تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 227 از 542 اولاول ... 127177217223224225226227228229230231237277327 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,261 به 2,270 از 5419

نام تاپيک: كلوپ ا N95 ا

آخر فروم باز actooor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    tehran-uae

پيش فرض

با با اینقدر دل مارو اب نکن با این اپدیت...من رم کامپیوترم کمه...این برنامه اپدیت را دانلود کردم...ولی نصب نمیشه رو کامپیوتر...میگه که حداقل رم باید 256 باشه...تورو خدا یکی بگه...چیکار کنم...هیچ راهی نیست؟؟؟کمک کنید؟؟؟واسه اپ کردن نمیشه فضا بدید؟؟؟یا کسی اینکارو نمیکنه واسم؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    White House!

پيش فرض

با با اینقدر دل مارو اب نکن با این اپدیت...من رم کامپیوترم کمه...این برنامه اپدیت را دانلود کردم...ولی نصب نمیشه رو کامپیوتر...میگه که حداقل رم باید 256 باشه...تورو خدا یکی بگه...چیکار کنم...هیچ راهی نیست؟؟؟کمک کنید؟؟؟واسه اپ کردن نمیشه فضا بدید؟؟؟یا کسی اینکارو نمیکنه واسم؟؟؟
    سلام

اول اینو بگم که من آپدیت کردم و اصلاً هم خوشم نیومد
    یه چیزهایی اضافه میشه ها ولی هیچ کدوم غیر از بازی های N-Gage بدرد نمیخورن ولی بدبختانه این بازی هم Trial و بعد 10 بازی تموم میشه OK
    این که میگن شارژش دیر تموم میشه هم درست نیست. آپدیت نرم افزاره گوشی رو عوض میکنه و اونم همون شارژه قبلی رو مصرف میکنه
    دیگه جونم واست بگهههههه...
    سرعتش هم بدتر میشه ولی بهتر نمیشه.اون آقایی که گفته بود گالری رو تو 3سوت باز میکنه هم احتمالاً سریع بعد آپ اینکارو کرده چون اون موقع هیچی توش نیست و سریع باز میشه
    گزینه هایی هم توی گوشی اضافه میشه که یکی از دوستان گفته بودن مثل: موزیک پلیر یه پوشه مجزا واسه خودش داره و آرایش و چینش آیکونها عوض میشه که به نظر من هیچ کدوم بدرد نمی خورن
    چیزهایی که اضافه میشن هم توی ایران بدرد نمیخورن
    من میگم برو یه کسی رو پیدا کن که آپدیت کرده باشه و با چشم خودت ببین که چه چیزهایی اضافه شده و چیها کم شده
    من که خوشم نیومد ولی باز ببینی و خودت راهتو پیدا کنی بهتره

احتمالاً رمت هم 256 فول نیست و برای آپدیت هم باید فول باشه اگه میخوای آپ کنی بهتره بری کافی نت ها چون سرعتش هم بیشتره

اگه نباشه جاش خالی می مونه New World's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Hell!

پيش فرض

اگه فایل های اصلی رو داشته باشی با فایل منجر خود گوشی به علت کپی رایت نمیشه فرستاد.و باید با فایل منجر های دیگه پسوند فایل رو عوض کنی. فایل منجر xplore خودش فایل های جار و سیس رو می فرسته ... بهترین فایل منجره
    ممنون حالا ميشه فايل جار يا sis رو كه با بلوتوث گرفتي با كابل رو هاردت بريزي يا نه؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام

یه چیزهایی اضافه میشه ها ولی هیچ کدوم غیر از بازی های N-Gage بدرد نمیخورن ولی بدبختانه این بازی هم Trial و بعد 10 بازی تموم میشه OK
    این که میگن شارژش دیر تموم میشه هم درست نیست. آپدیت نرم افزاره گوشی رو عوض میکنه و اونم همون شارژه قبلی رو مصرف میکنه
    سرعتش هم بدتر میشه ولی بهتر نمیشه.اون آقایی که گفته بود گالری رو تو 3سوت باز میکنه هم احتمالاً سریع بعد آپ اینکارو کرده چون اون موقع هیچی توش نیست و سریع باز میشه
    گزینه هایی هم توی گوشی اضافه میشه که یکی از دوستان گفته بودن مثل: موزیک پلیر یه پوشه مجزا واسه خودش داره و آرایش و چینش آیکونها عوض میشه که به نظر من هیچ کدوم بدرد نمی خورن
    من میگم برو یه کسی رو پیدا کن که آپدیت کرده باشه و با چشم خودت ببین که چه چیزهایی اضافه شده و چیها کم شده

احتمالاً رمت هم 256 فول نیست و برای آپدیت هم باید فول باشه اگه میخوای آپ کنی بهتره بری کافی نت ها چون سرعتش هم بیشتره
    salam doste aziz lotf konid tapik ra khrab nakonid

aziz man zamin ta asemon tagir mikonad shoma shayad goshiton virus dare

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

bad az apdait menoye goshi kamelan shabiy n958gig misavad

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

I´m sure you know that there is a new firmware version 20.0.015 for the Nokia N95-1, also known as the classic N95. Today I´ve downloaded this new version and now I´ll bring a little review to you.
    The changelog of v20.0.015:
    • New camera software
    • Long press on camera button launches camera if shutter is open
    • New My Nokia SMS tips and mobile web portal system
    • Demand paging with about 30 MB free RAM after booting.
    • Search 4.0 integration on standby screen.
    • N-Gage game previews (FIFA, Asphalt) and portal/shortcut to upcoming N-Gage client
    • Nokia Music Store client
    • Keypress bug gone
    • Music player has a new visualisation
    • Videos usable as ringtones
    As you can see there are some very good updates.

Now you will never get a failure message when you open too much applications, the new firmware enables demand paging!

Almost 30Mb of free RAM after boot up!

The new N-Gage platform is also included:

with 2 demo-games “Fifa 07″ and “Asphalt 3″:

Fifa 07 for the soccer-fans among us:

The music player menu is in a new order…

The music player itself is in a totally new design:

the music player got one new visualization called “circles”:

This is how it looks:

finally there is the new version of “Maps” included…

The new camera software makes taking pictures much faster…

and got an update, known from the N82, the raster:

last but not least, the speed of the camera with the new firmware

آخر فروم باز actooor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    tehran-uae

پيش فرض

(بابا ما گفتیم یکی مارو راهنمایی کنه)همه دارن از عوض شدن میگن....

حـــــرفـه ای Mojtaba N87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد (Hometown : شیراز)

پيش فرض

سلام

دوست عزیز، کاش با دقت بیشتری پست می دادی.
    این آپدیت چند تا کار اساسی می کنه.یکی همون بازی های ان گیج که به زودی بازی های کاملش میاد.
    دوم افزایش عمر باتری.بر خلاف فرمایش شما، این آپدیت فرم ویر گوشی که رابط سخت افزار و سیستم عامل سیمبین هست رو تغییر می ده که با بهینه کردن او عمر باتری بیشتر می شه.این رو فقط من نمی گم...همه می گن.
    سوم اینکه ، یه اشکال 95 این بود که نمی شد بدون صدا عکس گرفت و بعد از آپدیت اگه گوشی رو silent باشه ، دوربین هم بی صده عکس می گیره و دیگه تابلو نمی شه!!!
    چهارم زیبا و مرتب تر شدن منو ها و اضافه شدن امکان جستجو در اینترنت و فایل های گوشیه!

حالا میشه بپرسم شما از چیه این آپدیت بدتون اومد؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت

پيش فرض

(بابا ما گفتیم یکی مارو راهنمایی کنه)همه دارن از عوض شدن میگن....
    همونطور که خودت گفتی رمت باید 256 به بالا باشه! پس برو رم بخر

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت

پيش فرض

bad az apdait menoye goshi kamelan shabiy n958gig misavad
    با فارسی نوشتن علاوه بر رعایت قوانین فروم، تاپیک زیبا تر میشه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •