تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2266 از 2376 اولاول ... 12661766216622162256226222632264226522662267226822692270227623162366 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,651 به 22,660 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز vahid78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

ناصر حجازی :شرایط لیدر شدن یعنی تحصيلات پايين، هيکل درشت، تن صداي بلند و قدرت ضرب و شتم

ناصر حجازی گفت : يک ليدر با روزي 2ساعت فحاشي درآمدي به مراتب بالاتر از يک مهندس تحصيلکرده دارد.
    قسمتی از مصاحبه ناصر حجازی با خبرگزاری برنا را مطالعه نمایید :
    حجازي در خصوص مسائل پيرامون ليدرهاي استقلال افزود: "متاسفانه برخي از افراد که در زمان فوتبال شان حرفي براي گفتن نداشتند براي مطرح شدن پولهاي کثيف را وارد فوتبال کرده و آن را ميان جوانان خام تقسيم کردند. امروزه درآمد يک ليدر برابر با مهندسي است که 16سال تحصيل کرده و روزي 10ساعت کار مفيد انجام مي دهد اما يک ليدر با روزي 2ساعت فحاشي درآمدي به مراتب بالاتر از يک مهندس تحصيلکرده دارد. ضمن اينکه براي ليدرشدن شرايط به مراتب راحت تر است. تحصيلات پايين، هيکل درشت، تن صداي بلند و قدرت ضرب و شتم از جمله شرايط ليدر شدن است."
    وي خاطر نشان کرد: "2 تن از ليدرهايي که در طرح جمع آوري اراذل اوباش توسط نيروي انتظامي به مدت 40روز بازداشت شده بودند از يک مربي فوتبال به عنوان بامعرفت ترين فوتبال ايران ياد مي کنند چرا که در زمان بازداشت شان اين مربي بامعرفت با منزل شان تماس گرفته و ضمن دلداري دادن به خانواده آنها اعلام کرده که اگر به پول نياز داريد سريعاً مبلغ مورد نظرتان را به درب منزل بفرستم. مشخص است که اين مربيان با معرفت جلوه خوبي پيدا مي کنند اما فردي نظير من که اجازه ورود ليدرها را به رختکن و هتل محل اقامت بازيکنان نمي دادم آدم بدي هستم."
    سرمربي اسبق استقلال خاطرنشان کرد:"مگر بارسلونا، منچستريونايتد و رئال مادريد ليدر دارند؟ آنها داراي کانون هواداران هستند که از طريق باشگاه حمايت مالي و معنوي انجام مي دهند. ولي اينجا همه چيز برعکس است. هوادار از باشگاه پول مي خواهد و با فحاشي اصل معنويت را زير سوال مي برد."

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

به نظر من مربی مثل جلالی نمیتونه تو استقلال موفق باشه. جلالی خیلی مربی خوبیه ولی نمیتونه حاشیه رو جمع کنه. جلالی از اون تیپ مربی هاست که باید یه فضای آرومی براش مهیا باشه تا کارشو خوب انجام بده. فکر نکنم بتونه تو فضای پرتلاطم و پراز حاشیه تیمهایی مثل استقلال و پرسپولیس کار کنه.

آخر فروم باز s_paliz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

قلعه‌نویی در مورد اینکه واعظ آشتیانی گفته است لمپنیسم باید از استقلال پاک شود گفت: بهتر است در این مورد از واعظ بپرسید من چیزی نمی‌دانم.

این مرتیکه احمق چطور به خودش جرات میده اینجوری حرف بزنه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

یه مطلب پیدا کردم خیلی قشنگ بود گفتم بزارم اینجا

مقایسه استقلال با افسانه جومونگ

ژنرال قلعه نویی : او نقش ژنرال جومونگ را در استقلال بازی میکرد وی که بسیار محبوب بود و هواداران (امپراطور) را به عنوان حامی خود میدید . نماد ژنرال (پرنده سه پا ) را با خود یدک میکشید و به سرعت به موفقیت دست یافت و توانست در اولین موفقیت قهرمان جام حذفی شود (کشف معدن نمک)و پس از ان نیز قهرمان لیگ شد (ساخت شمشیر فولادی) او که مرد شکست ناپذیر در برابر پرسپولیس (هان) لقب گرفته بود در استانه ی شگست پرسپولیس (هان) بود اما به یک اشتباه عجولانه (تعویض علیزاده)باعث شد تا بازی( جنگ در برابر هان) مساوی تمام بشه از انجا بود که بحران شروع شد (زخمی شدن امپراطور) اما او قهرمان شد (رهایی پناهنده ها) حالا او رفته تا با تیمی جدید (ارتش دامول) روزی به ورزشگاه ازادی( بویو ) بازگردد و استقلال را شکست دهد

فتح الله زاده: او نقش بانو یو می یول را بازی کرد وی که ابتدا با قلعه نویی (جومونگ) مخالف بود و سعی داشت تا حجازی (یونگ پو) را به سمت سرمربی (ولیعهد) انتخاب کند ولی اخر به اشتباهش پی برد و پس از ترک استقلال (بویو)به فدراسیون(گیه رو) رفت و حامی قلعه نویی(جومونگ) شد و روزی به وی میپیوندد.

اشتیانی:او نقش بانو مااورینگ را بازی کرد او که با حمایت زریبافان(ملکه) و پس از برکناری فتح الله زاده(یومی یول) به استقلال (بویو) امده بود در عمل قدرت فتح الله راده(یو می یول) را نداشت او هیچ وقت علنا از قلعه نویی (جومونگ) انتقاد نکرد اما همیشه به دنبال مربی خارجی(تسو) بود

کادر فنی: مرفاوی(ماری)و طیری (هیوپ بو ) و فکری (اویی) که هیچ وقت قلعه نویی (جومونگ) را رها نکردند و حالا با او از استقلال (بویو) رفتند

و برنده ی این بازیها فقط قلعه نویی (جومونگ) است
    او رفت اما با افتخار رفت و همه او را از یاد نخواهند برد منجی استقلال روزی باز خواهد گشت

حمیدرضا خواجه

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

اسامی شاهدان مایلی کهن علیه کریمی به کمیته انضباطی اعلام شد

اسامی شاهدان معرفی شده از سوی محمدمایلی کهن در پرونده شکایت از فیروز کریمی منتشر شد.
    به گزارش خبرنگار مهر، بدنبال شکایت محمد مایلی کهن از فیروز کریمی مبنی بر اینکه کریمی یکی از عوامل ترویج دوپینگ در فوتبال کشور است ، وی در جلسه کمیته انضباطی اعلام کرد می تواند مستندات و اسامی شاهدانی که صحت گفته های وی را تایید می کنند را به کمیته انضباطی معرفی کند.
    برهمین اساس مایلی کهن فهرستی 7 نفره از شاهدان مورد نظر را در اختیار کمیته انضباطی قرار داده است که اسامی این نفرات به این شرح است :
    محمد مومنی ، مهرداد میناوند ، اشکان نامداری ، علی علیزاده ، فرهاد مجیدی ، مجید نوروزی ، داریوش رضائیان.
    مایلی کهن در نشست خبری از فیروز کریمی به عنوان یکی از عوامل دوپینگ در فوتبال نام برد که بازیکنان تیمش را به استفاده از مواد نیروزا تشویق می کند.
    عصر امروز(چهارشنبه) محمد مومنی و مهرداد میناوند دو تن از شاهدان محمد مایلی کهن در کمیته انضباطی حاضر شدند و اظهارات خود را با مجتبی شریفی رئیس کمیته انضباطی و اعضای این کمیته در میان گذاشتند.
    قرار است دیگر شاهدان معرفی شده به کمیته انضباطی ظرف روزهای آینده در این کمیته حاضر شوند.

a

اگه نباشه جاش خالی می مونه tsjaleb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

به نظر من مربی مثل جلالی نمیتونه تو استقلال موفق باشه. جلالی خیلی مربی خوبیه ولی نمیتونه حاشیه رو جمع کنه. جلالی از اون تیپ مربی هاست که باید یه فضای آرومی براش مهیا باشه تا کارشو خوب انجام بده. فکر نکنم بتونه تو فضای پرتلاطم و پراز حاشیه تیمهایی مثل استقلال و پرسپولیس کار کنه.
    البته جلالی درکل کم حاشیه است و خیلی از مسایل که به خاطر قلعه نویی مطرح شد و حاشیه های بزرگی بود رو نداره.و اکثرا قبولش دارن.میمونه یه سری حاشیه هایی که بازیکن ها درست میکنن که فکر می کنم از پسشون بربیاد و البته میریت نقش مهمتری در این موارد داره .ولی از نظر فنی تیم رو راه می اندازه ....

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

حرفهاي جالب فكري درباره اتفاقات اخير باشگاه استقلال / براي قلعه نويي تيم هست، ماهم از استقلال مي رويم

استعفاي ناگهاني امير قلعه نويي همه نگاهها را به سوي اين تيم معطوف کرده است. در اين بين از باشگاه استقلال خبر مي رسد که قرار است دستياران قلعه نويي تا زمان انتخاب سرمربي جديد کار بستن تيم فصل آينده را برعهده بگيرند. محمود فکري دستيار دوم قلعه نويي در استقلال يکي از کساني است که گفته مي شود اين وظيفه را برعهده دارد. کاپيتان سابق اين تيم در اين باره گفت:"هنوز کسي به من چيزي نگفته است اما به احتمال زيادما هم با جدايي قلعه نويي از اين تيم مي رويم"
    محمود فکري درباره اتفاقات اخير باشگاه استقلال حرفهاي جالبي به زبان آورده که به شرح زير است:
    *آقاي فکري چرا استقلال از ليگ قهرمانان حذف شد؟
    شايد يکي از مهمترين دلايلي که باعث شد که نتيجه نگيريم عدم تمرکز بچه ها بود . متاسفانه مسائل حاشيه اي که بوجود آمده بود روي کار بچه ها تاثير گذاشت و ما با آنکه بازي خوبي انجام داديم اما در نتيجه گيري موفق نبوديم.
    *استقلال استحقاق صعود راداشت؟
    -بله ما حداقل هرسه بازي خانگي مان را مي توانستيم ببريم و الان با 9 امتياز صعود کنيم که متاسفانه اين اتفاق نيفتاد.
    *منظورتان از مسائل حاشيه اي چيست؟
    -منظورم همين اتفاقات اخير بود . شعارهايي که تماشگران مي دادند، رفتن قلعه نويي و راه ندادن تماشاگران به تمرين و...
    * اما تيم شما کادر فني با تجربه اي داشت که با حواشي اين تيم کاملا آشنا بود ،چرا نتوانستيد با حواشي مقابله کنيد؟
    -اين مشکلات اتفاقي نبود که ظرف چندين هفته يا چند ماه بوجود بيايد که ما بخواهيم از آنها جلوگيري کنيم.
    *و کار به اينجا رسيد که امير قلعه نويي استعفا بدهد؟
    -به هر حال نمي شود گفت استعفا چون بازيها تمام شده بود . ايشان فقط خداحافظي کردند .
    *گفته مي شود دستياران ايشان از جمله شما از اين پس کارهاي تيم از جمله جذب بازيکن را انجام خواهيد داد،آيا اين موضوع صحت دارد؟
    - هنوز کسي با من دراين رابطه حرفي نزده اما به احتمال فراوان ماهم پس از جدايي قلعه نويي از استقلال مي رويم.
    *آيا شما معتقديد که دستهايي براي جداکردن قلعه نويي از استقلال درکار بوده است؟
    -فکر نمي کنم دستهاي پشت پرده اي در کار بوده و يا برنامه ريزي قبلي شده باشد. به نظر من الان زمان خوبي براي چنين برخوردهايي که انجام شد نبود.اگر قرار بود چنين برخوردي بشود بايد زودتر اقدام مي شد. معتقدم قضيه اينگونه نبوده که آقاي قلعه نويي گروهي ليدرها و تماشاگران را عليه کسي تحريک بکند.آقاي قلعه نويي و اقاي واعظ هم مي توانستند در محيطي بهتر باهم کنار بيايند . الان هم براي قلعه نويي تيم هست و هم براي استقلال مربي پيدا مي شود اما کسي که در اين ميان ضرر مي کنند مردمي هستند که قلبشان را براي اين تيم مي گذارند.وقتي تيم نتيجه نمي گيرد آنها هستند که عذاب مي کشند.آقايان بايد بدور از منيت ها به فکر مردم باشند.
    *حالا به نظرتان کار مربي جديد در استقلال دشوار نيست،چون بايد تيم قهرمان را تحويل بگيرد ؟!
    -آقاي قلعه نويي سال ها براي استقلال بازي و مربيگري کرده و خيلي خوب به زواياي اين تيم آشنا است. او بهتر از هرکسي مي تواند اين تيم را هدايت کند اما متاسفانه اختلافات و تفکرات کوچک باعث جدايي اوشد .

