تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2264 از 4105 اولاول ... 1264176421642214225422602261226222632264226522662267226822742314236427643264 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,631 به 22,640 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه bahman-v's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

آقا شلوارک با خودمون ببریم واسه آسایشگاه گیر نمیدن یا شلوار باید بپوشیم شبا هم؟
    صابون،شامپو و سایر وسایل بهداشتی هم قاعدتا با خودمون ببریم بهتره تا به وسایل عمومی اعتماد کنیم نه؟

((نیروهوایی سمنان))
    نه شلوارک و اینطور چیزا نمیشه.
    اره با خودت ببر وسایل بهداشتی . صابون، شامپو ، حتی تونستی با خودت پودر تاید هم ببر واسه شستن البسه.
    منتها وقتی میزاری تو ساک مواظب باش خوب بسته بندی کنی . مثلا سال 88 اکثر هم دوره های من شامپوهاشون بدجور تو ساکشون ترکیده بود که گند میزد به همه چی. واسه همین طی تجربه های فراوانی که داریم میگیم که تو بستن ساک دو چیز رو رعایت کنید. اول بسته بندی مناسب دوم سبک بودن ساک( که شامل برداشتن وسیله های ضروری میشه و وسایل اضافی تاجایی که میتونید نبرید.)

موفق باشید

2. 4 کاربر از bahman-v بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام
    من هم به امید خدا فردا اعزامم واسه 01
    حالا یه سوال داشتم که جریمه روزه خواری توی آموزشی چیه؟؟؟

(شنیدم توی یگان که بسته به فرمانده میتونه بازداشت یا اضافه خدمت یا هر چیزی باشه)

ممنون...

تو دوران آموزشی به علت توجیه نبودن سربازهای دوره ، معمولا این چیزا سوریه. مثلا اضافه خدمت و نمیدونم تنبیهی و نمیدونم تجدید دوره و این چیزا یه چیز سوریه که میگن برای ترسوندن سرباز ها و البته تحکم که مربوط میشه به همون تحکم نظامی گری.
    اما بازداشت ( منظور همون نرفتن به مرخصیه ) یا نگهبان تنبیهی یا تنبیه های دیگه اعمال میشه .
    منتها روزه خواری خب حتی توی اجتماع بیرون هم چیز خلاف عرفی هست. شما وقتی روزه خواری کنی خب اونایی که میبینن و روزه هست توی این گرما، عذاب وجدان واسه خودت داره....
    Last edited by bahman-v; 22-06-2014 at 00:09.

4. 4 کاربر از bahman-v بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Mo5tafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب فکر کنم اکثرا که رفتند میدون سپاه الان آماده اند که بعدظهر یا فردا برند پادگان شون
    فقط حواستون باشه که:
    1- وقتی وارد شدید (بسته به دژبان اش) باید کل ساکتون رو بریزید بیرون و باز جمع کنید، پس وسایلتون رو توی نایلون های مختلف بزارید که تیکه تیکه بیارید بیرون و راحت جمع اش کنید.
    2- کارت تلفن رو همینجا بخرید و ببرید، اونجا شاید سخت بتونید پیداش کنید.
    3- موهاتون رو همینجا با نمره 4 یا 2 بزنید، سعی کنید کارتون به پیرایشگاه پادگان نخوره
    4- وسایل اضافی که میشه از بوفه گرفت یا خیلی ضروری نیستند رو نبرید، اولش همش با ساک اینور و اونور می کشندتون و سنگینی اش آزارتون میده.
    5- ساعت مچی داشته باشید خوبه، کمی هم کش برای گتر کردن (بستن پایین شلوار نظامی) داشته باشید.
    آرامش داشته باشید، دوره ی جدید و خوبی از زندگی تون شروع شده که توش چیزهای خوبی یاد خواهید گرفت.

---
    راستی درباره شلوارک، ما بعد وقت آموزش که کادری ها میرفتند و موقع خواب میتونستیم آزادانه لباس شخصی بپوشیم، بچه ها داشتند، فقط باهاش از ساختمون آسایشگاه نمیشد دور شد. (البته اگر اونقدری دور شی که توی برزیل باشی انگار اشکال نداره، دیدم که میگم ها )
    بستگی به این داره که فرماندت یا پادگان ات چقدر حساس باشه
    Last edited by Mo5tafa; 22-06-2014 at 05:36. دليل: اضافه کردن شلوارک

6. 3 کاربر از Mo5tafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه arming900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

خب فکر کنم اکثرا که رفتند میدون سپاه الان آماده اند که بعدظهر یا فردا برند پادگان شون
    فقط حواستون باشه که:
    1- وقتی وارد شدید (بسته به دژبان اش) باید کل ساکتون رو بریزید بیرون و باز جمع کنید، پس وسایلتون رو توی نایلون های مختلف بزارید که تیکه تیکه بیارید بیرون و راحت جمع اش کنید.
    2- کارت تلفن رو همینجا بخرید و ببرید، اونجا شاید سخت بتونید پیداش کنید.
    3- موهاتون رو همینجا با نمره 4 یا 2 بزنید، سعی کنید کارتون به پیرایشگاه پادگان نخوره
    4- وسایل اضافی که میشه از بوفه گرفت یا خیلی ضروری نیستند رو نبرید، اولش همش با ساک اینور و اونور می کشندتون و سنگینی اش آزارتون میده.
    5- ساعت مچی داشته باشید خوبه، کمی هم کش برای گتر کردن (بستن پایین شلوار نظامی) داشته باشید.
    آرامش داشته باشید، دوره ی جدید و خوبی از زندگی تون شروع شده که توش چیزهای خوبی یاد خواهید گرفت.

---
    راستی درباره شلوارک، ما بعد وقت آموزش که کادری ها میرفتند و موقع خواب میتونستیم آزادانه لباس شخصی بپوشیم، بچه ها داشتند، فقط باهاش از ساختمون آسایشگاه نمیشد دور شد. (البته اگر اونقدری دور شی که توی برزیل باشی انگار اشکال نداره، دیدم که میگم ها )
    بستگی به این داره که فرماندت یا پادگان ات چقدر حساس باشه
    این یکی اصلا تو کته من نمیره
    دوره ی جدید و خوبی از زندگی تون شروع شده که توش چیزهای خوبی یاد خواهید گرفت.

نه قبلش میگم خوبه نه وقتی سربازی و نه الان که تموم شده یه لحظه هم حاضر نیستم برگردم به قبل
    Last edited by arming900; 22-06-2014 at 11:39.

8. این کاربر از arming900 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز omidshsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    شهر شیراز

پيش فرض

نه قبلش میگم خوبه نه وقتی سربازی و نه الان که تموم شده یه لحظه هم حاضر نیستم برگردم به قبل
    به همچنین من اینا همش شرو ور هست
    تو دوران دانشجویی تو خوابگاه همه این چیزا رو یاد می گیری
    این حرفا شاید واسه سربازای دیپلم صادق باشه

10. 3 کاربر از omidshsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام.
    قوانین سربازی از اول تیر تغییر کرده اگه اطلاع داشته باشید. و سن پدر برای معافیت کفالت از 65 سال به 70 سال تغییر کرده. قبلا اگر پدر زیر 65 سال بود ولی بیمار و نیازمند مراقبت، میشد واسه معافی اقدام کرد. کسی میدونه الان که شده 70 بازم میشه در مورد پدر زیر سن 70سال ولی نیازمند مراقبت اقدام کرد ؟!

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

به همچنین من اینا همش شرو ور هست
    تو دوران دانشجویی تو خوابگاه همه این چیزا رو یاد می گیری
    این حرفا شاید واسه سربازای دیپلم صادق باشه

خب در جواب دوستان بايد بگم كه منم باشما موافقم. هرچند دوره سربازي دوره اي هست كه چيزايي آدم توش ياد ميگيره كه شايد هيچ جاي زندگي ياد نگيره و اي مواردي مشابه اين ، اما خب در كل به قول دوستان همون چيزا رو هم در سطح متوسط توي خوابگاه دانشگاه ياد ميگيري.
    مثلا توي سربازي چيزايي ياد ميگيري كه مثلا پس فردا تو زندگيتون يه نظامي تو خيابون جلوتون رو گرفت لااقل بدونيد درجش چيه يا اينكه اتكيت روي لباسش كدومه اسشمه كدومه نام يگان خدمتيشه و از قبيل اينطور چيزها. ميدونم كه توجيه خوبي نيست براي اين . اما در كل سربازي براي بعضي و فقط بعضي پسرها واقعا لازمه...!

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

سلام.
    قوانین سربازی از اول تیر تغییر کرده اگه اطلاع داشته باشید. و سن پدر برای معافیت کفالت از 65 سال به 70 سال تغییر کرده. قبلا اگر پدر زیر 65 سال بود ولی بیمار و نیازمند مراقبت، میشد واسه معافی اقدام کرد. کسی میدونه الان که شده 70 بازم میشه در مورد پدر زیر سن 70سال ولی نیازمند مراقبت اقدام کرد ؟!
    منبع؟!

داره خودمونی میشه bargozideh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهری باصفا مردم باصفا با دل های با صفا

پيش فرض

آقااا ما رفتیم پدافند سمنان و برگشتیمم
    آخر دنیاست یعنی
    جیره هم که قربونش برم
    یه دست لباس یه دست پوتین یه واکس یه فرچه کوچیک یه کمربند و یه صابون و دیگر هیچ
    یعنی برن بمیییرن!
    تا جمعه ساعت 19 مرخصی دادن
    الان من نمیدونم جمعه برم اصن باید کجا برمم ؟؟ پیش کی برم !! کجا بخوااابم

دما هوا هم +50 !!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

والا انقدر عصبانیم که نمیتونم منبعو پیدا کنم ! ) فقط میدونم پلیس +10 اینو بهم گفت !! فکر کردم یارو نمیفهمه ولی گفت 65 بوده از امروز شده 70 سال !!
    حالا مشکل من سن نیست !! اگه همون 65 هم مونده بود بابای من 60سالشه بازم نمیشد ! مساله اینه که گفتم علاوه بر اون که شده 70 دیگه هیچ پرونده ی معافیت کفالتی برسی نمیشه مگر سن بالای 70 باشه !! حتی بیماری و ناتوانی هم دیگه برسی نمیشه !! اگه واقعا اینطوری باشه چند تا حرف رکیک حق باعث و بانیانشه ! اگر نباشه هم همون حرفا نصیب کسی که اینو بهم گفت که من بذارم برم و پیگیری نکنم ! )

16. این کاربر از Mr.foad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •