دوستان من از يك سرويس دهنده ي ديگه بجز شاتل براي وصل شدن به اينترنت استفاده ميكنم
اما ميخوام كه به شاتل نقل مكان كنم، بعضيها ميگن كه با سرعت 128 ، سرعت دانلودشون 60 كيلو بايت بر ثانيه و ... هست ! ميشه بگين قضيش چيه ؟!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستان من از يك سرويس دهنده ي ديگه بجز شاتل براي وصل شدن به اينترنت استفاده ميكنم
اما ميخوام كه به شاتل نقل مكان كنم، بعضيها ميگن كه با سرعت 128 ، سرعت دانلودشون 60 كيلو بايت بر ثانيه و ... هست ! ميشه بگين قضيش چيه ؟!
رفتم از گوگل دانلود کردم نامردهمه ی سرویس دهنده ها تقریبا همینجورین دان استریم رو روی 512 یا 1024 یا 2048 میبندن
دوستان سلام
الان تو سایت شاتل بودم این خبر رو زده بود
اگه 3 گیگ بدن که خیلی دمشون گرمکسب رتبه برتر در بین تمامی شرکت های فناوری اطلاعات توسط شرکت شاتل
بر این اساس و به پاس همراهی خوب و همیشگی شما مشتریان عزیز، 3 گیگ ترافیک رایگان در تاریخ 1 شهریور ماه به سرویس شما اضافه خواهد شد که مشتریان سرویس های ویژه (آرت) می توانند در شهریور ماه و مشتریان سرویس های اقتصادی (اکو) می توانند از آن در دوره ی جاری سرویس* خویش بهره گیرند.![]()
کی اول شده؟توی تاپیک این بغل نوشته بون چهارم شده
ولی اون 3گیگ خوبه
من عاشق ترافیک رایگانم
نه رفیق بین تمامی شرکت های فناوری ارتباطات اول شده
لینک خبر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آهان
اونوقت این شرکت های فناوری ارتباطات یعنی چی؟
الان از رپیدبازم دانلود نمی کنه
مونم فکری شرکتی که نمی تونه شبا دانلود کنه چه جور اول شده
سرعت قشنگ روی صفر مونده
---------- Post added at 01:13 AM ---------- Previous post was at 01:12 AM ----------
باید به همون روزا بچسبیم و دانلود کنیم شبا که هیچ چی نمشه دانلود کرد
با سلام
میخواستم بدونم adsl برای شیراز چی خوبه؟
قیمت مهم نیست
مهم سرعت و نداشتن قطعی باشه
با تشکر
دوستان عزیز
جدیدا وضع شاتل خیلی خوب شده ولی هنوز مشکل پینگ بالا وجود داره .
من میخوام برم برای ماه بعدی ، اینترنت 2 مگابیت بگیرم ببینم چطوریه.
اگر خوب بود میام اینجا به همه میگم که بگیرید . ( آخه بعضی از دوستان رو دیدم که دروغ هایی درباره سرعت 2 مگابیتی شاتل میگن . البته دور از جون بچه های P30world. )
اگر هم واقعا بد بود ، میام میگم که کسی الکی پولش رو خرج این سرعت نکنه .
البته یه چیزی خیلی جالبه . زنگ که زدم به پشتیبانی ، بهم گفت : حداکثر سرعت دانلودتون روی 60 ـه. ( دارن گربه رو در حجله میکشن ) ولی بهتون قول میدم که من شبی 3 گیگ دانلود میکنم
.
دیشب قطعی داشتم
فکر کنم چش خورد...
اینها بیان سرعت شبانه و قطعی هایشان را درست کنند.3 گیگ هم ماله خودشون!
هم اکنون 63 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 63 مهمان)