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

صمد مرفاوی رو حالا اگه فاکتور بگیریم ولی دلیل نمیشه چون فکری مدافع خوبی بود پس مربی خوبی هم هست. یادت نیست شیرین فراز رو فرستاد دسته یک ؟ یا اون طیری اصلا معلوم نیست کیه.... حالا بر فرض که همشون استاد هم باشن ولی وقتی صاحب نظر نیستن چه فایده ای داره ؟ من مطئنم هر چی قلعه نویی میگفته اینا میگفته بله همین درسته.... جرات مخالفت نداشتن.
    منم از لیستم فکری رو فاکتور میگیرم ولی صمد انصافا مربی خوبی بود من هنز هم معتقدم کاد ر فنی استقلال فقط یکی دوتا انالیزور خوب کم داشت
    در مورد جلالی هم واقعا خندم میگره وقتی تصور میکنم روی نیمکت استقلال نشسته باشه
    جلالی همون هفته ی اول با اولین مصاحبه ی حجازی سکته میکنه
    حاشیه های استقلال 100 برابر تیمی مثل فولاده

اگه نباشه جاش خالی می مونه tsjaleb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

صدها ایمیل ارسالی به واعظی آشتیانی
    به پاکسازی ادامه بدهید

بیش از صدها ایمیل ارسالی هواداران واقعی استقلال به مدیرعامل این باشگاه خبر از تحلیلها و حکایتهای متفاوتی بر خلاف اتفاقهای دیروز در ورزشگاه آزادی دارد . واعظی آشتیانی در پاسخ به ایمیل های فراوان هواداران گفت : « کاش می توانستم و فرصت بود به تک تک ایمیل های هواداران پاسخ بدهم اما از همگی این عزیزان تشکر می کنم و اطمینان داشته باشند برای پاکسازی و مبارزه با این لمپن ها یک لحظه هم کوتاه نخواهم آمد.» شما در این بخش به دلیل حجم فراوان ایمیل ها فقط تعدادی از ایمیل های ارسالی را مطالعه می نمایید.در ساعت های آینده تعداد بیشتری از ایمیل ها منشر خواهد شد.

سیدامیرحسین میر قیصری:

بنده به عنوان یک استقلالی اصیل از مواضع شما حمایت می کنم. تا کی باید شاهد نوچه لیدرپروری .... باشیم. آیا فقط آن عده معدود که پشت درب استادیوم بودند استقلالیند. پس فرهنگ استقلالی کجا رفت؟ آقای واعظ تا آخر خط برو .خدا و ما پشت سر شمائیم. برای اولین و آخرین بار تکلیف این آدم ها را روشن کنید حتی به قیت قربانی چند نفر (استقلال بدون اینها هم زنده است)

محمد رضا استقلالی:

سلام دوباره به آقایان استقلالی، آقای واعظ این لمپن ها تازه شروع کردند. مطمئن باشید فصل بعد همه جوره استقلال را تخریب می کنند. از همین حالا محکم بایستید و پاکسازی را انجام بدهید.

سید کاظم از بروجرد:

همه چیز را برای خودشان کرده اند. ما هم از استقلال سهمی داریم. من این لیدرها را به خوبی می شناسم. بنده خودم زندانبان هستم و در زندان های تهران در دوره خدمتم چند تا از لیدرها را به خوبی می شناسم. چرا اینها که بیشترشان سابقه دار هستند باید لیدرهای استقلال باشند.

شهاب از تهران:

آقا من یکسری تصویر گرفتم از لیدرهای اخراجی استقلال که بین جمعیت قائم شده بودند اما مردم را تحریک می کردند.

مرتضی وزیری از تهران:

من با موبایلم کلی تصویر گرفتم از کسانی که مدام به جمعیت خط می دادند. چهره خیلی از اینها آشناست. من در فیلم آبی استقلالی هم آنها را دیدم. اینها از لیدرهای استقلال هستند. عجیب است. مگه این لیدرها زیرنظر باشگاه نیستند

محمود از تهران:

من دیروز در ورزشگاه بودم. باور کنید این شعارها خودجوش نبود. من کلی مدرک دارم. کلی فیلم گرفتم که این فیلم ها را برای دوربین نود فرستادم. باید این اراذل را از استادیوم اخراج کنیم.

حسام زارعی از خیابان آزادی:

ما دیروز به تماشاگرانی استقلالی باختیم. سالها پیش هم یک با در جام باشگاه های آسیا به باران باختیم حالا هم به تماشاگران خودمان. یعنی وقتی خود آقای امیر قلعه نویی می گوید من دارم از استقلال می روم. آن وقت باید مدیرعامل را شعار داد.

حمید گرشاسبی از اهواز:

چرا باشگاه هیچ گونه واکنشی نشان نمی دهد؟ آشتیانی هم به اندازه خودش برای استقلال زحمت کشیده. اینکه نمی شود یک مشت تماشاگر باج خور همه چیز راتحت تاثیر قرار بدهند. یک کاری بکنید.

مجتبی ترجمان از تهران:

به خدا اگر استادیوم نمی آئیم به خاطر همین اوباشهاست. ما اگر لیدر نخواهیم کی را باید ببینیم؟

فروغ شاهسواری از شهرک اکباتان:

من نه طرفدار قلعه نویی هستم و نه طرفدار آشتیانی فقط می خواهم بگویم که استقلال و نامش از هر چیز دیگر مهمتر است. برای چه باید برخی از تماشاگر ها در طول مسابقه دیروز به تنها چیزی که توجه نداشته باشند، حمایت از استقلال است؟

سعید محسنی نژاد از اصفهان:

ما دیروز شانس صعود داشتیم اما شعارهای هواداران بی سیاست استقلال همه چیز را تغییر داد

سعید از قائمشهر:

فاتحه این فوتبال را بخوانید که چند تا لیدر می توانند کل یک ورزشگاه را رهبری کنند. از آقای آشتیانی می خواهیم که مقابل این لمپن ها بایستد.

دکتر پرویز وحیدنیا:

وقتی آقای آشتیانی می گوید استقلال جای لمپن ها نیست باید هم با چنین واکنشی روبرو شوند به ایشان به عنوان یک طرفدار قدیمی استقلال توصیه می کنم مصم باشند و هرگز عقب نشینی نکنند.

رضا بهنیا از تهران:

برای پاک شدن فضای استادیوم ها باید هزینه بدهیم آقای واعظ ، خواهشاً کوتاه نیایید و مقاومت کنید. مگر قرار نبود در طرح مبارزه با اراذل و اوباش این جور آدمها جمع آوری شوند. پس در استادیوم ها چه کار می کنند؟

سهیلا میرزا بیگی از اراک:

کاشکی آقای قلعه نویی اول مسابقه از تماشاگران می خواست که فقط تیم را تشویق کنند. ما دیروز به خودمان باختیم.

رضا فرخیان از رامسر:

وقتی آقای واعظ خودشان می گویند که می خواهند با لمپن ها بجنگند باید هم دیروز در استادیوم چنین اتفاقاتی بیافتد. من که به همه شعارهایی که در استادیوم ها می گویند شک کردم.

بابک و باربد غدیری از تهران:

ما خودمان دیروز استادیوم بودیم. با چشمان خودم دیدم که یک جوان هیکل گنده مدام بلند می شد و شعارهایی علیه آقای واعظ می گفت. در ضمن قبل از ورود به جایگاه آتیشی ها یک مرد حدود 40 ساله می خواست به ما بلیت بدهد و شرطش این بود که حتما با شعارها هماهنگ باشیم.

آخر فروم باز s_paliz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اصلا چرا خود واعظ نرفت اون چه نقشی تو استقلال داره
    به قول بچه ها
    آشپز باشي حيا كن(آشتياني) استقلالو رها كن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •