تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2265 از 2376 اولاول ... 12651765216522152255226122622263226422652266226722682269227523152365 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,641 به 22,650 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

در مرود دستیارهای قلعه نوعی فقط اینو بگم که همین صمدی که میگید هیچی حالیش نیست
    تیم رو بدون بازیکن(مهاجم فیکسمون علیزاده بود) و مدیر و طرفدار(اون فصل استقلال کمترین میانگین تماشاگر رو داشت)
    با اون همه مخالف(بعد از چند هفته اول بودن ستقلال دوم شد و بلافاصله فردوسی پور تو نود یه برنامه برای بحران استقلال گذاشت و تیم رو بهم ریخت)
    تازه اون قانون هر تیمی سال بعد از قهرمانی افت میکنه هم بود
    ولی با همه ی اینا تیمش تا چند هفته مونده بود مسابقات تموم شه قهرمان بود تا اینکه فتل اومد همه چی رو به هم زد....
    یا همون محمود فکری
    مگه نه اینکه بهترین خط دفاع تاریخ لیگ برای وقتی بود که محمود فکری دفاع اخر استقلال بود
    به نظر من امسال استقلال اگه از لحاظ کادر فنی مشکلی داشت بخاطر ضعف انالیز بود نه دستیارهای قلعه نوعی
    این ضعف مخصوصا توی بازیهای سیایی خیلی به استقلال ضربه زد

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

بر میگرده ....

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

از3 فصل پیش که عنایتی رفته هر بازی که شروع میشه من دست و پام میلرزه که کی قراره واسه این تیم گل بزنه حتی با وجود اینکه آرش آقای گل شد هنوز نمیشه به عنوان یه گلزن بهش تکیه کرد
    اون فصلی هم که صمد مربی بود فوروارد خوب نداشتیم من اینا رو یادمه اگه کسی یادشه بگه
    سیاوش اکبرپور
    مصطفی مهدیزاده(اگه اسمشو درست گفته باشم)
    علیزاده!!!!!
    داسیلوا(اگه با رضازاده مسابقه دو بذاره حتما می بازه در بی سرعتی یک استثنا بود)
    آخراشم این کوئیکه

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

در مرود دستیارهای قلعه نوعی فقط اینو بگم که همین صمدی که میگید هیچی حالیش نیست
    تیم رو بدون بازیکن(مهاجم فیکسمون علیزاده بود) و مدیر و طرفدار(اون فصل استقلال کمترین میانگین تماشاگر رو داشت)
    با اون همه مخالف(بعد از چند هفته اول بودن ستقلال دوم شد و بلافاصله فردوسی پور تو نود یه برنامه برای بحران استقلال گذاشت و تیم رو بهم ریخت)
    تازه اون قانون هر تیمی سال بعد از قهرمانی افت میکنه هم بود
    ولی با همه ی اینا تیمش تا چند هفته مونده بود مسابقات تموم شه قهرمان بود تا اینکه فتل اومد همه چی رو به هم زد....
    یا همون محمود فکری
    مگه نه اینکه بهترین خط دفاع تاریخ لیگ برای وقتی بود که محمود فکری دفاع اخر استقلال بود
    به نظر من امسال استقلال اگه از لحاظ کادر فنی مشکلی داشت بخاطر ضعف انالیز بود نه دستیارهای قلعه نوعی
    این ضعف مخصوصا توی بازیهای سیایی خیلی به استقلال ضربه زد
    صمد مرفاوی رو حالا اگه فاکتور بگیریم ولی دلیل نمیشه چون فکری مدافع خوبی بود پس مربی خوبی هم هست. یادت نیست شیرین فراز رو فرستاد دسته یک ؟ یا اون طیری اصلا معلوم نیست کیه.... حالا بر فرض که همشون استاد هم باشن ولی وقتی صاحب نظر نیستن چه فایده ای داره ؟ من مطئنم هر چی قلعه نویی میگفته اینا میگفته بله همین درسته.... جرات مخالفت نداشتن.

کـاربـر بـاسـابـقـه amirtaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من میگم جلالی از همه بهتره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه tsjaleb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

در بین مربی های ایرانی الان بهترین موقع هستش که جلالی به استقلال بیاد (که دیگه از اون موقع به بعد یجورایی استقلالی به حساب میاد ) و 100% محبوب میشه همان طور که در حال حاضر همه استقلالی ها دوستش دارن . و اگر نشد حتما مربی خارجی خوب بیاد و فرصت کار داشته باشه تا جواب بده ...

آخر فروم باز s_paliz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

لعنتی ها ببین چقدر حاشیه درست کردن که قلعه نویی بعد قهرمانی هم حاشیه امنیت نداشت
    جلالی هم برای استقلال میتونه تجربه خوبی باشه

آخر فروم باز vahid78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

انتقاد تند سرمربی مستعفی استقلال از برنامه‌های ورزشی سیما / کوثری و فردوسی‌پور به دنبال برکناری من بودند

سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران اعلام کرد فصل آینده در این تیم نخواهد ماند. امیر قلعه نویی پس از تساوی یک بر یک استقلال برابر الاتحاد عربستان در جمع خبرنگاران عنوان کرد که دیگر در استقلال نخواهد ماند.
    قلعه‌نویی در نشست مطبوعاتی پس از دیدار استقلال ایران برابر الاتحاد عربستان توضیح داد: من با بررسی جمیع جهات به این موضوع رسیدم که باشگاه استقلال نمی‌خواهد با من همکاری کند. بعد از قهرمانی دو، سه مصاحبه انجام شد که فهمیدم که مسوولان باشگاه امیر قلعه‌نویی را نمی‌خواهند. اصلا عده‌ای نمی‌خواستند که استقلال با قلعه‌نویی قهرمان شود اما به لطف امام زمان (عج) و امام هشتم در مشهد قهرمان شدیم.
    وی در خصوص ارتباطش با واعظی آشتیانی مدیرعامل استقلال گفت: من و واعظ دوست‌های خوبی هستیم. اما نمی‌توانیم همکارهای خوبی باشیم.
    قلعه‌نویی ادامه داد: من با هیچ باشگاهی مذاکره نکره‌ام و تا آخرین لحظه قراردادم با استقلال به این تیم تعهد دارم و پس از پایان قرارداد از استقلال می‌روم. در جلسه‌ای که چند روز پیش با فتحی معاون واعظ داشتم اعلام کردم که من در استقلال نمی‌مانم.
    وی درباره شایعه رابطه‌اش با لیدرهای استقلال گفت: حتما هم امروز من پول دادم که من را تشویق کردند؟ اصلا من پول می‌دهم که تماشاگران من را تشویق کنند؟!
    امیر قلعه‌نویی در ادمه صحبت‌های خود توضیح داد: من چون براساس استانداردهای روز دنیا کار می‌کنم و کار مربیگری‌ام براساس اصول علمی است نگذاشتم کسی برای شرط تعیین کند. من هیچ نشستی با هیچ شخصی نداشتم تا بخواهند برایم شرط بگذارند. من خودم رفتم تا دیگر نیازی به شرط گذاشتن نباشد. باشگاه استقلال قدمتی 64 ساله دارد و مردم صاحب اصلی آن هستند. امثال قلعه‌نویی 6 ماه یا 2 سال می‌آیند و می‌روند اما این باشگاه و مردم هستند که می‌مانند. نمی‌توان در را بر روی هواداران یک تیم مردمی بست. همانطوری که حضرت امام فرمودند میزان رأی ملت است. پس چرا می‌گوییم مردم هم‌اکنون در انتخابات باید حضور پرشوری داشته باشند. بنابراین در را نمی‌توان بر روی مردم بست.
    سرمربی استقلال تصریح کرد: برای اولین‌بار می‌گویم یک ماه و نیم پیش واعظ آشتیانی پیش من آمد و گفت قراردادت را امضا کن. من گفتم سفید امضا می‌کنم تا خیالتان راحت باشد و بدانید امیر دنبال پول نیست اما بگذارید بازی با پیام تمام شود بعد مفصل با هم صحبت می‌کنیم. ایشان یک ساعت بعد به من گفت پس لیست بازیکنان مورد نیازت را بده. گفتم باید 48 تا 72 ساعت با یک گروه کارشناسی صحبت و فهرست تعیین کنم.
    قلعه نویی یادآور شد: متأسفانه با پروژه زیبای آقای جهانگیر کوثری و برنامه 90 تیم ما به حاشیه رفت. پس از بازگشت از مشهد آن برنامه زیبای جهانگیر کوثری و برنامه 90 پیش‌ آمد و بحث ارزآوری شد. همان موقع تصمیم گرفتم که دیگر در استقلال نمانم. من با واعظ آشتیانی دوست و رفیق هستم. به همین خاطر از استقلال می‌روم تا دوستی‌مان پابرجا بماند. اما افرادی که 9 سال ممنوع‌التصویر بودند حالا از میکروفن بیت‌المال استفاده می‌کنند و برخی حرف ها را می‌زنند.
    این مربی در مورد پیشنهاد یک و نیم میلیاردی دلاری خود گفت: این پیشنهاد مربوط به گذشته است. از فرهاد مجیدی و دو سه نفر دیگر می‌توانید در مورد این مسئله سؤال کنید. آنها شاهد هستند من از این مبلغ گذشتم اما سر نخواستنم دعواست و با هیچ تیمی مذاکره نکردم.
    سرمربی استقلال تکید کرد: 5 روز پیش به واعظ آشتیانی گفتم به فکر مربی باشد تا استقلال لطمه نخورد. امیدوارم این تیم در فصل آینده نیز موفق شود. از مردم می‌خواهم که مرا حلال کنند. من به کسی اجازه نمی‌دهم برایم شرط تعیین کند و همانطور که گفتم جلسه‌ای نداشتیم تا نقطه‌نظراتم را بگویم.
    وی در مورد درگیری خود با ابراهیم تقی‌پور پس از پایان بازی گفت: چرا اسم درگیری روی این مسئله می‌گذارید. فقط به بازیکنم گفتم چرا یک فرصت گلزنی عالی را از دست دادی. در این دیدار ما 8 موقعیت بالای 80درصد را از دست دادیم. البته تماشاگران کمی دلخور بودند و جو علیه تیم ما بود.
    قلعه نویی در مورد اینکه استقلال از تیم‌های کره‌ای و عربستانی عقب‌تر است یا نه یادآور شد:‌ این حرف را قبول ندارم. استقلال یک بار با ناصر حجازی در آسیا دوم شده است. ما از نظر انسانی بهترین افراد را داریم اما باید امکانات سخت‌افزاری، تقویم مناسب با دیدارهای خارجی و شرایط حرفه‌ای نیز داشته باشیم.
    وی در مورد اینکه برخی از بازیکنان تهدید کردند در صورت جدایی او از استقلال می‌روند؛ گفت: نباید اینگونه باشد. من را کسی عوض نکرده ام .من خودم از استقلال جدا شدم.
    وی در مورد اینکه چه افرادی نمی‌خواستند استقلال قهرمان شود اظهار داشت: این یک مسئله درون‌باشگاهی است و نمی‌خواهم در موردش حرفی بزنم تا جو تیم برهم نریزد. ما در این فصل بهترین خط حمله داشتیم و آقای گل مسابقات از استقلال بود. من و همکارانم در مجموع کمتر از 700 میلیون تومان پول گرفتیم با این حال شاد کردن دل مردم برایم بیش از اینها ارزش دارد.
    قلعه‌نویی در مورد اینکه واعظ آشتیانی گفته است لمپنیسم باید از استقلال پاک شود گفت: بهتر است در این مورد از واعظ بپرسید من چیزی نمی‌دانم.

دمش گرم

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

تعیین سرمربی موقت برای تیم فوتبال استقلال تهران

عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال تهران، از تعیین سرمربی موقت برای تیم فوتبال این باشگاه خبر داد.
    محمدسعید نفریه، درباره خبر استعفای سرمربی استقلال تهران گفت: من هم این خبر را شنیده ام و هنوز موفق به تماس با امیر قلعه نوعی نشده ام و قطعاً در هفته آینده جلسه هیئت مدیره برگزار خواهد شد و این موضوع را به صورت كامل بررسی می كنیم.
    عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال تهران، با بیان اینكه قلعه نوعی زحمت زیادی برای تیم كشیده است و در یك سال، دو جام برای تیم كسب كرده است، (جام حذفی پارسال و لیگ برتر امسال)، تاكید كرد: در جلسه ای از قلعه نوعی و زحمات وی برای استقلال قدردانی خواهیم كرد.
    نفریه تصریح كرد: استعفای قلعه نوعی باید در هیئت مدیره بررسی شود، ولی تصمیم نهایی را واعظ آشتیانی مدیر عامل باشگاه خواهد گرفت.
    این مسئول باشگاه استقلال، درباره تاریخ پایان قرارداد قلعه نوعی هم با این باشگاه گفت: دقیقاً از تاریخ پایان قرارداد قلعه نوعی خبر ندارم، ولی یا پایان لیگ برتر یا پایان رقابت های آسیایی بود و اینكه استعفای قلعه نوعی، درست است یا خیر را باید مدیر عامل باشگاه پاسخ دهد.
    عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال تهران، درباره برگزاری جلسه هیئت مدیره در هفته آینده با توجه به بازی استقلال در لیگ قهرمانان آسیا گفت: یك سرمربی به صورت موقت تیم را هدایت می كند و مدیر عامل باشگاه، سرمربی موقت را انتخاب خواهد كرد.
    نفریه تصریح كرد: تصمیم نهایی درباره این موضوع، با مدیر عامل است و پذیرفتن و نپذیرفتن این استعفا، با واعظ آشتیانی است و حتی انتخاب سرمربی هم با خود ایشان است، ولی فكر می كنم حتماً مدیر عامل با هیئت مدیره مشورت خواهد كرد.
    عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال تهران ادامه داد: انتخاب سرپرست و سرمربی، جزو اختیارات مدیر عامل است و نمی شود به حرف ها و شایعه های بی اساس توجه كرد، چون از همه كارهای خود می مانیم

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

قلعه نویی: در فوتبال ایران نباید محبوب شوی

سرمربی سابق تیم استقلال تهران با اشاره به مسایلی که باعث خداحافظی وی از این تیم شد گفت: در فوتبال ایران هرگز نباید محبوب شوی چرا که سرانجام به وضعیت من دچار خواهی شد.
    قلعه نویی افزود : اگر در فوتبال ایران محبوب شوی به سرعت برای جلوگیری از موفقیت هایی که به دست می آوری تو را به حاشیه می کشند.
    وی ادامه داد: در طی این مدت از همه طرف ضربه خوردم و کنایه ها شنیدم، تیم سیزدهم جدول را تحویل و قهرمان کردم اما پس از سه روز بدون کوچکترین جشن قهرمانی عنوانی را که به زحمت به دست آورده بودیم لوث کردند.
    وی افزود: برخی ها که نمی توانستند موفقیت های ما را ببینند، به طور پیاپی و با ترفندهای از پیش تعیین شده برای من و استقلال همه نوع حاشیه ای ایجاد کردند و مرا به چالش کشیدند.
    قلعه نویی با تاکید بر این گفت: آقایان هر تهمت که خواستند به من وارد و انواع پروژه های تخریب کننده را اجرا کردند.
    سرمربی مستعفی تیم استقلال با انتقاد شدید از برنامه ورزش از نگاه دو و مجری این برنامه گفت: متاسفانه آقای کوثری در این برنامه با غرض ورزی نسبت به من سعی کرد تا موفقیت های استقلال را نادیده گرفته و با یک برنامه از پیش تعیین شده پروژه تخریب من را در پیش گرفت.
    وی با اشاره به تهمت زدن برخی افراد اظهار داشت: عده ای هشت سال ممنوع المصاحبه بودند و ناگهان آمدند و از تریبون آزاد صدا و سیما برای تخریب من استفاده کردند، آخر کجای دنیا این چنین است.
    قلعه نویی اضافه کرد: به هر حال من از اینکه توانستم تیم استقلال را به عنوان قهرمان لیگ هشتم معرفی کنم بسیار خوشحالم و هر جا که باشم برای کادر فنی جدید این تیم آرزوی موفقیت دارم.
    سرمربی سابق استقلال در خصوص آشتیانی گفت: واعظ آشتیانی به عنوان یک دوست همیشه برایم قابل احترام است اما نمی توانیم در کنار هم کار مشترک انجام دهیم.
    وی با تکذیب هرگونه مذاکره با تیم های داخلی و خارجی اظهار داشت: هیچ صحبتی با تیم های داخلی یا خارجی انجام ندادم و حتی درخواست تیم پاختاکور را هم رد کردم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •