پلکانی ینی اینکه بخش بخش محاسبه میشه. مثلاً 40 گیگ میشه: 5*3600+5*2800+10*2400+20*2000 ...
تازه از 40 گیگ که رد کنی هر گیگش 1600 حساب میشه. مثلا واسه 50، یه 10*1600 میاد رو جمع بالا
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
پلکانی ینی اینکه بخش بخش محاسبه میشه. مثلاً 40 گیگ میشه: 5*3600+5*2800+10*2400+20*2000 ...
تازه از 40 گیگ که رد کنی هر گیگش 1600 حساب میشه. مثلا واسه 50، یه 10*1600 میاد رو جمع بالا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واقعا چقدر دزد هستن بنده یک سرویس داشتم با 4 گیگ حجم تغییر سرویس دادم به یک سرویس دیگه مابه تفاوتشم پرداخت کردم برداشته 2 گیگ هم از حجم من کم کرده بابا منکه این 4 گیگ رو خودم بعد از اتمام ترافیک شارژ کرده بودم چرا از ترافیک من کم کرده!!! این اگه اسمش دزدی نیست پس چیه؟
چون شما مثلا 2 گیگ در ماه 2 ماهه داشتی عوض کردی رو هم 4 گیگ شده و از 60 روز 30 روز داشتی!
سلام دوستان
من از طریق سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ثبت نام کردم و یک سرویس خریدم الان تو پنل این پیام اومده
"عدم تایید از مخابرات به دلیل :ردیف یا طبقه یا اتصالی مورد نظر یافت نشد"
کسی میدونه ینی چی ؟!
خیر دوست عزیز من کی گفتم دوماهه بوده سرویس من 1 ماه بود و 13 روزش باقی مونده بود که با یک سرویس دیگه تغییر دادم از حجم من 2 گیگ کم کرد و مابه تقاوت هم پرداخت شد و تغییر سرویس داده شد من تماس هم گرفتم 1544 گفتند مشکل سیستمی بوده شاید برگشت داده شد
دو تا احتمال داره یا خط تلفن شما داخل pcm هست و قابل رانژه نیست و یا پورت اون مرکز پر هست.
دوستان برای شما هم هنوض سرعت دانلود شبانه از سرور های داخلی پایین؟
سلام
پورتی که به شما اختصاصی داده شده اشتباه هست،مخابرات برگشت زده باید پورت جدید تخصیص بدهند ارسال کنند مخابرات
آقا این سرعت دانلود شبانه که سرور داخلیش داغانه . چند تا دانلود همزمان که میزارم به زور میرسه به ۴۰۰ !!!! چرااااااا ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)