مگه من گفتم 120 جدیدتر از هزاره؟
منم گفتم 120 مدل قدیمیه!
مگه من گفتم 120 جدیدتر از هزاره؟
منم گفتم 120 مدل قدیمیه!
اگر از قطعات با کیفیت تر استفاده میکرد باید اونور اب هم گرونتر بود
مثلا من میخواستم لپتاپ بخرم همین مساله سر لپتاپای اسوس و msi هم بود و اسوس الکی گرون بود درصورتی که قیمت دلاریشون چیز دیگه ای میگفت
متاسفانه بعضی از برند ها توی ایران فقط پول اسمشون رو میگیرن
هر برندی مدل های خاصی داره شما ممکنه یک لپتاپو با یکسری مشخصات بگیری 3میلیون تومن بعد از همون برند با تفاوت جزئی تو مشخصات تفاوت قیمت بالاتر باشه این بالاتر بودن قیمت الکی نیست بخاطر جنس بدنه و کیفیت قطعاتی که استفاده میکنن بیشتر تو لپتاپ جنس بدنه تفاوت قیمتو زیاد میکنه که سونی الان از نظر کیفیت بدنه و حتی صدا و تصویر حرف اولو میزنه حتی قطعات سخت افزاری هم فرق دارن مثلا ممکنه هارد لپتاپ ارزونتر مارک ارزونتری باشه ولی سونی همیشه از مارک های مرغوب استفاده میکنه حالا اینکه تو ایران دارن گرونتر میفروشن بخاطرر اینه که طرفدارای زیادی داره و هر چقدر قیمت بالاتر بفروشن کسی مشکلی نداره و اعتراض وجود نداره نمونش تبلت نکسوس 7 جدید که تو ایران داره با قیمت 300هزار تومن بالاتر از قیمت واقعی خودش به فروش میرسه
مثلا ممکنه یه لپتاپی با قیمت مناسب بگیری با قطعات سخت افزاری بالا ولی بعد از 1سال میبینی پایه ی lcd میشکنه یا درش موقع باز و بسته کردن خراب میشه یا خط و خش میفته روش و یا اینکه رنگ بدنه اش میره
من اصلا با این جمله که فلان برند داره پول اسمشو میگیره و با فلان برند که 500تومن ارزونتره موافق نیستم
همه مارک های مرغوب که کیفیت بالایی دارن بالاتر از قیمت واقعی خودشون تو بازار کشور فروخته میشن
Last edited by farshad0123; 17-03-2015 at 03:45.
نه اصلا منظورمو نگرفتی
من دارم میگم وقتی دوتا لپتاپ داریم لپتاپ a از اسوس مثلا یا سونی و لپتاپ b از msi مثلا , حالا وقتی هردوتاشون قیمت جهانیشون 1800 دلاره چرا یکیش باید 4 تومن باشه و اونیکی 4500
این بخاطر اینه که اون برند نمایندگی رسمی نداره توی کشور و وارد کننده ها هم به قول خودت از شور و شوق مردم سو استفاده میکنن و گرون تر میفروشن , این میشه همون چیزی که گفتم یعنی پول اسمشون رو میگیرن
حالا جالبه سونی که اینهمه از لپتاپاش تعریف میکنن از قبل که مشکل داغ کردن داشتن الانم که جدیدا به دلیل ضرر دهی سونی بخش وایو رو واگذار کرده جدیدا هم میگن میخواد بخش tv رو به دلیل ضرر دهی واگذار کنه , الان بهترین لپتاپ ها دست msi و اسوس هستن از سری G
Last edited by sh@y@n; 17-03-2015 at 03:50.
من سونیcore 2duo دارم msi core i5هم دارم از سونی بیشتر راضیم چند تا سونی دیگه هم که گرفتیم واسه آشناها هیچ مشکلی نداشتن
سونی رو 2سال قبل تر از msi گرفتم ولی اگر الان ببینیش اینجور فکر میکنی که مثلا سونی 1ساله کار کرده ولی msi چهار سال
asus هم بعضی از سری هاش خوبن بعضی از سری هاش که ارزونن بعد از 1سال اوراق میشن
Last edited by farshad0123; 17-03-2015 at 03:53.
بخاطر اینه که بهش فشار نمیاری وگرنه سونی خیلی داغ میشه
میتونی از نرم افزار aida64 واسه cpu و furmark واسه گرافیک استفاده کنی![]()
والا تا حالا ندیدم داغ کنه اونموقع هم که گرافیکش بازی های روز رو میکشید اینقدر باهاش بازی میکردیم چون گرافیکش 4650 هست مثلا شب تا صبح بعدش ظهر تا شب گروهی باهاش pes و نید فور اسپید و مکس پین 3 و ....بازی میکردیم ولی الان دیگه گرافیکش جوابگو نیست وگرنه هنوز هم خم به ابرو نمیاره جالبه 2بار هم از دست برادرم افتاد رو سرامیک هر دفعه گفتم کارش ساختس ولی حتی یه ترک هم روش نیفتاد
تنها چیزیش که خراب شده باتریشه ربع ساعت بیشتر باتری رو نگه نمیداره دیگه![]()
Last edited by farshad0123; 17-03-2015 at 04:05.
جواب ندادین![]()
اگر 1 هم بگیری همینه سرعتت ولی 512 کمتر میشه
بخاطر اینه که دان استریمت محدوده وگرنه 2 مگ باید 520 کیلو بده
سلام
می خواستم به اون کارمند مخابراتی که عضو همین فروم هست و طی 1 ماه گذشته منو با عوض کردن پهنای باند سرویسم و دان استریمش عذاب داد و آخرشم رو 3 مگ بستش یه مقدار فحش بدم
مرتیکه ... مطمئن باش هر چقدرم عوضش کنی من بیخیال بشو نیستم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)