تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2266 از 4105 اولاول ... 1266176621662216225622622263226422652266226722682269227022762316236627663266 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,651 به 22,660 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه prance666's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

نه آقا از همین امروز اینطوری شده ! انقدر عصبانیم که همش غلط مینویسم ! ))) حتی تو سایت پلیس هم هنوز آپدیتش نکردن !
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    منتها اون کسی که اونجا نشسته بود گفت با قانون جدید حتی بیماری و از کار افتادگی هم اگه زیر 70 باشه برسی نمیشه ! به نظرم یه کم بو دار میاد ولی خیلی آدم ... ایه اگه به دروغ این حرفو زده باشه واسه رد کردن و دست به سر کردن مردم !!
    این سایت تاریخ خبر رو روز 27 خرداد زدن الان 1 تیر هست 5 روز گذشته و هیچ سایت رسمی من جمله نظام وظیفه همچین خبری رو درج نکردن مگه میشه شما یه پلیس +10 دیگه هم صحبت کن

2. این کاربر از prance666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مشاور خدمت سربازی
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

این سایت تاریخ خبر رو روز 27 خرداد زدن الان 1 تیر هست 5 روز گذشته و هیچ سایت رسمی من جمله نظام وظیفه همچین خبری رو درج نکردن مگه میشه شما یه پلیس +10 دیگه هم صحبت کن
    این قانون برای پسرهای داخل کشور نیس
    اینا برای اونایی هستش که توی خارج از ایران زندگی میکنن

4. این کاربر از meysam1321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مشاور خدمت سربازی
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

واسه فاصله های زیادم همین قدره؟ من 1250 کیلومتر فاصله دارم
    مرخصی برای افراد عادی در سال 30 روز هست (جمعه ها و روزهای تعطیل، تعطیل هست و جزو مرخصی حساب نمیشه)
    برای هر 100 کیلومتر، یک روز اضافه برای کل خدمت هست. (برای شما میشه 12 روز مرخصی بیشتر هست، برای 21 ماه)

6. این کاربر از meysam1321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

نه دیگه وقتی هم اونجا نوشته هم اون دفتر میگه اینجا نوشته از این تاریخ دیگه اینطوریه یعنی درسته حتما ! منتها مملکت ... استغفرالله ! ))) نمیدونم هنوز قانون اینکه پدر زیر سن معافیت باشه ولی بیمار و نیازمند مراقبت باشه قاوننوش هنوز هست یا به قول اون دفتره برداشته شده قانونش جدیدا !! گرنه واسه من مهمم نبود خیلی چون بابام 60 سالشه اون 65 سالم باز شامل من نمیشد !! حالا بکنن 100 اصلا فرقی به حال من نمیکنه ! مساله اون تبصره ی زیرشه که میترسم برداشته باشن اونم اونطور که یارو گفت !

8. این کاربر از Mr.foad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه karimz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    فعال انجمن حقوق بشر

پيش فرض

نگران از دست دادن بازیهای جام نباشین اکثر پادگانها تی وی و گاهی ال سی دی تو آسایشگاه دارن و میزارن سربازا بازی های جام جهانیو نگاه کنن البته بازی های ساعات بامدادی رو نه دیگه

داره خودمونی میشه bahman-v's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

آقااا ما رفتیم پدافند سمنان و برگشتیمم
    آخر دنیاست یعنی
    جیره هم که قربونش برم
    یه دست لباس یه دست پوتین یه واکس یه فرچه کوچیک یه کمربند و یه صابون و دیگر هیچ
    یعنی برن بمیییرن!
    تا جمعه ساعت 19 مرخصی دادن
    الان من نمیدونم جمعه برم اصن باید کجا برمم ؟؟ پیش کی برم !! کجا بخوااابم

دما هوا هم +50 !!
    آخ انداختيمون ياد دوران نظامي گري

نه سوری نیس؛ فقط فرمانده از این تنبیهات استفاده نمیکنه
    به جاش همون که شما گفتین تنبیه نگهبانی می نویسه.

در ضمن
    در قانون برا سرباز آموزشی "اضافه خدمت" نداریم
    اسمشو عوض کرده اند، وقتی به یه نفر تنبیهی بازداشت یا بازداشت در یگان میدن، به ازای هر روز، 2 روز اضافه خدمت باید بکنی.
    بازداشت (میری بازداشتگاه) ولی بازداشت در یگان، توی یگان حضور داری،ولی بهت غایب میزنن (نه هست)، پس 2 روز اضافه میخوری.
    در کل تا یک ماه میتونن بهت اضافه بزنن و تنها اضافه ای هست که بخشیده نمیشه هیچ وقت (البته تو ایران هیچ وقت نداریم، با بند پ هر کاری میشه کرد)
    دادا مگه من گفتم يا تو صحبتام بوده كه برا سرباز آموزشي اضافه خدمت داريم؟؟؟

در ضمن بازداشتگاه هم بستگي به پادگانش داره . بعضي ها اصلا ندارن.

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

عاقا نخوایم مسئولیت قبول کنیم باید کی رو ببینیم ؟؟؟؟؟؟؟

ایا فردی که لیسانسه مسئول دستشوییش میکنن ؟؟؟؟

و نظرتون درباره عجب شیر چیه ؟ چطوره ؟ کسی بوده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

امروز رفتیم 01 لباس هارو دادن گفتن برید 5 صبح شنبه بیاید

قرار بر این شد که هفته اول پادگان بمونیم از هفته بعدی توی ماه رمضون ساعت 2 ظهر روز برگ میریم خونه و بعد از ماه رمضون ساعت 4

به این میگن یک هتل چند ستاره

13. 3 کاربر از soheil021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

فرمانده مرزبانی ناجا با اشاره به آخرین تصمیمات اتخاذ شده در خصوص افزایش حقوق سربازان، از افزایش ۵۰ درصدی حقوق سربازان تا ماه آینده خبر داد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، سردار حسین ذوالفقاری در جمع خبرنگاران با اشاره به وضعیت موجود در مرزهای غربی اظهار داشت: درحال حاضر هیچگونه ناامنی در مناطق مرزی غرب کشور وجود ندارد و تمام تحرکات احتمالی گروهک‌های تروریستی توسط دستگاه‌های امنیتی نظامی و انتظامی مورد رصد لحظه‌ای قرار می‌گیرد و ما بر این مناطق اشراف کامل داریم و تاکنون هیچ گونه تحرکی را شاهد نبودیم.

وی با تأکید براینکه درحال حاضر مشکلی برای تردد زائران عتبات وعالیات در مرزهای غربی کشور وجود ندارد، گفت: با وجود آنکه مرزهای غربی مشکلی ندارد ولی اعزام زائران منوط به تصمیمات سازمان حج و زیارت است.

فرمانده مرزبانی ناجا همچنین با اشاره به پیگیری طرح مانیتورینگ ملی در مرزبانی گفت: این طرح یک طرح گسترده است که خوشبختانه امروز با همکاری وزارت ارتباطات و شرکت مخابرات بخش عمده‌ای از آن در جنوب شرق کشور نهایی شده و با استفاده از این طرح انتقال دیتا به مرکز به صورت امن انجام خواهد گرفت.

سردار ذوالفقاری در ادامه به مسئله قاچاق اصلحه اشاره کرد و افزود: سال گذشته در موضع قاچاق اسلحه شاهد افزایش کشفیات در مرزها بودیم و امسال نیز افزایش کشفیات اسلحه قاچاق در مرزها 28 درصد افزایش داشته و عمده سلاح‌های کشف شده سلاح‌های شکاری است.

وی درخصوص جزئیات حادثه گروگانگیری مرزبانان و آخرین وضعیت گروه بان دانایی فر خاطرنشان کرد: در خصوص زنده بودن یا شهادت گروهبان دانایی‌فر با توجه به دلایل و قرائن موجود نمی‌توانیم مدعی شویم که وی به شهادت رسیده است و در موضوع پناهندگی وی نیز هیچ دلیل و مدرک خاصی وجود ندارد. همچنین ما این موضوع را از مسیر دیپلماسی و در جریان دیدار وزیر کشور با مقامات پاکستانی پیگیری می‌کینم.

وی در ادامه در خصوص مشکلات معیشتی مرزبانان گفت: پرداخت حقوق و مزایا به کارکنان و مرزبانان کشور تابع مقررات است اما خوشبختانه وضعیت فوق العاده مأموران مرزبانی نسبت به سه سال گذشته بهتر بوده و حق فوق العاده این مأموران دو برابر افزایش داشته است.

وی ادامه داد: همچنین برای مرزبانانی که در استان سیاستان و بلوچستان خدمت می‌کنند 5 روز فوق العاده مأموریت به حقوق آنها اضافه شده و در جریان تصمیماتی که اخیرا اتخاذ شده است بناست تا حقوق سربازان شاغل در مرزبانی از ماه آینده 50 درصد افزایش یابد.

15. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مشاور خدمت سربازی
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

عاقا نخوایم مسئولیت قبول کنیم باید کی رو ببینیم ؟؟؟؟؟؟؟

ایا فردی که لیسانسه مسئول دستشوییش میکنن ؟؟؟؟

و نظرتون درباره عجب شیر چیه ؟ چطوره ؟ کسی بوده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    از زمان شاه اسمش روشه، "اجباری" ؛ پس مجبوری قبول کنی.

وقتی کل گروهان لیسانس هستش، باید دو سه نفر از این لیسانس ها مسئول سرویس باشن دیگه!!!

من عجب شیر بودم
    گردان 033 (دانشگاهی ها)، گروهان 1

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 33 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 33 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •