تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2269 از 4428 اولاول ... 1269176921692219225922652266226722682269227022712272227322792319236927693269 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,681 به 22,690 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه k1_24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

تو روی من داره شر میگه...

به خدا من که تحصیلات آکادمیک ندارم تو آی تی و نتورک هزار برابر بیشتر از اینا سرم میشه
    یا نمیفهمن یا دارن مردم رو دست میندازن !!!

یارو میگه IDM ات خرابه !!! میگه ام تی یو عوض کن...
    میگه نه دانلود لینک آی تیونز نا معتبره شما باید با ایران لاین دات نت چک کنی !!!
    بله قربان شما 512 خریدی باید بین 50 تا 60 دانلود کنی ( خیلی سرعت های ما تو ایران 20- 30 مگ هست خیلی راحت 14 کیلوبایت رو سانسور کرد )
    حالا که داری 70 تا دانلود میکنی خیلی اوکی هست !!! شرکت پارس آنلاین لطف میکنه خط شما رو رو 4 می بنده باید کلاتم بندازی هوا !! شما 512 خریدی باید سرعت اسمی بگیری !!!

طرف فکر کرده ما خریم....آره عزیزم اینترنت گرفتم که 400 تا دانلود کنم !!! وگرنه از مخابرات می گرفتم...
    پینگ تا 500 اوکی هست... آخه فلان فلان شده یکی بتو بگه تو حتی پالیسی شرکت خودتم نمیدونی.. و دوستان از چیزای خنده دار دیگه ای که شنیدم :
    ببخشید پینگ بالا رفته :
    - شما گیم بازی می کنید ؟
    = بله چطور؟
    - ما گیم ساپورت نمی کنیم.

ببخشید https و چیز پی ان خرابه
    - ما وی پی ا.ن سا پورت نمیکنیم. ما https ساپورت نمیکنیم

آخه یکی به اون بیسوادا که مارو خر فرض کردن بگه ما گیم ساپورت نمیکنیم یعنی چه ؟ آقا گیم یه پارامتره ؟ یه متغیره ؟ چیه !؟ به شبکه مربوطه ؟
    من این حرف رو میشنوم دیوونه میشم !!! آقا گیم به پینگ مربوطه..پینگ هم فقط برای گیمه مگه ؟ بیچاره مردم عادی که متوجه نیستن این احمقا بهشون میگن ما فلان چیز رو ساپورت نمیکنیم..
    یا میگه ما وی پی * ساپورت نمیکنیم !! انگار ایشون باید ساپورت کنه !! آقا یا یه پورت و درگاه بازه یا بسته دیگه ؟؟؟ اصلا چه ربطی به پارس داره که این کلمه ساپورت رو میاره !؟؟؟ فکر کرده مردم خرن..
    عجیبه من پینگم 550 بود زنگ زدم یارو گفت اگه بالا 600 باشه ما برسی می کنیم
    حالا سرعتم از 200 امده 90

راستی من شبانه دانلود می کنم ولی نصفش از تراقیکم کم می شه چرا؟؟ (از ساعت 2:30 میزارم تا 6:45)

2. این کاربر از k1_24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

بچه ها الان که همه ispها مشکل دارن و بهترین راه هم اینه که بریم تو سایتشون و بهشون ایمیل بزنیم و اینجوری خودشون زنگ میزنن
    اگه همه همکای کنن به نتیجه میرسیم.
    ممنون
    من هستم فقط پارس آنلاین و شاتل مشکل دارن

بقیه خوبن

4. این کاربر از k1_24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اوضاع برای من ظاهرا یه مقدار بهتر شده. سرویس 512 محدود :

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تجریش

پيش فرض

ا مگ رو همین امروز خریدم
    وقع دانلود با IDM تا 450 میره بعد یهو میاد پایین،بعضی وقتا که از 450 این طورا میاد رو صفر بعد دوباره میره بالا،ولی قطعی از مودم ندارم
    دلیلش چی میتونه باشه؟
    SNR:
    Down:16
    Up:20

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ا مگ رو همین امروز خریدم
    وقع دانلود با IDM تا 450 میره بعد یهو میاد پایین،بعضی وقتا که از 450 این طورا میاد رو صفر بعد دوباره میره بالا،ولی قطعی از مودم ندارم
    دلیلش چی میتونه باشه؟
    SNR:
    Down:16
    Up:20
    بسته به نوع سرور دانلودتون هم داره. افت و تلورانس زیاد سرعت در این چند روز اخیر برای اکثر کاربرا وجود داشته.

پروفشنال reza41's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

آره عجیبه من با اینکه 128 پارس آنلاین رو دارم از دیروز تا حالا هر چی فایل دانلود میکنم سرعتم بین 350 تا 400 متغیره برای خودم باور کردنی نبود با این سرعت دانلود کنه.

پروفشنال ...ALI...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

عجیبه من پینگم 550 بود زنگ زدم یارو گفت اگه بالا 600 باشه ما برسی می کنیم
    حالا سرعتم از 200 امده 90

راستی من شبانه دانلود می کنم ولی نصفش از تراقیکم کم می شه چرا؟؟ (از ساعت 2:30 میزارم تا 6:45)
    پینگ چی برات 550 بود؟ googole?
    سایتای دیگه مثل yahoo چنده؟

پروفشنال csssaeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

نمیدونم وضع شرکتهای دیگه چجوریه و اونا هم افت سرعت و قطعی مکرر دارن یا نه اما چند روزیه که یاد و خاطره دیال آپ برا من زنده شده و با این قطعی های مکرر و پینگ افتضاح یاد اون قدیما افتادم که میرفتم از مغازه کتاب فروشی محلمون یه کارت اینترنت 7 ساعته به قیمت 2000 تومن میخریدم و مینشستم پای اینترنت.بازم صد رحمت به اون روزا.حداقل با همون سرعت 4 کیلوبایت وصل میشد و قطعی هاش کمتر بود.این به اصطلاح ADSL که یه بار به کلی قطعه یه بار پینگش بده یه بار با گوگل مشکل داره.

11. این کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

نمیدونم وضع شرکتهای دیگه چجوریه و اونا هم افت سرعت و قطعی مکرر دارن یا نه اما چند روزیه که یاد و خاطره دیال آپ برا من زنده شده و با این قطعی های مکرر و پینگ افتضاح یاد اون قدیما افتادم که میرفتم از مغازه کتاب فروشی محلمون یه کارت اینترنت 7 ساعته به قیمت 2000 تومن میخریدم و مینشستم پای اینترنت.بازم صد رحمت به اون روزا.حداقل با همون سرعت 4 کیلوبایت وصل میشد و قطعی هاش کمتر بود.این به اصطلاح ADSL که یه بار به کلی قطعه یه بار پینگش بده یه بار با گوگل مشکل داره.

دقیقا منم همین مشکل رو دارم به پشتیبانی هم هر وقت رنگ زدم 20دقیقه معطل کرده و هیج کاری انجام نمی دن

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ping 4.2.2.4 بود 550
    گوگل 450
    یاهو 380

همش هم قطعی داره پشتیبانی هم هیج کاری نمی کنه

14. 2 کاربر از k1_24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •