تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2266 از 2403 اولاول ... 12661766216622162256226222632264226522662267226822692270227623162366 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,651 به 22,660 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

آخر فروم باز Angel Of Darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Dark Corners of The Earth

پيش فرض

من چند روزه یه مشگل عجیب دارم رو 8888 پینگ بین 60 تا 150 هست اصلا تایم اوت هم ندارم اما رو 4 بازی مختلف به 3 تاش رو pc و یکیش اندروید به طرز عجیبی پینگ بالا و پایین میکنه و ناپایداره
    DARK SOULS II Scholar of the First Sin
    Guild Wars 2
    Diablo 3
    Legion of Heroes
    کسی مشگل منو داره ؟
    Last edited by Angel Of Darkness; 22-04-2015 at 12:57.

2. این کاربر از Angel Of Darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز supermax15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

اندیشه از دیشب خوب شده و ب حالت عادی برگشت سرعت دانلود

4. این کاربر از supermax15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

این سرویس جدبد نامحدود به اسم "محدودیت انتخابی" چیه؟ فرقش چیه با معمولی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

یعنی خوشم میاد اندیشه همه چیش دردسره حتی جمع آوری.یه هفتس رفتم جمع آوری کردم هنوز قطع نشده.زنگ زدم میگم چی شد میگه یادمون نبود داریم سیستمامونو عوض میکنیم باید به مخابرات اطلاع بدیم که براتون قطع کنن.یعنی چندتا هویج نشوندن اونجا هیچی سرشون نمیشه فقط بلدن رنگ لاکشونو با رنگ مانتوشون ست کنن.جالبه وسط هفته زنگ زده بودم پیگیری کردم جلبکی که اونجا بود همینم نمیدونست.الان 7 8 روزه درگیرم فقط جمع کنن!!!

7. 4 کاربر از manishabanzadeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز light's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

یعنی خوشم میاد اندیشه همه چیش دردسره حتی جمع آوری.یه هفتس رفتم جمع آوری کردم هنوز قطع نشده.زنگ زدم میگم چی شد میگه یادمون نبود داریم سیستمامونو عوض میکنیم باید به مخابرات اطلاع بدیم که براتون قطع کنن.یعنی چندتا هویج نشوندن اونجا هیچی سرشون نمیشه فقط بلدن رنگ لاکشونو با رنگ مانتوشون ست کنن.جالبه وسط هفته زنگ زده بودم پیگیری کردم جلبکی که اونجا بود همینم نمیدونست.الان 7 8 روزه درگیرم فقط جمع کنن!!!
    کار 1 2 ساعته رو میکشن به 1 هفته

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

سلام دوست عزیز این ایراد ربطی به اندیشه نداشت
    من واسه دوستم می خواستم تعویض بوخت بدم عید بود رفتم درخواست دادم تازه 3 روزه اوکی شده اینطور که گفتن یه سیستمی هست به نام الکا مال خود مخابرات که مربوط به( جمع آوری و ثبت نام و تعویض بوخت می شه و...) واسه یه آپدیت 1 ماهه قطعش کردند هی می گفتن امروز فردا تازه الان 3 روز وصل شده و کارم تازه انجام شد
    به هرحال ربطی به اندیشه نداره حجم کارا زیاد بود انیاشته شد و پروندتون اون زیرمیرا داشت خاک می خورد

پروفشنال G.D.ragon.Ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

این سرویس جدبد نامحدود به اسم "محدودیت انتخابی" چیه؟ فرقش چیه با معمولی؟
    فرقش اینه که هر موقع بخواید می تونید خودتون حجم تضمین شده رو فعال کنید و بصورت پیشفرض فعال نیست تا بیخودی حجم تضمین شدتون بخاطر وبگردی و... کم بشه. مثلآ 16 گیگ تضمین شده رو بصورت 4 تا بسته هدیه 4 گیگی دراختیارتون میزارن تا هر زمان خواستید, ازشون استفاده کنید. ایده ال نیست ولی از روزانه و ماهانه بهتره
    Last edited by G.D.ragon.Ir; 24-04-2015 at 06:28.

11. این کاربر از G.D.ragon.Ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام دوست عزیز این ایراد ربطی به اندیشه نداشت
    من واسه دوستم می خواستم تعویض بوخت بدم عید بود رفتم درخواست دادم تازه 3 روزه اوکی شده اینطور که گفتن یه سیستمی هست به نام الکا مال خود مخابرات که مربوط به( جمع آوری و ثبت نام و تعویض بوخت می شه و...) واسه یه آپدیت 1 ماهه قطعش کردند هی می گفتن امروز فردا تازه الان 3 روز وصل شده و کارم تازه انجام شد
    به هرحال ربطی به اندیشه نداره حجم کارا زیاد بود انیاشته شد و پروندتون اون زیرمیرا داشت خاک می خورد
    اتفاقا شما خبر نداری.کاملا این موضوع به گاگول بودن اندیشه ربط داره و این که چیکار باید بکنن رو نمیدونستن و مدیرشون میدونس.اینا نرم افزارشون برا جمع آوری کار نمیکنه واسه همین تغییرات و باید به نماینده مخابرات خبر بدن جمع آوری رو نه اینکه از تو نرم افزارشون درخواست رو بفرستن.اما چون خنگ تشریف دارن این رو نمیدونستن و من رو یک هفته معطل کردن.وگرنه جمع آوری یک روز طول میکشه.شما خبر نداری

13. 2 کاربر از manishabanzadeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

اتفاقا شما خبر نداری.کاملا این موضوع به گاگول بودن اندیشه ربط داره و این که چیکار باید بکنن رو نمیدونستن و مدیرشون میدونس.اینا نرم افزارشون برا جمع آوری کار نمیکنه واسه همین تغییرات و باید به نماینده مخابرات خبر بدن جمع آوری رو نه اینکه از تو نرم افزارشون درخواست رو بفرستن.اما چون خنگ تشریف دارن این رو نمیدونستن و من رو یک هفته معطل کردن.وگرنه جمع آوری یک روز طول میکشه.شما خبر نداری
    به هر حال تا اونجا که ما می دونیم نرم افزار الکا رو مخابرات نصب می کنه و واسه هربخش جدا هست اگه دوستی داری که امور مشترکین داره بپرسی اونا هم الکا دارن من که پرسیده بودم الکا لایزر و پیشگامان که مال اندیشه هست وصل بود فقط الکا خود اندیشه قطع بود از سمت مخابرات

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام دوستان.یه سوال داشتم که البته خودم میدونم دقیقا به این بخش مربوط نمیشه با این حال گفتم شاید بتونین کمکم کنین.
    من از طریق وایرلس وصل میشم به اینترنت و اتصالم مدام قطع و وصل میشه( هر چند دقیقه به چند دقیقه) در حالی که وقتی از طریق کابل lan وصل میشم قطعی ندارم( پس قاعدتا مشکل از اندیشه نیست). کسی تجربه مشابه داشته؟ میدونه باید چکار کنم؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •