصیت خودتون تغییر بدید بعد وارد متافیزیک بشید

مثل اینکه با امضای من مشکل داری؟؟

هر طور راحتی داداش ناراحتی به امضام نگاه نکن!

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام بچه ها من تا شنبه صبح یا شنبه بعد از ظهر نیستم اگه اتفاق جدیدی داشتم بعدا حتما می نویسم
    وینتر گرلز جان عکستون رسید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •