سلام.
میخواستم بدونم این TDD-FDD با LTE-A چه فرقی دارن؟
ممنون.
سلام.
میخواستم بدونم این TDD-FDD با LTE-A چه فرقی دارن؟
ممنون.
روش FDD بر مبنای تقسیم فرکانس است بدین صورت که بازه ای از فرکانس ها برای دانلود و بازه ای دیگر برای آپلود مورد استفاده قرار می گیرند که مسلما فرکانس های اختصاص یافته به دانلود وسیع تر خواهند بود. بازه ی کوچکی از فرکانس ها خالی رها می شود تا از تداخل جلوگیری نماید. FDD از نظر الگوریتم کلی شبیه به روش Full Duplex استفاده شده در کابل های شبکه است
در روش TDD از زمانبندی جهت ارسال و دریافت در شبکه استفاده می شود. TDD سرنام عبارت Time Division Duplexing است و بدین صورت عمل می کند که در بازه ی زمانی خاصی اطلاعات دانلود ودر بازه ای دیگر آپلود می شوند و بسیار شبیه به روش Half Duplex استفاده شده در کابل های شبکه است. نکته ی قابل توجه در این بحث این است که در هنگام خرید مودم همراه یا گوشی تلفن همراه از کشور های دیگر برای استفاده با اپراتورهای داخلی باید مطمئن شوید که دستگاه مورد نظر از کدام روش پشتیبانی می نماید زیرا در صورتی که برای مثال دستگاه شما فقط از FDD پشتیبانی نماید و اپراتورهای داخلی LTE-TDD را پیاده سازی نموده باشند، به هیچ عنوان امکان اتصال به شبکه برای آن دستگاه ممکن نخواهد بود
تست سرعت و مشخصات شبکه +4G ایرانسل
مدل دستگاه: سامسونگ S7
شهر: اهواز - محدوده شهرک برق
این تست مربوط به +4G است که در زمان اسکرین شات به +H تغییر یافته است.
محتوای مخفی: Network signal info
محتوای مخفی: *#0011#
امیدوارم که براتون مفید واقع بشه.
الان داشتم قیمت های جدید ADSL رو می می دیدم
باز هم میشه گفت 4G و 3G به صرفه هست به دلیل سرعت نسبتا بالاتر و دسترس بودن بیشتر
مقایسه فرکانس و پهنای باند اختصاص یافته به فرکانس و همچنین سیگنال دریافتی توسط کاربر نسل چهارم (4G) در دو کشور امارات و ایران
در کشور ایران فرکانس 2600 با پهنای 15 Mhz هم ارائه شده و در امارات هم فرکانس 1800 با پهنای 20 Mhz هم ارائه شده است و این یک مقایسه ناقص است.
و همچنین به این نکته هم باید اشاره کرد که وسعت کشور امارات و ایران قابل مقایسه نیست.
Last edited by SAeedBaa; 26-07-2016 at 15:34.
تهران کسی داخلی بالای 40 مگ گرفته اینجا؟اینایی که 80- 100 مگ تست میذارن و پایین دکل بست نشستن منظورم نیست
سلام
میگم توی منطقه گلستان هم تست گرفتی؟
مودم ها هم +4G پشتیبانی میکنن؟
ممنون
Last edited by shayan10-10; 26-07-2016 at 17:32.
ایرانسل من هم روی samsung s7 هست ولی تا حالا نشده در تهران علامت +4G ببینم
Sent from my iPhone 6s+
سلام این گزینه *#0011# فقط برای s7 هستش ؟
من lenovo k3 note هرچی میزنم نمیاد . راهی میدونید براش؟
شما که ظاهرا در جریان هستید یک سوال
از وقتی TDD راه اندازی شد حدودا یک ماه پیش پینگ من با 4G که با سرورهای خارج 100 110 بود شده 140 160 و دیگه هم برنگشته پایین و من tracert هم گرفتم کلا مسیر اینترنت عوض شده حالا سوال اینجاست که ایرانسل این اینتنرت با کیفیت رو داده به TDD و اینترنت کم کیفیت تر رو داده به 4G ؟
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)