تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2266 از 3347 اولاول ... 1266176621662216225622622263226422652266226722682269227022762316236627663266 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,651 به 22,660 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

همونطور که دوستمون گفت این فرکانسهای tdd ممکنه تا وقتی راه بیفته و رجیستر بشه عمل نکنه.وگرنه دلیل بودنشون در فریمورهای جدید چی میتونه باشه؟ میمونه بحث فرکانسی که شرکتهای ایرانی میخوان بدن که رو این فرکانسهام میدن یا نه.
    من مطمئنم 3372 ایرانسل تی دی دی ساپرت نمی کنه

TDD همونطور که از اسمش مشخصه 4G ثابت هستش و جایگزین وایمکسه و اون پوششی که 4G موبایل میده رو نمیخوان بدن.فکر کنم برای مراکز استانها فقط در نظر میگیرند.پس اینکه گفتن انتخاب فرکانس 3500 اجبار شده بهشون.حالا نمیدونم تا چه حد درسته.شاید بعدن تغییر بدن.فرکانس ماهواره هم تا دیش دو متری نباشه که نمیشه دریافت کرد
    تی دی دیT نسل 4 ثابت نیست بلکه اساسا یک استاندارد نسل 4 هست و برای حالت سیاره منتها اومدن تغییراتی دادن و ثابتش کردن شده fixed tdd

2. 2 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه pooya777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

من مطمئنم 3372 ایرانسل تی دی دی ساپرت نمی کنه
    ایرانسل که فرکانس 3500 هست اینجور که معلومه.پس بحثی روش نمیمونه فعلن و باید مودم جدید تهیه بشه.منظور دو تا فرکانس دیگه بود.

داره خودمونی میشه 50R005H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

دوستان من زیاد در مودم و اینا تخصص ندارم میخوام از مبین نت مهاجرت کنم به 4g. ایرانسل الان بهتر از بقیس درسته؟ اگه به جای مودم خودشون اینو بخرم کار درستی کردم؟ ارزش داره؟ TP-LINK Archer MR200 Dual-Band Wireless AC750 4G LTE

Last edited by 50R005H; 26-07-2016 at 20:46.

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان من زیاد در مودم و اینا تخصص ندارم میخوام از مبین نت مهاجرت کنم به 4g. ایرانسل الان بهتر از بقیس درسته؟ اگه به جای مودم خودشون اینو بخرم کار درستی کردم؟ ارزش داره؟ TP-LINK Archer MR200 Dual-Band Wireless AC750 4G LTE
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 5 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان میتونید راهنمایی کنید چطور با مودم LH92 با لپ تاپ وصل بشم آیا حتما باید با کابل usb وصل کنم یا wifi هم میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه xxx1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ایا مودم d100ایرانسل امکان وارد کردن دستی فرکانس رو دارد یا نه؟اگه هست چگونه؟

و این که چطور بفهمیم در حال حاضر ازکدوم فرکانس استفاده می کند؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

TDD همونطور که از اسمش مشخصه 4G ثابت هستش و جایگزین وایمکسه و اون پوششی که 4G موبایل میده رو نمیخوان بدن.فکر کنم برای مراکز استانها فقط در نظر میگیرند.پس اینکه گفتن انتخاب فرکانس 3500 اجبار شده بهشون.حالا نمیدونم تا چه حد درسته.شاید بعدن تغییر بدن.فرکانس ماهواره هم تا دیش دو متری نباشه که نمیشه دریافت کرد
    کسی چه میدونه شاید ایرانسل میخواد سرعتهای چند ده گیگابیتی ارائه بده که سراغ این بسامد رفته وگرنه در باندهای پایینتر هم دردسرش کمتر بود هم توسط گوشی قابل دریافت بود و مودم مخصوص نمیخواست
    شایدم بک نوندونی دیگه برای فروش مودمهای مخصوص 3500 میخواد راه بندازه (شاید نه، حتما) بقول شما مثل ماه واره شاید یک دیش هم همراش دادن تا مشکل نفوذش کاملا حل بشه! وگرنه ایرانسل باوجود میلیونها مشترک هنوز توی آنتن دهی 3G و 4G گیر کرده بعد چطور قدم به قدم آنتن با گین و توان بالا میخواد نصب کنه صرفا برای tdd که اصلا معلوم نیست چقدر ازش استقبال بشه همین تجربه ی وایمکس (که حدود 6 سال قبل مشترکش بودم زخم معده گرفتم از اوضاعش) به اندازه ی کافی براش آموزنده بوده که دو ساله برای tdd داره دست دست میکنه ...
    بنظرم تا رسما راه نیفتاده بحث فنی کردنش هم بیش از این عبثه
    Last edited by HardwareMaster; 26-07-2016 at 23:03.

10. 3 کاربر از HardwareMaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه pooya777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

حالا یه سوال ذهن منو مشغول کرده.بقیه دنیا که تمرکزشون روی 4G موبایل هست و با اکثر گوشیها و مودمهای در دسترس مردمشون میتونند استفاده کنند سرعت سند و رسیو معمولشون چقدره؟ استانداردش که LTE Cat6 300/50 Mbps هست که این اسمیه ولی در همین حدود باید باشه.تو ایران هم بهتر نیست که حداقل به سرعت معمول 4G برسند و همه کشور تحت پوشش قرار بگیره و مردم ما هم از تکنولوژی روز با کیفیت برخوردار بشن.یه جا هم خونده بودم هنوز 5G نیومده قولش رو داده بودند.خوب همین رو فعلن تجهیز کنند و استیبلش کنند در حد نرمال و استاندارد.

12. این کاربر از pooya777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه xxx1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

حالا یه سوال ذهن منو مشغول کرده.بقیه دنیا که تمرکزشون روی 4G موبایل هست و با اکثر گوشیها و مودمهای در دسترس مردمشون میتونند استفاده کنند سرعت سند و رسیو معمولشون چقدره؟ استانداردش که LTE Cat6 300/50 Mbps هست که این اسمیه ولی در همین حدود باید باشه.تو ایران هم بهتر نیست که حداقل به سرعت معمول 4G برسند و همه کشور تحت پوشش قرار بگیره و مردم ما هم از تکنولوژی روز با کیفیت برخوردار بشن.یه جا هم خونده بودم هنوز 5G نیومده قولش رو داده بودند.خوب همین رو فعلن تجهیز کنند و استیبلش کنند در حد نرمال و استاندارد.

البته ببخشید این پست رو عجولانه گذاشتم لطف اینجاست که ما در بعضی مناطق از دنیا عقب نیستیم
    Last edited by xxx1360; 26-07-2016 at 23:39.

14. این کاربر از xxx1360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من نمیدونم از مودم استفاده میکنی یا نه و اینکه تو مودمت میشه فرکانس ها رو انتخاب کرد یا نه.منهم همین مشکل رو داشتم یعنی اوائل سرعت خیلی خوب بود بعد همین که گفتی شد.مودم رو آپدیت کردم و دیدم همش نو سرویس میده و دانلود و آپلود هم داغونه! رفتم تو تنظیمات مودم و تک تک این دوتا فرکانس ایرانسل رو تست کردم.دیدم وقتی فرکانس 2600 هم انتخاب میشه و چون نفوذش فعلن خیلی کمه تاثیر میذاره رو کل دریافتی ها و پینگ میره بالا و سیگنال هم میاد پایین! پس فقط گذاشتم روی 1800 که آنتن خوبی هم دارم ازش و دیدم سرعتم دوباره برگشت به همون اوائل! فکر کنم یه مشکل فنی داره که باید بتونند رفعش کنند.
    پینگ هیچ ربطی به فرکانس نداره من با جفت 1800 و 2600 پینگم یکیه , حتی وقتی یه جا میرم یه خونه سیگنال دارم با -85 RSSI پینگم همونه که با 4 خونه آنتن با -69 دارم چون 4G هست ولی تو 3G پینگ خیلی ربط به سیگنال داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •