شر و وره داداش تو هیچ خبرگزاری این حرف نیومده مگه میشه
شر و وره داداش تو هیچ خبرگزاری این حرف نیومده مگه میشه
نه آقا از همین امروز اینطوری شده ! انقدر عصبانیم که همش غلط مینویسم !))) حتی تو سایت پلیس هم هنوز آپدیتش نکردن !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتها اون کسی که اونجا نشسته بود گفت با قانون جدید حتی بیماری و از کار افتادگی هم اگه زیر 70 باشه برسی نمیشه ! به نظرم یه کم بو دار میاد ولی خیلی آدم ... ایه اگه به دروغ این حرفو زده باشه واسه رد کردن و دست به سر کردن مردم !!
بعد از دوره آموزشی مرخصی استحقاقی چند روز هست؟ دست فرمانده هست یا تو قانون اومده؟
نه سوری نیس؛ فقط فرمانده از این تنبیهات استفاده نمیکنه
به جاش همون که شما گفتین تنبیه نگهبانی می نویسه.
در ضمن
در قانون برا سرباز آموزشی "اضافه خدمت" نداریم
اسمشو عوض کرده اند، وقتی به یه نفر تنبیهی بازداشت یا بازداشت در یگان میدن، به ازای هر روز، 2 روز اضافه خدمت باید بکنی.
بازداشت (میری بازداشتگاه) ولی بازداشت در یگان، توی یگان حضور داری،ولی بهت غایب میزنن (نه هست)، پس 2 روز اضافه میخوری.
در کل تا یک ماه میتونن بهت اضافه بزنن و تنها اضافه ای هست که بخشیده نمیشه هیچ وقت (البته تو ایران هیچ وقت نداریم، با بند پ هر کاری میشه کرد)
کلا 25 روز استحقاقی داری - فرمانده مرخصی تشویقی بهت میده
تا اونجایی که میدونم فقط برای مرزبانی به ما ها گفتن مرخصی ها 45 به 20 هستش.
برای انتظامی هم ماهی 1 روز :|
برای بقیه ارگان ها رو اطلاع ندارم.
این رو فرمانده هنگ مرزی گفته بود.
دوستان تو امریه برای من زده ف ا ا مازندران.
شنبه باید خودم رو به ستاد فرماندهی ناجای مازندران معرفی کنم بعد از اونجا تقسیم میشم یا امریه ام مال همونجاس؟
وسایلم رو هم باید همون موقع ببرم؟
ما ها چون تو مرکز آموزش مرزبانی بودیم لباس مرزبانی داریم،لباس رو باید خودمون بخریم یا استحقاقی داریم اونجا؟
سپاس...
Last edited by Ho3ein A; 22-06-2014 at 20:38.
واسه فاصله های زیادم همین قدره؟ من 1250 کیلومتر فاصله دارم
یعنی فرماندهی انتظامی استان های مرزی هم ماهی یه روزه؟
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)