تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2267 از 2365 اولاول ... 1267176721672217225722632264226522662267226822692270227122772317 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,661 به 22,670 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

کاربر فعال سیستمهای صوتی اتومبیل AmirELX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام..امیر جان...
    در ادامه صحبت شما من یک هیوندای جنسیس کوپه دیدم طاقچه عقب 6975 بسته بود....
    راستی امیرجان به نظر توی یک سیستم با اسپیکرهای فابریکی اعم از پراید تا ال 90 و.... که اسپیکرهای معمولا فول رنج از 4 اینچی تا 6.5 اینچی دارند معمولا طبق تجربه شما کدام پخش با این اسپیکر صدای بهتری میدهد....سونی یا کنوودیا کلاریون.الپاین و.....
    سلام آقا مرتضی عزیز
    من پخش های فابریک قدیمی رو بیشتر از خیلی از پخش های 300 یا 400 تومنی الان که کلی امکانات دارند، قبول دارم.
    قدیما پخش های فابریک پژو رو کلاریون و ماشین های رنو و آلمانی ها رو بلاپونکت میزد.
    انصافاً هر دو تا صدای قابل قبولی دارند، حتی با اسپیکر فابریک ماشین من Peak یادم نمیاد...
    هنوز هم یکی از این پخش ها رو دارم... موج نیکان برد اش رو وارد می کرد و روی ظاهرش تغییرات می داد. به نظرم از پخش های رده پایین کلاریون استفاده کردند.

2. 3 کاربر از AmirELX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrm88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان برای ساندرو استپ وی که اسپیکرهاش روی هر دو در و هر دو از نوع 13 سانتی (5.25) اینچی هست، با توجه به شرایط اتاق و آکوستیکی اگه بخوایم یه سیستم کیفیتی مقرون به صرفه و اقتصادی ببندیم آیا برای درب جلو بهتره یک کامپوننت 13 سانتی ببندیم یا میشه 6.5 اینچی هم ببندیم؟ از شرایط فابریکی در نمیاد؟

کلا ایده آلم اینه برای درب جلو یک کامپوننت کیفیتی خوب و برای درب عقب یک کواکسیال کیفیتی از همون سری و همون برند ببندم و آمپ و ساب زیر صندلی استفاده کنم

دلم میخواد روی هر 4 تا درب خودرو هم ورق دمپینگ برنم و اکسسوریها شامل سیم پک و فیوز و... هم کیفیت خوبی داشته باشه، در کل میخوام کیفیتی قدرتی ترین سیستم مقرون به صرفه رو روی ساندرو استپ وی ببندم ولی 2تا مشکل دارم:

1- برای جانمایی بلندگوها (6.5 اینچی) بدون تغییر ظاهر فابریکی مشکل دارم

2- هنوز نمی دونم از چه قطعاتی باید استفاده کنم (در کل جمع هزینه هام از 3 تومن نباید بیشتر بشه)

الان تنها قطعه ای که بهش تو تحقیقاتم رسیدم، مدل UTE-62EBT آلپاین شده تا اینجا حدود 800 از 3 تومنم رفته
    پس 2.200 بودجه باقی موندم برای خرید یک جفت کامپوننت، یک آمپلی فایر، یک جفت کواک ، اکسسوری، یک ساب اکتیو زیر صندلی و دمپینگ هست
    البته برای کامپ و کواک نیم نگاهی به فوکال سری اکسس مدل های 165AS و 165AC دارم که ظاهرا تقریبا همون کیفیت سری اسپریت جدید هلیکس ولی حجم بیشتری رو دارند، همینطور برای آمپ نیم نگاهی به هلیکس مدل G four دارم که کامپ و کواکم رو تغدیه کنه و برای ساب هم چون اکتیو آندر سیت هست نیازی به آمپ نیست!
    این چیزایی که توی سرچ هام بهش رسیدم! پس فکر کنم تا اینجا متوجه این موضوع شدین که دنبال بک سیستم مقرون به صرفه ولی خوش صدا و اقتصادی هستم! پس لطفا پیش نهادهای های اند که مال از ما بهترونه ندین
    Last edited by mrm88; 13-10-2017 at 11:54.

4. این کاربر از mrm88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال salar_aziz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

سلام مجدد دوستان
    من دیشب رفتم برای پخش پایونیر ۲۹۵۰گرفتم
    باندهای جی بی ال داشتم هم مورد داشت به توصیه چند نفر helix e69 گرفتم بودجه امپ فعلا جور نیست ولی همین الان هم خوبه راضی ام..
    ضمن تشکر خواستم ازتون بپرسم برای پخش اومدم نت رو نگاه کردم خیلی از کنوود x400 تعریف شنیدم با این ۶۰تومن فرق میکرد ولی من پایونیر گرفتم اما الان پشیمونم نکنه اون مورد خیلی بهتری بود بنظرتون برم عوض کنم امروز؟
    میگن کنوود سه جفت خروجی داره و بهتره صدا و تنظیماتش
    پشیمون شدم بنظرتون چیکار کنن؟
    ممنون

Sent from my iPhone using Tapatalk

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام مجدد دوستان
    من دیشب رفتم برای پخش پایونیر ۲۹۵۰گرفتم
    باندهای جی بی ال داشتم هم مورد داشت به توصیه چند نفر helix e69 گرفتم بودجه امپ فعلا جور نیست ولی همین الان هم خوبه راضی ام..
    ضمن تشکر خواستم ازتون بپرسم برای پخش اومدم نت رو نگاه کردم خیلی از کنوود x400 تعریف شنیدم با این ۶۰تومن فرق میکرد ولی من پایونیر گرفتم اما الان پشیمونم نکنه اون مورد خیلی بهتری بود بنظرتون برم عوض کنم امروز؟
    میگن کنوود سه جفت خروجی داره و بهتره صدا و تنظیماتش
    پشیمون شدم بنظرتون چیکار کنن؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

کنوود 400 هم گزینه خوبی بود و مهمترین برتریش نسبت به 2950 پایونیر داشتن 3جفت خروجی 4ولتی بود ،که برای ارتقا دستتون بازتر بود ... در حالی که 2950 دو جفت 2 ولتی داره ...
    از نظر تنظیمات هم اگه میخواستید کنوود بگیرید باید 300u رو میگرفتید ...
    صدا هم کاملا به خودتون مربوط میشه ... مثلا من صدای پخش های پایونیرو بیشتر از کنوود میپسندم ... مخصوصا تو این رده های پایینشون ...
    Last edited by امير موسر; 14-10-2017 at 08:29.

7. 2 کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

کنوود 400 هم گزینه خوبی بود و مهمترین برتریش نسبت به 2950 پایونیر داشتن 3جفت خروجی 4ولتی بود ،که برای ارتقا دستتون بازتر بود ... در حالی که 2950 دو جفت 2 ولتی داره ...
    از نظر تنظیمات هم اگه میخواستید کنوود بگیرید باید 300u رو میگرفتید ...
    صدا هم کاملا به خودتون مربوط میشه ... مثلا من صدای پخش های پایونیرو بیشتر از کنوود میپسندم ... مخصوصا تو این رده های پایینشون ...
    به منم همین رو گفتن که پایونییر صداش بهتره مغازه دار آشنا بود همینو برداشتم ولی وسط های کار که بحث میکردیم و سیم کشی کرده بود گفت کنوود هم خیلی خوبه اومدم تحقیق کردم بعدش دیدم همین خروجی هاش و بقیه مواردش بهتره حالا چیکار کنم بنظرتون من جنس صدای اون رو نشنیدم اما..
    حالا چیکار کنم برم عوض کنم تا دیر نشده یا همین خوبه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به منم همین رو گفتن که پایونییر صداش بهتره مغازه دار آشنا بود همینو برداشتم ولی وسط های کار که بحث میکردیم و سیم کشی کرده بود گفت کنوود هم خیلی خوبه اومدم تحقیق کردم بعدش دیدم همین خروجی هاش و بقیه مواردش بهتره حالا چیکار کنم بنظرتون من جنس صدای اون رو نشنیدم اما..
    حالا چیکار کنم برم عوض کنم تا دیر نشده یا همین خوبه؟

به گفته کسی اهمیت نده در مورد صدا ... صدا سلیقست ... صدای کنوود معروف به اینه که گرمتره و بهتره و ... ولی من نظرم اینه صداش خفس ... شاید انقدر پایونیر گوش کردم دیگه متوجه کیفیت نمیشم ! نمیدونم ... باید خودتون گوش کنید اگر میخواید دقیق ترین انتخابو داشته باشید در غیر ایثن صورت بیخیال خودت اذیت نکن ... 2950 مادامی که ارتقای زیادی نخوای بدی گزینه خوبیه برای شما ...

10. این کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

به گفته کسی اهمیت نده در مورد صدا ... صدا سلیقست ... صدای کنوود معروف به اینه که گرمتره و بهتره و ... ولی من نظرم اینه صداش خفس ... شاید انقدر پایونیر گوش کردم دیگه متوجه کیفیت نمیشم ! نمیدونم ... باید خودتون گوش کنید اگر میخواید دقیق ترین انتخابو داشته باشید در غیر ایثن صورت بیخیال خودت اذیت نکن ... 2950 مادامی که ارتقای زیادی نخوای بدی گزینه خوبیه برای شما ...
    نه برای ارتقا من نهایتا بعدا یه آمپ خوب با یه ساب میخوام اضافه کنم و برای جلو هم یه جفت باند مناسب یا کامپوننت خوب بزارم ولی این طی مدت زمان زیادی انجام میگیره
    پس نگهش دارم همینارو میتونم باهاش درایو کنم؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه برای ارتقا من نهایتا بعدا یه آمپ خوب با یه ساب میخوام اضافه کنم و برای جلو هم یه جفت باند مناسب یا کامپوننت خوب بزارم ولی این طی مدت زمان زیادی انجام میگیره
    پس نگهش دارم همینارو میتونم باهاش درایو کنم؟
    ممنون
    میتونی درایو کنی ولی فقط ساب و یه جفت باند . کامپ جلو رو باید مستقیم به پخش وصل کنی با اگر به آمپ بدی تنظیماتش با باندای عقبت یکی میشه ... مثلا نمیتونی صدارو عقب جلو کنی و ...

13. این کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام اقا حمید. دوستمون میخواستن دو جفت 6975 استفاده کنن. فکر نمیکنم تو فکر دو استیجی باشن
    سلام.
    بله با ایشون صحبت کردم. متاسفان ماشینشون دوگانه هست و فضای کافی برای قرار دادن باکس رو ندارن.به این دلیل برای جبران بیس مجبور به استفاده از اسپیکرهای 9*6 رو طاقچه هستند.من بهشون mtx T8693 رو دادم منتها هم درایور گرونیه هم آمپ قدرتمند لازم داره.اما ظاهرا بودجه ایشون کفاف این موضوع رو نمیده.
    در هر صورت اگر کسی مجبور به استفاده از درایورهای 9*6 هست بهتره یه کالای خوب تهیه کنه که بعدا پشیمان نشه.

15. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام..اقا امیر..خوبید ..شب بخیر...
    یادمه شما 6 یا 7 ماه پیش درباره خرید پخش با شما مشاوره گرفتم شما پخش کلاریون dxz945 را پیشنهاد دادید وگفتید صدایش فوق العاده است..این با توجه به اینکه شما کلاریون 965 که یک سر گردن بالاتر از 945 است وچند روز پیش فروختید.ایا باز هم به دوستان این پخش کلاریون 945 را پیشنهاد می دهید؟؟
    راستی از محبت بفرمایید توی خصوصی شماره اقای افشین شیرازی را برایم بفرستید
    تشکر..

17. 2 کاربر از poloton7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •