سهميه هاي ديگه چي؟؟؟ مثل جانبازي؟؟؟
كلا چه سهميه هايي رو ميشه استفاده كرد؟؟؟![]()
سهميه هاي ديگه چي؟؟؟ مثل جانبازي؟؟؟
كلا چه سهميه هايي رو ميشه استفاده كرد؟؟؟![]()
شما که متولد نیمه دوم 70 هستی و میخوای کنکور 90 رو شرکت کنی باید دفترچه خدمت ارسال کنی.
تاریخ اعزامت فعلا 18 بهمن امسال هست که بعد از تمدید میندازن زمستون سال بعد.
ضمنا نیازی نیست به سازمان نظام وظیفه مراجعه کنی . کار شما فقط با پلیس 10+ هست. میری یه دفترچه میگیری . فرم های لازم رو پر میکنی. به این صورت:(البته من از روی دفترچه پارسال دارم توضیح میدم اگه امسال عوض شده که بعیده بشه ، توجه لازم رو داشته باشید)
فرم شماره 2 = خودتون پر کنید(اطلاعات شخصی و یه سری مزخرفات دیگه)
فرم شماره 3 = تکمیلش کنید بعد ببرید مدرسه تون مدیر مهرو امضا کنه بعدش ببر منطقه آموزش و پرورش خودتون تا اونا هم مهر بزنن.
فرم شماره 4 = مربوط به واکسن هست. آدرس جاهایی که میتونید برید و رایگان واکسن بزنید رو خود پلیس +10 بهتون میده. دو تا واکسنه که یکی مننژیت و دیگری اسمش دو گانه هست.
فرم شماره 5 = باید پزشک پر کنه . البته من این برگه رو بردم پیش پزشک عمومی تو نزدیکی مون و بعد از من هیچ اشکالی نگرفتن که چرا نبردی پزشک نیروی مسلح . منظورم اینه که حتما لازم نیست فرم 5 رو پزشک مخصوص نیروهای مسلح پر کنه . هر دکتری میشه.(ولی بازم بپرس که ایراد نگیرن)
بعدش که پر کردی مدارک لازم که توی دفترچه رو نوشته به همراه این دفترچه ور میداری میری پلیس 10+ که ثبت کنی.ثبتش هم از طریق کامپیوتر انجام میدن و وقت کمی میگیره. بعدش یه رسید بهت میده . در طول 1 ماه برگه اعزامت میاد.
ضمنا با برگه اعزام میتونی گواهینامه هم بگیری.
در آخر توصیه میکنم کارات رو تا آخر پاییز ردیف کنی و دفترچه رو ثبت کنی.
موفق باشی
سلام. بچه ها من متولد نيمه اول 71 هستم يعني متولد تيرم . اگر اول بهمن دفترچمو پست كنم تاريخ اعزامم ميشه چه ماهي؟؟؟
شما برای اینکه تو کنکور 90 شرکت کنی نیازی به ارسال دفترچه نداری.
موفق باشی
نه عزيز من كاري به كنكور ندارم. ميخوام ببينم اگر پست كنم چه ماهي اعزام ميشم؟؟؟
شما باید 29 تیر میفرستادید و 2 روز دیر فرستادید، اگه دیر فرستاده باشید روی برگه سبزتان میزنه غیبت...
من چند روز پیش نظام وظیف بودم...روی در دیوار زده بودن متولدین 71 به هیچ وجه اعزام نمیشن امسال
یعنی اینکه نه مراجعه کن نه فعلا دنبالش باش![]()
داداش دستت نرد نکنه
متولد نیمه دوم 70 هستم و 90 می تونم امتحان بدم
من دفترچه رو گرفتم ولی توی پلیس+10 پرسیدم گفتم من که دفترچه رو بفرستم همون بهمن و اسفند اعزام میشم ولی می خوام 90 کنکور بدم ...چیکار کنم زمان اعزامم عقب بیفته...طرف دقیقا نمی دونست گفت نظام وظیفه بپرس...نظام وظیفه گفت از +10 بپرس
کی و چی کار کنم که نظام وظیفه بفهمه من می خوام 90 کنکور بدم و زمان اعزامم رو عقب بنداره ؟؟؟![]()
ببین دوست من
وقتی شما دفترچه رو ثبت میکنی اونا میبینن مدرکت پیش دانشگاهیه و خرداد مدرکت رو گرفتی و حضوری هم خوندی از طرفی متولد نیمه دوم سال هم هستی.با این شرایط اعزامت رو میندازن بعد کنکور 90 .
این یه روال مشخصه که توی نظام وظیفه وجود داره.
ولی اگر حالا از بخت بد اعزامت رو زدن امسال میتونی بری نظام وظیفه درخواست تمدید بدی.
موفق باشی
ببخشيد برگه سبز كدومه ؟؟؟ همينه كه الان واسم اومده كه توش نوشته 1 آبان اعزامم؟؟ سبز هم هست
توش ننوشته غيبت دارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)