2 مگ محدود هست این تست ؟
توی ساعت رایگان سرعت چنده ؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
2 مگ محدود هست این تست ؟
توی ساعت رایگان سرعت چنده ؟
بله من محدود دارم.
از کیفیت کامل نامحدودش خبر ندارم.یکی از دوستام نامحدود داره فقط میدونم سرعتش تا وقتی حجم منصفانش تموم نشده مثل محدود هست.سرعت تو ساعات رایگان شبانه هم فرقی با ساعات عادی نداره فقط صبا نت شبش کلا رایگان نیست.قانونش اینجوریه که 2 برابر حجم روزانه حجم رایگان شبانه دارید.مثلا سرویس من 5 گیگ هست و 10 گیگ شبانه رایگان دارم.البته اگه وسط سرویس براش حجم بخرم هم دو برابرش به عنوان رایگان شبانه حساب میشه
دوستان الان حدود یه هقته هست که چراغ اینترنت من مدام قطع میشه هر چی هم زنگ میزنم مخابرات میگه مودمو خاموش روشن کن خوب میشه بعد دوباره بعد از چند ساعت دوباره قطع میشه چند روز پیشم زنگ زدم گفتن که مشکل از خودشونه و حلش میکنن ولی بازم همون طوریه امروزم زنگ زدم میگه سراسریه فقط مشکل تو نیست! واقعا همین طوریه دوستانی دیگه ای هم که مخابرات هستن این قطعی رو دارن یا نه؟![]()
سلام
لعنت به این مخابرات با این سرویساش
مال من اینقدر مشکل داره که توی روزم باید 10 بار یه صفحه رو رفریش کنم تا کامل بالا بیاد ، همش نصفه لود میشه / بعضی اوقات هم مودم رو روشن میکنم میبینم کانکت نمیشه باید زنگ بزنم یه ربع پشت خط بمونم تا یکی برداره مودم رو ریست کنه.
هزار تا مشکل داره سرویساشون ، نمیدونم چه غلطی دارن میکنن و کی میخوان درس کنن
منم خیلی مشکل دارم. هر روز یه سری Gateway رو میبندن. نصف زمان استفاده از اینترنتمو در حال ربوت کردن مودمم. حجمم که تموم میشه نمیشه رفت تو اکانت. میگه 10 دقیقه مسدوده. باید زنگ بزنی 3 ساعت پشت خط واستی تا درست کنن. خرج دوا درمونشون بشه
دوستان کسی اینجا از فن آوا نیست ؟ مثل اینکه شبانه فن آوا هنوز رایگانه
اوه من فکر کردم فقط من این مشکلو دارم پس معلومه که بازم بازی جدیدی از این مخابرات کثیف در راه هست اولش که نا محدود رو برداشتن بعدش هم شبانه رو حذف کردن حالا دیگه چی میخوان بکنن بهتر نیست همون دایل اپ بدن انقدر رو خودشون فشار نیارن حالا خوبه این همه پول مفت دارن میخورن و واسه هر 1 گیگ حجم این همه به جیب میزننمنم خیلی مشکل دارم. هر روز یه سری Gateway رو میبندن. نصف زمان استفاده از اینترنتمو در حال ربوت کردن مودمم. حجمم که تموم میشه نمیشه رفت تو اکانت. میگه 10 دقیقه مسدوده. باید زنگ بزنی 3 ساعت پشت خط واستی تا درست کنن. خرج دوا درمونشون بشه
منم احتمال زیاد ماه دیگه جمع میکنم میام صبا نت از اندیشه قیمتاش به صرفه تره
میشه اونجام مثلا از وسط ماه تغییر سرویس داد ؟
نمیدونم تغییر سرویس امکان داره یا نه.زنگ بزنی میگن بهت
رفتم تو پنل کاربریم دیدم.چیزی به اسم تغییر سرویس ندیدم.
Last edited by manishabanzadeh; 30-04-2015 at 23:44.
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم همون سرور بعد ساعت 1
تست ساعت 1.24 شب
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)