تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 227 از 616 اولاول ... 127177217223224225226227228229230231237277327 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,261 به 2,270 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سهمیه رزمنده فقط برای خوده رزمنده هاست. برای فرزند یا همسر رزمنده نیست

.
    سهميه هاي ديگه چي؟؟؟ مثل جانبازي؟؟؟

كلا چه سهميه هايي رو ميشه استفاده كرد؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

6

منم وضعیتم مثل شماست و متولد دی ماه 70 هستم و امسال پیش دانشگاهی ریاضی رو تموم کردم و کنکور دادم که از نتیجه اش راضی نبودم و می خوام کنکور 90 بدم. هفته دیگه میرم مدرسه مدارکی که لازمه برا یکسال به تعویق انداختن خدمت رو بگیرم و ببرم نظام عمومی. ولی هر چی زنگ میزنک به نظام عمومی کسی برنمی داره، خواستم بپرسم شما چه مدارکی بردی تا منم با خودم ببرم. چون باید برم نظام عمومی اصفهان که یه کم دوره و حوصله ندارم که برم و بعد بگن که فلان مدرکو نیوردی.
    راستی منم باید برم گواهینامه بگیرم ولی برگه اشتغال به تحصیل رو مدرسه دیگه بهم نمیده. برا گواهینامه باید چی کار کنم؟ میرم نظام عمومی برگه ای بهم میدن که بتونم برم گواهینامه بگیرم؟ یا باید تا سال دیگه که کنکور میدم و دانشجو میشم صبر کنم و با کارت دانشجویی گواهینامه بگیرم؟
    ممنون میشم جواب بدین.
    شما که متولد نیمه دوم 70 هستی و میخوای کنکور 90 رو شرکت کنی باید دفترچه خدمت ارسال کنی.
    تاریخ اعزامت فعلا 18 بهمن امسال هست که بعد از تمدید میندازن زمستون سال بعد.
    ضمنا نیازی نیست به سازمان نظام وظیفه مراجعه کنی . کار شما فقط با پلیس 10+ هست. میری یه دفترچه میگیری . فرم های لازم رو پر میکنی. به این صورت:(البته من از روی دفترچه پارسال دارم توضیح میدم اگه امسال عوض شده که بعیده بشه ، توجه لازم رو داشته باشید)

فرم شماره 2 = خودتون پر کنید(اطلاعات شخصی و یه سری مزخرفات دیگه)

فرم شماره 3 = تکمیلش کنید بعد ببرید مدرسه تون مدیر مهرو امضا کنه بعدش ببر منطقه آموزش و پرورش خودتون تا اونا هم مهر بزنن.

فرم شماره 4 = مربوط به واکسن هست. آدرس جاهایی که میتونید برید و رایگان واکسن بزنید رو خود پلیس +10 بهتون میده. دو تا واکسنه که یکی مننژیت و دیگری اسمش دو گانه هست.

فرم شماره 5 = باید پزشک پر کنه . البته من این برگه رو بردم پیش پزشک عمومی تو نزدیکی مون و بعد از من هیچ اشکالی نگرفتن که چرا نبردی پزشک نیروی مسلح . منظورم اینه که حتما لازم نیست فرم 5 رو پزشک مخصوص نیروهای مسلح پر کنه . هر دکتری میشه.(ولی بازم بپرس که ایراد نگیرن)

بعدش که پر کردی مدارک لازم که توی دفترچه رو نوشته به همراه این دفترچه ور میداری میری پلیس 10+ که ثبت کنی.ثبتش هم از طریق کامپیوتر انجام میدن و وقت کمی میگیره. بعدش یه رسید بهت میده . در طول 1 ماه برگه اعزامت میاد.
    ضمنا با برگه اعزام میتونی گواهینامه هم بگیری.
    در آخر توصیه میکنم کارات رو تا آخر پاییز ردیف کنی و دفترچه رو ثبت کنی.
    موفق باشی

3. 2 کاربر از behdana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام. بچه ها من متولد نيمه اول 71 هستم يعني متولد تيرم . اگر اول بهمن دفترچمو پست كنم تاريخ اعزامم ميشه چه ماهي؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام. بچه ها من متولد نيمه اول 71 هستم يعني متولد تيرم . اگر اول بهمن دفترچمو پست كنم تاريخ اعزامم ميشه چه ماهي؟؟؟
    شما برای اینکه تو کنکور 90 شرکت کنی نیازی به ارسال دفترچه نداری.
    موفق باشی

6. این کاربر از behdana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

نه عزيز من كاري به كنكور ندارم. ميخوام ببينم اگر پست كنم چه ماهي اعزام ميشم؟؟؟

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

روزبه جان دستت درد نكنه . خدا خيرت بده .

حالا يه چيز ديگه . من غيبت دارم يا نه ؟؟ تو تاريخ كاردانيم نوشته 29/11/1388 . بعد برگه اعزام به خدمتم رو اول مرداده 89 پست كردم .
    يعني از 6 ماه معافيتم استفاده كردم . حالا غيبت دارم يا نه ؟؟
    شما باید 29 تیر میفرستادید و 2 روز دیر فرستادید، اگه دیر فرستاده باشید روی برگه سبزتان میزنه غیبت...

