مسیر ها رو عوض کردن شبانه بهتر شده !!
دانلود تک لینک با سرور خارجی از سایت تاینی مویز :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با احترام
تیم مدیریت انجمن
مسیر ها رو عوض کردن شبانه بهتر شده !!
دانلود تک لینک با سرور خارجی از سایت تاینی مویز :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم با گندی که زدن به 128 نامحدود به نظرتون چند نفر از این سرویس استفاده میکنن ؟ دو ماه 128 محدود تمدید کردم ولی 10-15 روز نگذشته 5-6 گیگ حجم تموم شد الان باز اومدم خریت کردم و 128 نامحدود تمدید کردم و مثل سگ پشیمونم ! عجب گرفتاری شدیم محدود میگیریم حجم سریع تموم میشه نامحدود میگیریم هیچ سایتی باز نمیکنه (مخصوصا وقتی میخوای از فیل شکن استفاده کنی ) . 512 نامحدود هم گرونه برا من . چرا نامحدود 256 نداره مخابرات ؟ یاد سرعت 30-35 نامحدود 128 بخیر![]()
نمیدونم چرا سرعت های 128 نامحدود رو کم کردن
ولی چیزی که معلومه همه دارن ازش فرار میکنن !! دوستای من اکثرا 128 نامحدود دارن ولی تغیر دادن به محدود
پ.ن :
راستی ، پورت های فیلتر شکن ها رو دارن از عید به اینور دستکاری میکنن !! یه روز برا من هیچ کدوم کار نمیکنه ولی یه روز همه کار میکنه
امروز هم کلا کریو کار نمیکنه ولی سیسکو مثل موشکه !!
Last edited by fanoostalaei; 02-04-2015 at 00:37.
والا من از 128 محدود راضی بودم تنها مشکلم این هست که حجمش زود تموم میشه . در ساعت غیر رایگان دانلود نمیکنم و ویدئو انلاین تماشا نمیکنم ولی بازم حجم رو میخوره (به ف.ب و توئیتر زیاد سر میزنم و کلا سایت های زیادی رو باز میکنم در طول شبانه روز ) . سرعت 512 نامحدود چقدره ؟
اف بی و تویتر حجم خوریشون محشره !! همش به خاطر اونه
512 نامحدود سرعتش همون 60-70 تاس
چرا انتقال نمیدن ؟ من انتقال دادم قبلا، خط maxnet رو. مخابرات که باید خیلی ارزونتر و سریعتر انتقال بده.
برا شما هم این حجم مخابرات خیلی سریع میپره؟ 2 برابر کم میکنه حجم رو.
امروز صبح 10 گیگ شارژ کردم، 14 گیگ تو پنل زد. حالا میبینم بیشتر از 2 گیگ از حجمم کم شده در حالی که فقط 1 گیگ دانلود کردم از صبح...
سلام.
من این تعرفه های مخابرات رو از کجا پیدا کنم؟
و این که این مخابرات 128 اسمی هستش یا واقعا 128 هستش.
چون بعضی جاها 128 اسما هستند ولی می بینی 1024 دادن بهت![]()
128 مخابرات حدودا سرعتش 1.3 مگه !! حدود 170-180
تعرفه ها تو صفحات قبلی هستش بگرد پیدا میکنی![]()
رسما اینترنت تبریز به فاک رفته !!
بابا نمیدونم چرا رفتیم رو مسیر انگلستان !!
اه اه اه و باز هم اه !! مسیر قحطی بود تو رو خدا !!
پینگم با همه جا بالای 400![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)