تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2264 از 3745 اولاول ... 1264176421642214225422602261226222632264226522662267226822742314236427643264 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,631 به 22,640 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

داره خودمونی میشه mmz63s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

چقد طول میکشه تا تخلیش کنن؟
    بعد صاحب خط باید بره یا خودمم میتونم برم؟چون تلفن به نام پدرمه ولی اینترنت به نام خودمه
    شناسنامه حودتو باباتو ببر قکر کنم کارتو راه بندازه ، اگه نشد باباتو بفرست !
    فکر کنم همون روز ، فوقش تا فرداش !

داره خودمونی میشه yasidevil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

از من میشنوی اصلا سمت نا محدود نرو.چون در ایران نامحدود هم یک جورایی محدود هست.خب حالا بریم سراغ توضیح سرویس.۱.به شما ۷ گیگ با سرعت بالا میدهد.این هفت گیگ تقسیم بر ۳۰ می شود که می شود روزی ۲۳ مگابایت یعنی شما روزی ۲۳ مگابایت سرعت دانلود دارید و بقیه روز با سرعت ۴ مگابایت .حالا می خوای این سرویس رو داشته باشی.[emoji3]
    من نامحدود سرعت بالا نمی‌خوام ولی خب می‌خوام سرعت در حد معقول وبگردی باشه و حداقل به خاطر تموم شدن حجم قطع نشه.
    فکر کنم منظورتون این بود که بعد از ۲۳ مگابایت (البته ۷۰۰۰ مگابایت تقسیم بر ۷ میشه ۲۳۳) سرعت میشه ۴ «کیلو»بایت، درسته؟
    البته اگه این طوری باشه که به درد خودشون می‌خوره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه xxx1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من نامحدود سرعت بالا نمی‌خوام ولی خب می‌خوام سرعت در حد معقول وبگردی باشه و حداقل به خاطر تموم شدن حجم قطع نشه.
    فکر کنم منظورتون این بود که بعد از ۲۳ مگابایت (البته ۷۰۰۰ مگابایت تقسیم بر ۷ میشه ۲۳۳) سرعت میشه ۴ «کیلو»بایت، درسته؟
    البته اگه این طوری باشه که به درد خودشون می‌خوره.
    بله می شه ۲۳۳ مگابایت.که اونم برای روز خیلی کمه.دقیقا بدرد خودشون می خوره.ببین سرویس های نا محدود در ایران همشون به طریقی هم به لحاظ سرعت و هم به لحاظ حجم محدود هستند.حتی گرون ترین سرویس ها.بنابراین شما سرویس حجمی بگیرید‌.اسیاتک تمام سرویس هاش در روز بالاترین سرعت ممکن رو میده و تفاوت سرویس های اسیاتک در سرعت دانلود در ساعات رایگان است.شما چه ۱۲۸ بگیری چه ۱ مگ بگیری چه ۱۰ مگ توی روز یک سرعت رو داری ولی اگه اهل دانلود شبانه هستی باید سرویس بالاتر بگیری که حدش ۱۰ مگ با سرعت دانلود ۲۵۶ است.بقیه سرویس پایین تر می یاد.

4. این کاربر از xxx1360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه alish78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    خرمشهر

پيش فرض

خب دوستان بالاخره بعد از کلی پیگیری و داد و بیداد درخواست تخلیه خط رو برای مخابرات فرستادن.
    حالا بنظرتون تا چند روز دیگه تخلیه انجام میشه؟
    جالب اینجاست که من بخاطر قطعی های زیاد و طولانی مدت(مثلا دیروز از چهار بعد از ظهر تا چهار بامداد قطع بود)خطمو تخلیه کردم . وقتی هم به پشتیبانی گفتم تو این چهار روز بالای بیست بار قطعی داشتم بهم میگه شانسته مرکز مخابراتیتون تو این چند روز مشکل پیدا کرد ولی دیگه حل شدا
    حالا امشبم بعد از درخواست تخلیه بازم همون آش و همون کاسه هست
    پ.ن: این پنج روز که از اسیا تک سرویس داشتم بدترین تجربه اینترنتیم بود
    Last edited by alish78; 12-07-2015 at 04:43.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

الان زنگ زدم به پشتیبانی آسیاتک یه آقایی برداشت خیلی کارش درست بود اول که دمش گرم upstream رو برد رو 783 کیلوبیت ... قبلا 500 بود واقعا تو اسکایپ و اینا اذیت میکرد الان یه کم بهتر شده ...
    سری پیش زنگ زدم یه خانومی بود سرعت رو برد بالا تقریبا 1 مگ بود آپ ولی دانلود سرعتش نصف شد ... که هر چی گفتم خانوم یه کاری کن سرعت دانلود نیاد پایین اما آپلود بره بالا گفت نهایت 500 میشه اما امروز دیدیم شد 780 هم میشه بدون کاهش downstram

در مورد سرعت شبانه ام پرسیدم گفت بله محدود میشید در صورتی که مرکزتون ترافیک بالایی داشته باشه برای کنترل امکانش هست که شما رو محدود کنه و با اینکه مثلا بتونید 8 مگ باشه ممکنه رو 2 مگ یا پایین تر سرعتتون رو تعیین کنه ... اما در صورتی که بار ترافیکی کم بشه در مرکز دوباره محدودیت رو بر میداره اما ربطی به میزان دانلود شما نداره که مثلا فرض کنید من یوزر پر مصرف باشم منو محدود کنن رو 2 مگ ولی یوزر کم مصرف رو تو همون مرکز محدود نکنن و سرعت اون 8 مگ باشه ! سرعت همه نهایت تو این مرکز میشه 2 مگ شب (یعنی شبیه شاتل رفتار نمیکنن) ... خیلی صادقانه جواب داد واقعا خوشم اومد من یه عمر کشتم خودمو شاتل بگه بله شما رو محدود میکنیم آخرشم یارو نگفت ... ( فرض کنید تو شاتل 7 روز سرعت رو چند مگ بود بعد میشد 5 کیلوبایت اما میگفتن شما محدود نیستید شبکه افت سرعت داره )
    دوستانی که به فکر شبانه هستن بستگی به بار ترافیکی مرکز مخابراتیشون داره دیگه ... من که 10 روزی 8 مگ بود واقعا زندگی بود مثل اواخر پارس آنلاین بود از زندگیم راضی بودم اما الان کم شده سرعت دیگه کاریشم نمیشه کرد ...

کدوم مرکزی ؟

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

ببخشید من نمیدونم این سرعت اسمی هست یا سرعتی که بستن یه عکس از دانلود منیجر موقع دانلود شبانه بزارین؟ من های وب هستم از ساعت 4 تا 7 رایگان داره قبلنا هر وز 7 8 گیگ دانلود میزدم ولی حدود 1 ماه هست که سرعت شبانه رو محدود کرده و بیشتر از 2 گیگ نمیشه زد چه داخلی چه خارجی. حالا میخام بدونم سرعت سرور داخلی چند هست ؟.فقط میخام هر روز حداقل یه4 5 گیگ دانلود کنم بازم بهتر از دو گیگیه. به غیر از های وب و اسیا انتخاب دیگه ای ندارم چون شهر ما فقط این دو شرکت خصوصی رو پوشش میده با یدونه مخابرات
    با idm سرعت فوقش به 300-400 برسه.این چند وقت سرعت داغون شده..ناشی از کمبود پهنای بانده
    حالا با همین سرعت 250 شبی میتونی حدود 4-5 گیگ دانلود کنی

داره خودمونی میشه alihashtaad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام
    دوستان برای من امشب سرعت دانلود از مولتی شیر و4upld به شدن پایین ودارای نوسان هست وبه زور به 60 کیلوبایت میرسه
    در حالی که هر شب با سرعت 800-1 مگ دانلود می کردم
    برای شما هم اینطور شده یا مشکل از خط خودمه؟

9. این کاربر از alihashtaad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام
    دوستان برای من امشب سرعت دانلود از مولتی شیر و4upld به شدن پایین ودارای نوسان هست وبه زور به 60 کیلوبایت میرسه
    در حالی که هر شب با سرعت 800-1 مگ دانلود می کردم
    برای شما هم اینطور شده یا مشکل از خط خودمه؟
    کدوم منطقه قم هستید شما
    +
    مثل اینکه آسیاتک روی سرورهای شاتل محدودیت گذاشته
    توی تابپک 4upld بحثش هست

11. این کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه alihashtaad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

کدوم منطقه قم هستید شما
    +
    مثل اینکه آسیاتک روی سرورهای شاتل محدودیت گذاشته
    توی تابپک 4upld بحثش هست
    مرکز مالک اشتر
    البته الان مولتی شیر درست شده ولی 4upld همونه
    احتمالا همونطور که شما گفتید ممکنه محدودیت گذاشته باشن

اگه نباشه جاش خالی می مونه alish78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    خرمشهر

پيش فرض

دوستان همین الان از اسیا تک تماس گرفتن ازم پرسید که واسه چی میخوای تخلیه کنی؟
    جوابشو دادم بعد گفت همین الان فرستادم!!!
    ما که نفهمیدیم اینا بالاخره فرستادن یا نه؟

Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •