من مطمئنم 3372 ایرانسل تی دی دی ساپرت نمی کنه
تی دی دیT نسل 4 ثابت نیست بلکه اساسا یک استاندارد نسل 4 هست و برای حالت سیاره منتها اومدن تغییراتی دادن و ثابتش کردن شده fixed tdd
من مطمئنم 3372 ایرانسل تی دی دی ساپرت نمی کنه
تی دی دیT نسل 4 ثابت نیست بلکه اساسا یک استاندارد نسل 4 هست و برای حالت سیاره منتها اومدن تغییراتی دادن و ثابتش کردن شده fixed tdd
ایرانسل که فرکانس 3500 هست اینجور که معلومه.پس بحثی روش نمیمونه فعلن و باید مودم جدید تهیه بشه.منظور دو تا فرکانس دیگه بود.
دوستان من زیاد در مودم و اینا تخصص ندارم میخوام از مبین نت مهاجرت کنم به 4g. ایرانسل الان بهتر از بقیس درسته؟ اگه به جای مودم خودشون اینو بخرم کار درستی کردم؟ ارزش داره؟ TP-LINK Archer MR200 Dual-Band Wireless AC750 4G LTE
Last edited by 50R005H; 26-07-2016 at 20:46.
دوستان میتونید راهنمایی کنید چطور با مودم LH92 با لپ تاپ وصل بشم آیا حتما باید با کابل usb وصل کنم یا wifi هم میشه
ایا مودم d100ایرانسل امکان وارد کردن دستی فرکانس رو دارد یا نه؟اگه هست چگونه؟
و این که چطور بفهمیم در حال حاضر ازکدوم فرکانس استفاده می کند؟
کسی چه میدونه شاید ایرانسل میخواد سرعتهای چند ده گیگابیتی ارائه بده که سراغ این بسامد رفته وگرنه در باندهای پایینتر هم دردسرش کمتر بود هم توسط گوشی قابل دریافت بود و مودم مخصوص نمیخواست
شایدم بک نوندونی دیگه برای فروش مودمهای مخصوص 3500 میخواد راه بندازه (شاید نه، حتما) بقول شما مثل ماه واره شاید یک دیش هم همراش دادن تا مشکل نفوذش کاملا حل بشه! وگرنه ایرانسل باوجود میلیونها مشترک هنوز توی آنتن دهی 3G و 4G گیر کرده بعد چطور قدم به قدم آنتن با گین و توان بالا میخواد نصب کنه صرفا برای tdd که اصلا معلوم نیست چقدر ازش استقبال بشه همین تجربه ی وایمکس (که حدود 6 سال قبل مشترکش بودم زخم معده گرفتم از اوضاعش) به اندازه ی کافی براش آموزنده بوده که دو ساله برای tdd داره دست دست میکنه ...
بنظرم تا رسما راه نیفتاده بحث فنی کردنش هم بیش از این عبثه
Last edited by HardwareMaster; 26-07-2016 at 23:03.
حالا یه سوال ذهن منو مشغول کرده.بقیه دنیا که تمرکزشون روی 4G موبایل هست و با اکثر گوشیها و مودمهای در دسترس مردمشون میتونند استفاده کنند سرعت سند و رسیو معمولشون چقدره؟ استانداردش که LTE Cat6 300/50 Mbps هست که این اسمیه ولی در همین حدود باید باشه.تو ایران هم بهتر نیست که حداقل به سرعت معمول 4G برسند و همه کشور تحت پوشش قرار بگیره و مردم ما هم از تکنولوژی روز با کیفیت برخوردار بشن.یه جا هم خونده بودم هنوز 5G نیومده قولش رو داده بودند.خوب همین رو فعلن تجهیز کنند و استیبلش کنند در حد نرمال و استاندارد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته ببخشید این پست رو عجولانه گذاشتم لطف اینجاست که ما در بعضی مناطق از دنیا عقب نیستیم
Last edited by xxx1360; 26-07-2016 at 23:39.
پینگ هیچ ربطی به فرکانس نداره من با جفت 1800 و 2600 پینگم یکیه , حتی وقتی یه جا میرم یه خونه سیگنال دارم با -85 RSSI پینگم همونه که با 4 خونه آنتن با -69 دارم چون 4G هست ولی تو 3G پینگ خیلی ربط به سیگنال داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)