آخر فروم باز ehsan_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

نه عزيز من كاري به كنكور ندارم. ميخوام ببينم اگر پست كنم چه ماهي اعزام ميشم؟؟؟
    من چند روز پیش نظام وظیف بودم...روی در دیوار زده بودن متولدین 71 به هیچ وجه اعزام نمیشن امسال

یعنی اینکه نه مراجعه کن نه فعلا دنبالش باش

10. این کاربر از ehsan_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ehsan_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

شما که متولد نیمه دوم 70 هستی و میخوای کنکور 90 رو شرکت کنی باید دفترچه خدمت ارسال کنی.
    تاریخ اعزامت فعلا 18 بهمن امسال هست که بعد از تمدید میندازن زمستون سال بعد.
    ضمنا نیازی نیست به سازمان نظام وظیفه مراجعه کنی . کار شما فقط با پلیس 10+ هست. میری یه دفترچه میگیری . فرم های لازم رو پر میکنی. به این صورت:(البته من از روی دفترچه پارسال دارم توضیح میدم اگه امسال عوض شده که بعیده بشه ، توجه لازم رو داشته باشید)

فرم شماره 2 = خودتون پر کنید(اطلاعات شخصی و یه سری مزخرفات دیگه)

فرم شماره 3 = تکمیلش کنید بعد ببرید مدرسه تون مدیر مهرو امضا کنه بعدش ببر منطقه آموزش و پرورش خودتون تا اونا هم مهر بزنن.

فرم شماره 4 = مربوط به واکسن هست. آدرس جاهایی که میتونید برید و رایگان واکسن بزنید رو خود پلیس +10 بهتون میده. دو تا واکسنه که یکی مننژیت و دیگری اسمش دو گانه هست.

فرم شماره 5 = باید پزشک پر کنه . البته من این برگه رو بردم پیش پزشک عمومی تو نزدیکی مون و بعد از من هیچ اشکالی نگرفتن که چرا نبردی پزشک نیروی مسلح . منظورم اینه که حتما لازم نیست فرم 5 رو پزشک مخصوص نیروهای مسلح پر کنه . هر دکتری میشه.(ولی بازم بپرس که ایراد نگیرن)

بعدش که پر کردی مدارک لازم که توی دفترچه رو نوشته به همراه این دفترچه ور میداری میری پلیس 10+ که ثبت کنی.ثبتش هم از طریق کامپیوتر انجام میدن و وقت کمی میگیره. بعدش یه رسید بهت میده . در طول 1 ماه برگه اعزامت میاد.
    ضمنا با برگه اعزام میتونی گواهینامه هم بگیری.
    در آخر توصیه میکنم کارات رو تا آخر پاییز ردیف کنی و دفترچه رو ثبت کنی.
    موفق باشی

داداش دستت نرد نکنه

متولد نیمه دوم 70 هستم و 90 می تونم امتحان بدم

من دفترچه رو گرفتم ولی توی پلیس+10 پرسیدم گفتم من که دفترچه رو بفرستم همون بهمن و اسفند اعزام میشم ولی می خوام 90 کنکور بدم ...چیکار کنم زمان اعزامم عقب بیفته...طرف دقیقا نمی دونست گفت نظام وظیفه بپرس...نظام وظیفه گفت از +10 بپرس

کی و چی کار کنم که نظام وظیفه بفهمه من می خوام 90 کنکور بدم و زمان اعزامم رو عقب بنداره ؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

داداش دستت نرد نکنه

متولد نیمه دوم 70 هستم و 90 می تونم امتحان بدم

من دفترچه رو گرفتم ولی توی پلیس+10 پرسیدم گفتم من که دفترچه رو بفرستم همون بهمن و اسفند اعزام میشم ولی می خوام 90 کنکور بدم ...چیکار کنم زمان اعزامم عقب بیفته...طرف دقیقا نمی دونست گفت نظام وظیفه بپرس...نظام وظیفه گفت از +10 بپرس

کی و چی کار کنم که نظام وظیفه بفهمه من می خوام 90 کنکور بدم و زمان اعزامم رو عقب بنداره ؟؟؟
    ببین دوست من
    وقتی شما دفترچه رو ثبت میکنی اونا میبینن مدرکت پیش دانشگاهیه و خرداد مدرکت رو گرفتی و حضوری هم خوندی از طرفی متولد نیمه دوم سال هم هستی.با این شرایط اعزامت رو میندازن بعد کنکور 90 .
    این یه روال مشخصه که توی نظام وظیفه وجود داره.
    ولی اگر حالا از بخت بد اعزامت رو زدن امسال میتونی بری نظام وظیفه درخواست تمدید بدی.
    موفق باشی

13. این کاربر از behdana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hamijoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ღღIn ThE HeAvEnღღ

پيش فرض

ببخشيد برگه سبز كدومه ؟؟؟ همينه كه الان واسم اومده كه توش نوشته 1 آبان اعزامم؟؟ سبز هم هست

توش ننوشته غيبت دارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •