سلام لطف دارین.
بله 10 کیفیتی تره.
کلا تکنولوژس شلو یا اسلیم فرق میکنه.نمیشه با هم مقایسه بشن. نوع ساختار طراحیشون متفاوته.پارامتر ها متفاوته.اندازه باکس و..
همین rsfree رو من داخل باکس گذاشتم (ساب محمد کلیر) عالی شده بود.کلا فری ایر معنا نداره.
سلام لطف دارین.
بله 10 کیفیتی تره.
کلا تکنولوژس شلو یا اسلیم فرق میکنه.نمیشه با هم مقایسه بشن. نوع ساختار طراحیشون متفاوته.پارامتر ها متفاوته.اندازه باکس و..
همین rsfree رو من داخل باکس گذاشتم (ساب محمد کلیر) عالی شده بود.کلا فری ایر معنا نداره.
سلام به نظر من حیفه اینقدر بودجه میخواین خرج کنید سر اخر یه سیستم بی کیفیت ببندید شما با آقا حمید مشورت کن hamidr15 راهنماییتون میکنن
اگه بازم اسرار دارین که پایونیر ببندید آمپلی d9605 پایونیر ببندید که ۵ کانال هستش برای دو جفت باند و یه ساب کافیه پخش هم xb100 سونی بردارین
بله قربان...
پخش مهم ترین قسمت سیستم صوتی هست.
اگر بخواهید سیستم صوتی اصولی جمع بشه باید این کارها رو انجام بدید...
شرط اول که پیش نیاز هست: بــرق و تغذیه ی مناسب + اکسسوری با کیفیت
اگر سیستم صوتی این شرط رو نداشته باشه، استفاده از قطعات میلیونی زیر سؤال میره... صدا به طور کلی حیف میشه.
به عقیده ی بنده نمیشه سهم و یا درصد مشخصی برای هر یک از قطعات قائل شد. ولی به ترتیب اهمیت:
1) پخش
2) آمپ
3) اسپیکر و ساب
اسپیکر و ساب مثل ساز می مونن، آمپ مثل نوازنده و هدیونیت دقیقاً رهبر ارکستر هست.
فرمان اصلی موسیقی از جانب هدیونیت صادر میشه و توسط آمپ دچار رنگ و جلا، یا شاید هم خبط و بلا میشه و سپس به اسپیکر می رسه تا نواخته بشه.
صدا هر چقدر Source و منبع بهتری داشته باشه، دلنشین تر و شنیدنی تر هست. به همین دلیل هدیونیت مهم ترین نقش رو در لذت بردن از موسیقی بازی می کنه.
سلام دوست عزیز
قطعاً این پخش رقیب سونی هست و خیلی ها به X100 ترجیحش میدن. مخصوصاً کسانی که به آلپاین وفادار هستند و صداشو دوست دارند. چون سبک خاص خودش رو داره.
به نظرم نمیشه از لحاظ فنی مقایسه شون کرد، بلکه سلایق در انتخاب هر کدام دخیل هستند.
چون از لحاظ فنی و مشخصات روی کاغذ خیلی تفاوت ندارند.
خیلی خوب میشه یه نفر تست کنه و نتیجه رو هم به ما بگه.
اما چیزی که سلیقه رو جهت دهی می کنه تا آلپاین بخریم یا سونی، دیدگاه ما نسبت به صداست. قطعاً سونی بی رنگ تر هست و آلپاین Colorful و رنگارنگ.
شما به ین دقت کنید که چه سبکی از صدا رو می پسندید...
Last edited by AmirELX; 11-10-2017 at 22:16.
سلام
ابتدا بفرمائید ماشینتون چی هست؟
پخش دارید یا خیر؟
تک استیج گوش میکنید یا دو استیج(روی طاقچه هم درایور نصب بشه یا خیر؟)
دوستان قصد دارم ۱۳۷ رو بفروشم و بجاش یدونه x9006 کنوود بخرم.
نظرتون چی هست؟چه تغییراتی توصدا بوجود خواهد امد؟
سیستم هم h236p+sr4 هست.
به نظر من صداتون خیلی بهتر میشه. مخصوصاً های رنج و دقت بیس.
9006 صدای فلت و رنگ آمیزی اندکی داره.
آمپ تون هم برد و قطعات خوبی داره و کامپ ها تون هم خوش صدا هستند.
شک نکنید که 9006 یه حرکت رو به جلو محسوب میشه.
سلام اقا حمید. دوستمون میخواستن دو جفت 6975 استفاده کنن. فکر نمیکنم تو فکر دو استیجی باشن
من واقعاً تاسف می خوردم از سلایق بسیار بد کاربران در زمینه ی سیستم های صوتی.
6975 که متعلق به اوایل دهه ی 90 میلادی هست، چرا هنوز در ایران طالب و خریدار داره؟
من صحنه هایی در سیستم های صوتی دیدم که واقعاً عرق شرم رو پیشونیم نشسته.
باورتون میشه که یه نفر پخش DEX-P99 رو با دو جفت 6975 روی طاقچه نصب کرده بود!؟!!
دانش کاربران و نصب در کشور ما، با استاندارد های روز دنیا فرسنگ ها فاصله داره.
کاش این همه اتلاف وقت و هزینه جهت دهی بشه و کاربران عزیز، از چند برند مطرح و با کیفیت استفاده کنند.
متاسفانه علاقه به شنیدن سر و صدا و بوم بومی که بیشتر ماشین بغلی و آدمای کوچه خیابان بشنون و اذیت بشن و در انتها سردرد بگیری بیشتره تا صدای با کیفیت و جزییات بالا ...
منم زیاد دیدم اتفاقا کنوود و پایونیر رو همه رو 718 و 6975 میشناسن نه حتی مدل های دیگه ....![]()
سلام..امیر جان...
در ادامه صحبت شما من یک هیوندای جنسیس کوپه دیدم طاقچه عقب 6975 بسته بود....
راستی امیرجان به نظر توی یک سیستم با اسپیکرهای فابریکی اعم از پراید تا ال 90 و.... که اسپیکرهای معمولا فول رنج از 4 اینچی تا 6.5 اینچی دارند معمولا طبق تجربه شما کدام پخش با این اسپیکر صدای بهتری میدهد....سونی یا کنوودیا کلاریون.الپاین و.....
هم اکنون 55 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 55 مهمان)