میلاد جون ما 6600 نمیگیم.میگیم 66کتلت
بی ربط بود sorry
میلاد جون ما 6600 نمیگیم.میگیم 66کتلت
بی ربط بود sorry
بله ما میگیم کتلت خالی !
...
نه میلات منظورم این بود که چه نوع درایوی هست ؟ هـک شده یا تعویض شده یا درایو اصل هست ؟
درایو اصل هستش که تونستند هَکش کنند.
یعنی من اگه بخوام اسلیم با درایو 0225 بگیرم منظورش خام هست ؟
بله ، کلا اسلیم ها دو مدل درایو دراند که یکیش 0225 هستش .
دوستان من از کجا بفهمم دستگاهم به غیر از فری کدام یک از
Xbox 360 NTSC Requests
Xbox 360 PAL Requests
رو اجرا می کنه![]()
داشتم دونبال یه سایت دانلود بازی ایکس باکس می گشتم این رو پیدا کردم به گمونم اومد یه برنامه برای -- بازی هست
ترجمه شده توسط گوگل:
ایکس باکس 360 بازی -- 5.2 -- گزارش رسانه های منطقه و حمایت از 360 بازی
ایکس باکس 360 بازی -- 5.2 یک ابزار ویندوز (مبتنی بر XexTool) که می توانید همه فایل ها و پچ در ایکس باکس 360 بازی برای استفاده در jtag -- خرده فروشی یا کنسول devkit، این است که با از بین بردن همه منطقه و رسانه های محدود انجام می شود.
حالا شما می توانید بازی ها را از درایو کارت سخت و بار بازی بازی وجود دارد که به احتمال زیاد در اروپا هرگز مانند Raiden آزاد : جنگندهها Aces، Raiden چهارم، و آیا دان Pachi این قسمت این همچنین بدین معناست که شما می توانید بازی Bayonetta زودرس و دیگر اوایل خیلی خرید !
Download Xbox 360 Game ---- 5.2
Download XeX Tool 5.2کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به جای خط های فاصله چند تایی عبارت H a c k هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من نفهمیدم چی شد ! اون ترجمه گوگل خیلی بیخود بود !
شما فهمیدی برای ما هم توضیح بده![]()
اون طور که از ترجمه خرچنگ قورباغه گوگل فهمیدم این برنامه بازی های ایکس باکس رو ه ک می کنه من یه همچین برنامه ای رو برای بازی های پی اس پی استفاده کردم 50% بازی ها -- می شن با این برنامه ها بعضی ها هم نه.
دوستان شما این بازی رو خبرش رو دیده بودید تلفیق تیکن و استریت فایتر (امشب عجب شبی شده یه چیزایی پیدا می کنم)
اگر بازم تصویر می خواین به این آدرس برید(Street Fighter vs. Tekken)(تصاویر پلی 3 هست اما تبلیغات فروشش برای ایکس باکس هم بود)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by dath-king; 13-04-2011 at 02:36.
دکی قراره یه آپدیت بیاد که دیگه نمیشه هیچ بازی جدید و قدیم را بازی کرد اما هیچکی تو این سایت براش مهم نیست!!!
شنیدم کنسول که آپدیت بشه حتی نمیشه بازیهای قدیمی را هم بازی کرد!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)