سلام به همگی من دوره آموزشی 04 تموم کرده دوره کد تخصصی 01 شهدای وظیفه نزاجا -فرهنگی ادرس : تهران -افسریه
رسته پیاده
می خواستم بدونم چجور جایی هستش ؟
سلام به همگی من دوره آموزشی 04 تموم کرده دوره کد تخصصی 01 شهدای وظیفه نزاجا -فرهنگی ادرس : تهران -افسریه
رسته پیاده
می خواستم بدونم چجور جایی هستش ؟
سلام کسی خبر داره فرماندهی پشتیبانی منطقه 3 آمادوپیش جاده کرج کجاست و چجور جاییه؟ بازم تقسیم میشیم یا نه؟ البته مربوط به نیروی زمینی ارتشه
Last edited by allert; 23-06-2014 at 12:08.
آقا من امروز یه سر رفتم نظام وظیفه خوده اون پسره مسول کفالت آقای دانش خندش گرفت گفت بابا همچین چیزی نیست
پشتیانی یکی از جاهایی هست که باید بشینی خدا خدا کنی ظهر بشه بری خونه
کاری نداری به اون صورت
داخل پادگان تقسیم میشی ولی دیگه جای دیگه نمیوفتی.
دوره کد تخصصی 01 افسریه تهران خوبه ؟ لیسانس هستم رشته مکانیک
رسته :پیاده
چند تا سوال:
1-من فوق لیسانس، رسته الکترونیک ، کد تجهیزات مخابراتیم الان احتمالا چی کاره میشم؟
2-از میدان آزادی تا فرماندهی پشتیبانی منطقه 3 آمادوپیش اتوبوس خورش یا تاکسی خورش خوبه یا نه؟
Last edited by allert; 23-06-2014 at 14:00.
اين كه چيزي نيست. دانشگاه افسري با اون همه ابهتش هركس مسئوليتي بهش ميدن. مثلا ميبيني دانشجوي سال آخر افسري با اون همه دوره و تشكيلاتي كه رفته و قراره بشه افسر مملكت ، مييشه مسئول نظافت دستشويي و حتي تميزكاري هم ميكنه.
در مورد عجب شير هم من فقط شنيدم ميگن جهنمه... ديگه بقيشو نميدونم
والا خوش به حالتون . خيلي خوبه.
اين ديگه خدمت نيست كه. وقت گذرونيه!![]()
تغییر 65 سال به 70 سال رو که مطمئنم هست !! فقط گیرم سر اون معافیت زیر سن 70 و بیمار و نیازمند مراقبته ! یعنی با زیر 70ولی بیمار هم میشه اقدام کرد ؟!!
اگه اینطوری باشه میرم 4تا بار اون دختره میکنم که کردنش مسئول کارای نظام وظیفه !!!!
سلام
امروز امریه امو گرفتم افتادم لویزان.بدون دوره کد و درجه ام ستوان سومی.
رشته حقوق
ایا وضعیتم خوبه یا خدا به خیر کنه؟
سپاس
دوست عزیز تاکنون چنین چیزی به هیچ مرکزی ابلاغ نشده و فعلا هیچ خبری نیست
اگر چنین هم باشه اگر به خاطر بیماری از کارافتاده اعلام بشوند دیگه سن مهم نیست
ملاک از کارافتادگی یا سن هست یا بیماری ...
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)