سرعت 128 ها معمولا ثابت هست ولی واسه ما که 1/2مگ داریم افت سرعت 30KB هم فاجعه هست. اما ظاهرا این چند روز یکم بهتر شده.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سرعت 128 ها معمولا ثابت هست ولی واسه ما که 1/2مگ داریم افت سرعت 30KB هم فاجعه هست. اما ظاهرا این چند روز یکم بهتر شده.
ديشب كه افتضاح بود
دوستان يه سوال دارم من از بعضي سايتها فوقالعاده دان مي كنم مثل سايت خدا بيامرز مگا اپلود تا 200 تا هم سرعت دانم هست ولي از بعضي از سايتها در همون لحظه سرعت 1 كيلو بايت است دوستان علتش رو مي دونن در ضمن من از مرورگر محبوب اپرا استفاده مي كنم
سلام
دوستان از شاتل سرویس بگیرم یا نه؟
سلام
دوستان از شاتل سرویس بگیرم یا نه؟
نه
خیلی افتضاحه
بعدا پشیمون میشی
نه هرگز
اگر کیفیت اینترنت شبانه و پینگ می خواید از شاتل هرگز سرویس نگیرید.
تازگی ها کلا اینترنت قطع می شه شبا! دقیقا دیشب چنین مشکلی پیش اومد و تا ظهر جریان دنبال شد. شب های قبل مثلا نیمک ساعت یک بار اینترنت قطع می شد ولی بعدش وصل می شد ولی...
خوب پس از کی سرویس بگیرم؟![]()
آره داداش به همه میدن زنگ بزن نمایندگی شهرتون بگو چرا اضافه نشده یکی دو روز بعد بات اضافه میکنند
---------- Post added at 04:44 PM ---------- Previous post was at 04:41 PM ----------
برورچ اصفهان امروز صبح تا ظهر کسی قطعی نداشته؟
ارمن تا 1 ساعت قبل قطع بود این پشتیبانی اصفهان هم که هرموقع من زنگ زدم کسی جواب نمیده
تماس گرفتم تهران بعد از 1 ساعت مزخرف گفتن یارو میگه مشکل فنیه مدمت رو روشن بذار ببین کی وصل میشه
نه خیر دوست عزیز چرا شایعه پراکنی می کنید!!!
تنها شهرهای تهران، اصفهان و تبریز و کرج این سه گیگ رو می گیرن و دیگر شهرهای ایران از 3 گیگ هدیه زادروز خبری نیست
---------- Post added at 05:29 PM ---------- Previous post was at 05:27 PM ----------
صبا یا پارس آنلاین از نظر من هم اکنون از میون بدترها به عنوان بدها به شمار میان پس بهترین گزینه ها هستن
هم اکنون 67 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 67 مهمان)