دوستان برای ساندرو استپ وی که اسپیکرهاش روی هر دو در و هر دو از نوع 13 سانتی (5.25) اینچی هست، با توجه به شرایط اتاق و آکوستیکی اگه بخوایم یه سیستم کیفیتی مقرون به صرفه و اقتصادی ببندیم آیا برای درب جلو بهتره یک کامپوننت 13 سانتی ببندیم یا میشه 6.5 اینچی هم ببندیم؟ از شرایط فابریکی در نمیاد؟
کلا ایده آلم اینه برای درب جلو یک کامپوننت کیفیتی خوب و برای درب عقب یک کواکسیال کیفیتی از همون سری و همون برند ببندم و آمپ و ساب زیر صندلی استفاده کنم
دلم میخواد روی هر 4 تا درب خودرو هم ورق دمپینگ برنم و اکسسوریها شامل سیم پک و فیوز و... هم کیفیت خوبی داشته باشه، در کل میخوام کیفیتی قدرتی ترین سیستم مقرون به صرفه رو روی ساندرو استپ وی ببندم ولی 2تا مشکل دارم:
1- برای جانمایی بلندگوها (6.5 اینچی) بدون تغییر ظاهر فابریکی مشکل دارم
2- هنوز نمی دونم از چه قطعاتی باید استفاده کنم (در کل جمع هزینه هام از 3 تومن نباید بیشتر بشه)
الان تنها قطعه ای که بهش تو تحقیقاتم رسیدم، مدل UTE-62EBT آلپاین شده تا اینجا حدود 800 از 3 تومنم رفته
پس 2.200 بودجه باقی موندم برای خرید یک جفت کامپوننت، یک آمپلی فایر، یک جفت کواک ، اکسسوری، یک ساب اکتیو زیر صندلی و دمپینگ هست
البته برای کامپ و کواک نیم نگاهی به فوکال سری اکسس مدل های 165AS و 165AC دارم که ظاهرا تقریبا همون کیفیت سری اسپریت جدید هلیکس ولی حجم بیشتری رو دارند، همینطور برای آمپ نیم نگاهی به هلیکس مدل G four دارم که کامپ و کواکم رو تغدیه کنه و برای ساب هم چون اکتیو آندر سیت هست نیازی به آمپ نیست!
این چیزایی که توی سرچ هام بهش رسیدم! پس فکر کنم تا اینجا متوجه این موضوع شدین که دنبال بک سیستم مقرون به صرفه ولی خوش صدا و اقتصادی هستم! پس لطفا پیش نهادهای های اند که مال از ما بهترونه ندین